2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında aklıma gelmişken kızlar karnınızmı şişti kalçanızmı merak ettim.

cnm eğer kız erkek için soruyosan benim kızımda sipsivri bi karnım vardı okadar herkes erkek deyip durdu ama kızım oldu...şimdide karnım biraz çıktı okadar ama belli bile değil hamile olduğum...:umursamaz:

ya bende arasıra hissediyorum hergün hiseetmiyorum mesela dün ve bugün hiç hissetmedim,çok normal endişelenme....
.

ayy kizlar saolun yaa icim rahatladi biraz

Arkadaşlar merhaba,
Dün kontrole gittim. Bizde öğrendik ki oğlumuz oluyormuş :)

masalla sizlere ogrenmissiniz cinsiyetlerini gozunuz aydin canlarim

canim hayirli haberlerle gel insallah

Gözün aydın canım. Bende dün öğrendim benimkiside erkek

arkadaşlar merhaba uzun süredir nete giremiyordum.bende dün doktora gittim 3lü testim iyi çıktı.benimde kız bebişim olcakmış çok mutluyum..
sizlerinde gozunuz aydin arkadaslar saglikli olsunlar en basi bu

ya ben daha bişi hissetmiom:uhm:yada anlamıommu acaba
canim sen kac haftaliksin

sizede masallah gozun aydin

Neden yazdığımı bende unutmuştum ama sayfaları okudum ve buldum evet cnm sana dedim. Bende hareketlerini pazar günü duydum bi dahada duymadım dün doktoruma sordum normal 1-2 hafta içinde daha rahat duyacaksın dedi

ayy canim keske yazsaydim tam olarak ugrastirmisim senide sen kac haftaliksin canim yenimi sordun dr una

Valla siz iyiymişsiniz ben 3 kilo aldım diye doktorum nerdeyse diyetisyene gönderecek beni.Zaten birini vermiştim geri aldım.Şimdi doktorumunda bana verdiği bu kötü moralle sağolsun o aldığım kilolarıda geri verme düşüncesindeyim....

nieki 3kilonun nesi var.bence abartmış takma sen gayet ii

nieki 3kilonun nesi var.bence abartmış takma sen gayet ii

Valla bana böyle gidersen diyetisyene gönderirim deyince moral falan kalmadı bende.Banada çok geliyordu 3 kilo ama doktorun gözüne dahada çok görünmüş demekki.Napalım vermeye çalışrırız bizde Allahın izniyle....

bence sakın kendi başına diyet yapma ama diyetisyene gitmek bencede ii bi fikir .senin gebeliğinle uyumlu olarak liste hazırlanıor.sen ve bebeğin için gerekli olan herşeyi yemiş oluosun.

ama onun dışında üzme sakın kendini bak 9kilo aldım hemde yeni 10 kilo verip rahatlamışken.ama çokta dert etmiyorum.bebekime hayırlısıylA kavuşaym yene veririm sorun deil:lepi:

arkadaşlar iyi akşamlar

Bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annişler hayırlı uğurlu olsun.. Allah kucağımıza almayı nasip etsin.Bebekleri hissedebilmek için şimdi size bir taktik :) Göbeğinizi açın..Koltuğa uzanın.. kumandayı yanlamasına göbeğinizin üstüne koyun.. Kumandanın hareketlerini seyredin. Ben şok oldum.. hızlı kalp atışları ve arada dönüşler oluyor.Çok güzel bir duygu.. Umarım hissedersiniz.. Eşim bile gördü...

Yok canım sadece biraz hamur işini kestim kepek ekmek yiyeceğim onun yerine.Birazda salata ve meyveye yüklenirsem gider gibi geliyor bana ama hayırlısı....

Senin bu yazıyı okudum ve resmen 'hiiy'diyerek güçlü bir tekme yiyerek oturduğum yerde sıçradım.Pes doğrusu kumandaya gerek duymadan bütün hıncıyla vurdu benim kız :)

ayy kizlar saolun yaa icim rahatladi biraz

sizede masallah gozun aydin

sağol cnm darısı merak eden tüm annelerimizin başına..

Bende 77 olmuşum. 72 ile başlamıştım 5 kilo almışım çok fazla napcam bilmiyorum

fazla biraz ama sıkma canını doktorunuz size yol gösterir..

kızlar karnı sivirleştiriyor öyleyse :)

bilmiyorum cnm erkekde sivri olur diyolardı hep...bence annenin yapısıyla alakalı bi durum..

ama 3 kilo çok da fazla değilki...sanki...

ama dikkatli olcanımcım...

çok enteresan hemen deniycem...cnm sağol bu arada evet cinsiyetini öğrendik bugün pek sevindik....
Yok canım sadece biraz hamur işini kestim kepek ekmek yiyeceğim onun yerine.Birazda salata ve meyveye yüklenirsem gider gibi geliyor bana ama hayırlısı....

yaa kızlar bazı meyvelerde kilo aldırıyo haberiniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…