2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ben dun aksam dr a gittim 2 tane kese gozuktu. ikisinin icindede fasulye var :) ama henuz kalp atısını goremedik biraz endiselendim ..

RABBİM hepinizin yavrularını hayırlı-sağlıklı etsin inş..
daha öncede iletmiştim ama beni listeden çıkarabilirsiniz..
benimki anormal gebelik oldu dün sonlandırma iğnesi yaptık bu hafta gitmesini bekliyoruz inş bana zararı olmadan..

günaydın arkadaslar
keselerini gorenler hayırlı olsun:) ikiz bebisimizde var topigimizin zemuszemus
yeni hamile arkadasıda tebrik ediyorum insallah guzel ve kolay bir hamilelik gecirirsin geciririz..

Canım benım geÇmıŞ olsun gÜzelım aŞılamadakı yazını Şımdı okudum Çok gzel yazmıŞsın rabbım ne verırse hayırlsının versın

:gitme: :gitme: :gitme:

canım benim halamlar ikiz ayrı yumurta ikizleri
annemin amcasının kızları ikiz tek yumurta ikizleri
ama sanırım benimki asilamadan oturu oldu

anladım canım hayırlı olsun:) ne guzel bi sey iki yavrunu birden alacaksın kucagına
kalbi icinde endiselenme daha cok kucuk 7. hafta icinde duyuluyor denmisti
okuduklarıma gore 6 hafta bitince bile cok zor duyanlar varmıs:)
bende 6. haftam dolunca gidiyorum doktora o gunu bekledim kalbinide duyayım diye ama kesin degil tabii
yeni bir heyecan olmustur sende:)

günaydın kızlar benim 5+3 de kesem görünmemişti rahimde kalınlaşma vardı kahverengi lekelenmem çok az az geliyo doktorum pek iç açıcı konuşmadı salı günü tekrar gidicem kese görünecekmi diye dualarınıza ihtiyacım var inşallah bebeğim sürpriz yapar keseyi görürüz ama hiç ümidimde yok....

Canım valla dr duyduk dedı ama ben anlamadım malesefv kusura bakmayın patron geldı anıden Çıkmak zorunda kaldım hepınızden allah razı olsun esteryacım Çokkk sevındım canım ınan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…