2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence randewuna gitmeden önce 1 paket cikolata ye tamam mı..bebek hareketleniyo ve cinsiyeti görebilio doktorlar..

ayy cok sukur canim ya yarin randevumuz var bakalim insallah iyidir ne zaman rahatliyacz biz benimkide oyle seyirme yada damar atmasi gibi bir his

canim aynen oyle karnimi oksayip hadi oglum birazcik hareket ette icim rahatlasin diorum dunden beri ama nerdeee insallah dedigin gibidir canim insallah yarin iyi oldugunuda gorurum

:sm_confused:
Canım sana şey sorcam.Karnınmı çıktı kalçanmı?Yani belirtilerin neler?
hayatım inanki 4 aydır 55 kiloyum ne aldım ne werdim iştahım da okadar iyiki yemeyen bi insanda degilim ama bebiş alıo galiba kiloları..yani kalcadan cok karın var bende suan ilerde neolur bilmem.aslında kızlarda kalcadan kilo alınır denir ama benim karnım war hafiften..:sm_confused:

benim maşallah 4aylık bebek+4aylık göbek varakannehir9kilo aldım üstelik öle çokda abartmıom yemeği ama aşırı meyve yiyom(koca bi salkım üzüm 1muz 1elma yada armut 6tane portakalın suyu 1koca bardak vişne suyu 1su bardağı süt) dr gidince şekerimemi baktırsam çok hararetim oluokafamçokkarıştı

kızlar az önce doktordan geldik..herşey çok güzel veee erkekim yolda..Allah'ın izniyle küçük bi paşam olcak...çok sevindik benim bir prensesim var dı zaten...prensimde gelince tam bi aile olcaz boyu 18 cm civarındaymış.yarında 3 lü tarama testimi yaptırcam.rabbim hepimizi kurtarsın inşallah.17+1 olmuşuz..

ooo iyi güzelde sen bunların hepsini bi anda mı yiyosun yosa:)))cok kilo almakta iyi degil ama meyve sebze tüketmen coook önemli...ve süt tabiki

Bu sene kızlar karın şişiriyor öyleyse.Bende de top gibi bir karın var.Kız dediğimde kimse inanamıyor bazen yemin bile ettiriyorlar ay bizim kız doğana kadar kimse inanmayacak herhalde :)

hadi gözün aydın inş bende bebekimin cinsiyetini öğrenirim bu hafta.

pınar54 cnm bu arada biraz fazla değilmi kilo alma hızın doktorun bişey söyledimi..bende yeni yeni toparlamaya başladım nerdeyse 4-5 kilo vermiştim...

ooo iyi güzelde sen bunların hepsini bi anda mı yiyosun yosa:)))cok kilo almakta iyi degil ama meyve sebze tüketmen coook önemli...ve süt tabiki

yok gün içinde yiyom ama ek olarak noprmal öğünlerimide yiyom.3gün fln birer öğün kırmızı et yiyom ama balığı aksatıom eskiden ton balık yerdim ama hamile kalınca ton balıktan midem bulandı:umursamaz:bide tavuk yiyemiom halbuki çok severdim:ecrin_bebek:
yeni 10kilo vermiştim hepsini geri aldım yanikafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…