- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.121
Aslında aklıma gelmişken kızlar karnınızmı şişti kalçanızmı merak ettim.
sağol cnm inşallah ...önemli olan sağlıklı olması tabi ama insan yinede merak ediyo...demi.
ya bende arasıra hissediyorum hergün hiseetmiyorum mesela dün ve bugün hiç hissetmedim,çok normal endişelenme....
.
ayy kizlar saolun yaa icim rahatladi birazbence moralini bozacak birsey yok bende ayni durumdayim seninle. Bebeklerimizi daha cok hissedecegiz annesi daha hissetmelerin cok basindayiz. Gecende arkadasim anlatti daha senin hissetmelerin birsey degil dedi yeri gelecek gece uykundan sicrayacaksin tekmelediginde seni dedi. :teytey:
Arkadaşlar merhaba,
Dün kontrole gittim. Bizde öğrendik ki oğlumuz oluyormuş :)
herkese selamlar, bende 2010 mart annesi olarak geçen hafta baktırdık %80 kız gibi gözüktü ama sakın hazırlık yapıp kendini alıştırma dedi, bakalım haftaya ayrıntılı ultrason var o zaman netleşecek benimkide, herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar.
masalla sizlere ogrenmissiniz cinsiyetlerini gozunuz aydin canlarimmerhaba aysenil,
bende 18 haftamı doldurdum. Şuana kadar cinsiyetini göremediler. Ama dün doktorumuz oğlan olacağını söyledi göremedikleri kız olduğu anlamına gelmiyor. Ama sonuçta her ikiside hayırlı evlat olsun. Kız erkek farketez dimi...
canim hayirli haberlerle gel insallahŞimdi hastaneyi aradım üçlü test sonuçlarım belli olmuş, iki saat sonra randevum var, inşallah bir sorun çıkmaz, çok heyecanlıyım, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Bu iki saat geçmez artık...
Gözün aydın canım. Bende dün öğrendim benimkiside erkek
Kızlar tekrar merhaba,
Çok güzel haberlerle geldim, dualarınız için hepinize teşekkür ederim, 3 lü test sonucum çok iyi çıktı, ayrıntılı ultrasonda da herşey normal çıkmıştı, doktor amniyosenteze gerek yok, için rahat olsun dedi, çok mutluyum, bu arada benim bebiş kız olabilirmiş, %90 kız dedi doktor, ilk başlarda erkek demişti önceki doktorum ama olsun, sağlıklı ya bebeğim, ultrasonda bugun ne numaralar yaptı bana görseniz, çok hareketliydi ve parmağını emiyordu, iyi ki varsınız kızlar, gelir gelmez hemen sizinle paylaşmak istedim bu güzel haberleri.
sizlerinde gozunuz aydin arkadaslar saglikli olsunlar en basi buarkadaşlar merhaba uzun süredir nete giremiyordum.bende dün doktora gittim 3lü testim iyi çıktı.benimde kız bebişim olcakmış çok mutluyum..
canim sen kac haftaliksinya ben daha bişi hissetmiom:uhm:yada anlamıommu acaba
kızlar az önce doktordan geldik..herşey çok güzel veee erkekim yolda..Allah'ın izniyle küçük bi paşam olcak...çok sevindik benim bir prensesim var dı zaten...prensimde gelince tam bi aile olcaz boyu 18 cm civarındaymış.yarında 3 lü tarama testimi yaptırcam.rabbim hepimizi kurtarsın inşallah.17+1 olmuşuz..
