2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selkiecim ozleyecegiz seni, lutfen bizi habersiz bırakma arkadasım

bitanem bende sizi çok özlüçem yaaa
ama laptopu götürçem yanımda,internet bulursam burdayım,,zemuszemusopuyorumnanaktan

cannım benim iyi tatiller ben de bu akşam gidiyorum yaklaşık 1 ay da ben yokum hadi inşallah dönüşte hayırlı haberlerle geliriz

bitanem sanada iyi yolçuluklar,sanada iyi tatiller,inşallah bol bol dinlenir rahatlar gelirsin,,,opuyorumnanaktan

canalrım ben çıkıyorum bobol dualarınıza ihtiyacım var inşallah sabah size müjde veririm çoook heyecanlıyom çookk

selkiecim, ezgicim, iyi yolculuklar, iyi tatiller... iyi bakın bebişlere :)

esteryacım, mercaneyşecim, hayırlısıyla pıt pıt bekliyoruz, beni de çok heyecanlandırdınız şimdi. dualarım sizinle...

polensscim benim de midem bulanıyor ama iştahım iyi diğer yandan. aç durma, mutlaka yiyebileceğin bişeyler vardır, mideni bulandırmayacak. yemeye çalış canım. yarın senden de hayırlısıyla güzel haber alacağız inşallah...

ben niye taa 14 Temmuz'a randevu almışım ki mafoldumben

ay canım ya ne güzel haber demek duydun o minik kalbin attığını.ben de duysam kesin zırıl zırıl ağlardım.gözün aydın inşallah ben de tatil dönüşü gidince duyarım :Saruboceq:

çok sağol cnm darısı bütün duymayı bekliyenlerin başına inşallah:Saruboceq:
çok güsel heycan verici bi duyguymuş en yakın zamanda tadarsınız inş:Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır aranızda yoktum. Yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama artık çok hızlı ilerliyor sayfalar : ) Önceden günde 3-5 sayfa ancak yazılırdı... Ne çok yeni arkadaşımız var... Nerden sonrasını kaçırdım bilmiyorum ama yenileri de tebrik ederim :1hug:
Benim pazartesiden beri bulantılarım var ve artarak devam ediyor. ışlerim de o kadar yoğun ki... Çalışacak halim yok ama, kafam bütün gün masanın üstünde, gözümü açtığım an bayılcak gibi oluyorum. :çok üzgünüm: Hiçbi şey yiyemiyorum. Sadece akşamları bikaç lokma... Ne aklıma gelse midem bulanıyo. Bi de neden bulantılarım yok diye üzülüyodum bikaç gün öncesine kadar :uhm: 6. hafta başladığı gibi bulantılar da başladı, yazılanlar çok doğruymuş.
Ama bulantıları bile seviyorum nerdeyse artık, yarın doktora gidiyoruz. Kalp atışlarını duyucaz inşalla bu sefer :Saruboceq:
Uzun ayrılıktan sonra herşeyi anlattım, rahatladım :icecream:
Herkese süper bi haftasonu diliyorum :1hug:

kizlar bu aksam benim pıt pıt lar duyulur mu sizce?? 5+6 yim bugun

merhaba..
pıt pıtları duymaz suan ıcın bıraz ımkansız gıbı gozukuyor canım.bugun duyamazsan senı 10 gun sonraya cagırır tahmınım o zamn kesın duyarsın.:CüvCüv:
bızımde 6+4 de duymustuk pıt pıtları zor da olsa.....
zemuszemus

çok teşekkür ederim canım görüşmek üzere

Bugün ben de hamile olduğumu öğrendim ancak riskli bir gebelik başlıyor. Çok korkuyorum. 5 gün sonra tekrar gideceğim kendi doktoruma. umarım bir srorun çıkmaz.

Arkadaşlar ben çıkıyorum artık akşama yola çıkacağız valiz hazırlıyacağım. internet bulduğum yerde açmaya çalışırım.inşallah dönüşte iyi haberler veririz hepimiz birbirimize.Sizleri özlüyeceğim bütün hamişler kendinize iyi bakın bye :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…