Neden yazdığımı bende unutmuştum ama sayfaları okudum ve buldum evet cnm sana dedim. Bende hareketlerini pazar günü duydum bi dahada duymadım dün doktoruma sordum normal 1-2 hafta içinde daha rahat duyacaksın dedi
cnm eğer kız erkek için soruyosan benim kızımda sipsivri bi karnım vardı okadar herkes erkek deyip durdu ama kızım oldu...şimdide karnım biraz çıktı okadar ama belli bile değil hamile olduğum...:umursamaz:
pınar54 cnm bu arada biraz fazla değilmi kilo alma hızın doktorun bişey söyledimi..bende yeni yeni toparlamaya başladım nerdeyse 4-5 kilo vermiştim...
canim sen kac haftaliksin
Valla siz iyiymişsiniz ben 3 kilo aldım diye doktorum nerdeyse diyetisyene gönderecek beni.Zaten birini vermiştim geri aldım.Şimdi doktorumunda bana verdiği bu kötü moralle sağolsun o aldığım kilolarıda geri verme düşüncesindeyim....
ayy canim keske yazsaydim tam olarak ugrastirmisim senide sen kac haftaliksin canim yenimi sordun dr una
nieki 3kilonun nesi var.bence abartmış takma sen gayet ii
Valla bana böyle gidersen diyetisyene gönderirim deyince moral falan kalmadı bende.Banada çok geliyordu 3 kilo ama doktorun gözüne dahada çok görünmüş demekki.Napalım vermeye çalışrırız bizde Allahın izniyle....
16+6 yım bugün. Dün sordum doktoruma sen ne kadarlıksın?
bence sakın kendi başına diyet yapma ama diyetisyene gitmek bencede ii bi fikir .senin gebeliğinle uyumlu olarak liste hazırlanıor.sen ve bebeğin için gerekli olan herşeyi yemiş oluosun.
ama onun dışında üzme sakın kendini bak 9kilo aldım hemde yeni 10 kilo verip rahatlamışken.ama çokta dert etmiyorum.bebekime hayırlısıylA kavuşaym yene veririm sorun deil:lepi:
arkadaşlar iyi akşamlar
Bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annişler hayırlı uğurlu olsun.. Allah kucağımıza almayı nasip etsin.Bebekleri hissedebilmek için şimdi size bir taktik :) Göbeğinizi açın..Koltuğa uzanın.. kumandayı yanlamasına göbeğinizin üstüne koyun.. Kumandanın hareketlerini seyredin. Ben şok oldum.. hızlı kalp atışları ve arada dönüşler oluyor.Çok güzel bir duygu.. Umarım hissedersiniz.. Eşim bile gördü...
Sanırım kız erkek bebişlerimiz eşitleniyor.. Ne dersiniz...? :)
ayy kizlar saolun yaa icim rahatladi biraz
sizede masallah gozun aydin
Bende 77 olmuşum. 72 ile başlamıştım 5 kilo almışım çok fazla napcam bilmiyorum
kızlar karnı sivirleştiriyor öyleyse :)
Valla siz iyiymişsiniz ben 3 kilo aldım diye doktorum nerdeyse diyetisyene gönderecek beni.Zaten birini vermiştim geri aldım.Şimdi doktorumunda bana verdiği bu kötü moralle sağolsun o aldığım kilolarıda geri verme düşüncesindeyim....
Valla bana böyle gidersen diyetisyene gönderirim deyince moral falan kalmadı bende.Banada çok geliyordu 3 kilo ama doktorun gözüne dahada çok görünmüş demekki.Napalım vermeye çalışrırız bizde Allahın izniyle....
arkadaşlar iyi akşamlar
Bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annişler hayırlı uğurlu olsun.. Allah kucağımıza almayı nasip etsin.Bebekleri hissedebilmek için şimdi size bir taktik :) Göbeğinizi açın..Koltuğa uzanın.. kumandayı yanlamasına göbeğinizin üstüne koyun.. Kumandanın hareketlerini seyredin. Ben şok oldum.. hızlı kalp atışları ve arada dönüşler oluyor.Çok güzel bir duygu.. Umarım hissedersiniz.. Eşim bile gördü...
Yok canım sadece biraz hamur işini kestim kepek ekmek yiyeceğim onun yerine.Birazda salata ve meyveye yüklenirsem gider gibi geliyor bana ama hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?