- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.381
Canım geçmiş olsun sana dikkat et kendine yaaa bu eşlerde çok tedirgin olmaya başladı bizim hamilelik dönemimizde
megryann sende mi üye oldun canım..biraz bahsedermisin??Üye oldum bakalım şans bizede hediye gelecekmi ?
canım evet allaha şükür bitti bizim test işimiz.yani şimdilik üçlü testte şükür iyi çıktı.senind öyle çıkıcak merak etme.10 gün önce gittiğimzde bakmıştı organ gelişimine.cuma bir daha bakmak istedi detaylı.allahın izniyle inşallah güzel haberlerle gelicem bende.çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
sende mi gidiyorsun canım ne güzel ama bildiğim kadrıyla sen test işini hallettin değil mi tatlım?bebeğimi göreceğim için çok mutluyum ve bendede o gerginlik var dediğin gibi heyecandan diyorum bende.allahın izniyle şu testide sorunsuz atlatsak.rabbim hepimizin meleklerine sağlık verrsin:Saruboceq:
demek seninde kız.hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benide listenize ekleyebilir misiniz?
AyseniL , yaş 29 , sat 30 mayıs, tahmini d.t 6 mart 2010, ilk kilo 57,5 , cinsiyet %80 kız...
merhaba canım..bu ayrıntılı ultrasonda cd yi hep verirler mi??yani bebegin hareketlı cd si degil mi..canım benim dr alıcak 23.haftada sanırım.sadece renkli değil oda hastanein aletinden dolayı ben dışarıda araştırdım eyüp ekici var çok ünlüdür ankarada 360 milyon istiyor.sağolsun dr ben alıırm ayrıntılıya dedi.cd vericek.yoksa girmiycektim bende çok pahalı geldi bana.
canım evet allaha şükür bitti bizim test işimiz.yani şimdilik üçlü testte şükür iyi çıktı.senind öyle çıkıcak merak etme.10 gün önce gittiğimzde bakmıştı organ gelişimine.cuma bir daha bakmak istedi detaylı.allahın izniyle inşallah güzel haberlerle gelicem bende.
DARISI BİZİM BAŞIMIZA WALLA....
YAAA O KADAR ÇOK KONU KONUŞULMUŞ Kİ YETİŞİLMİYOR HIZINIZA ÖNCEDEN HEP BİRLİKTE AYNI KONUYU KONUŞUR SONRA BAŞKA KONU KONUŞULURDU ..ŞİMDİ İSE HER TELDEN MAŞALLAHH
MART ANNE ADAYLARI ÇOK HEYECANLI YERİNDE DURAMIYORLARR MAŞALLAH AMAN NAZAR DEĞMESİN
merhaba herkese
sana katılıyorum sohbete nerden girsem bakıyorum sayfalara olmuyor kaydirigubbakcemile3
o yüzden bende sadece bakınıyorum canım ne yapayım
merhaba canım..bu ayrıntılı ultrasonda cd yi hep verirler mi??yani bebegin hareketlı cd si degil mi..
sen :CüvCüv: nasılsın bebişin :ecrin_bebek: nasıl?
MUTLU PENCUBEN HOŞGELDİNİZ CANLARIM İSZE HEM SOHBET KONUSU OLSUN HEMDE BENİ AYDINALTIN SİZDE DE KILLANMA OLDUMU GÖBEK BÖLGESİNDE VE VÜCUDUN GENELİNDE ARAŞTIRDIĞIM KADARI İLE OLASI BİR DURUMMUŞ AMA ÖNLEM İLE İLGİLİ BİŞEY BULMADIMKOCACIM GELDİĞİNDE KIL YUMAĞINA DÖNMÜŞ OLMAK İSTEMİYROUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ADAM ASKERDE BIKTIM KILLI İNSAN GÖRMEKTEN ŞİMDİ KOYNUMDA DA VAR Bİ TANE DEMESİN kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:CüvCüv:canım yaaa bu konu çok oldu konuşalı ama sen kaçırmışsın .Allahıma şükür bende bir sorun yok kıllanma olsa bile de umrumda değil ki göbeğimi açmayacağım için herkesehihoyyyt canım bu tamamen hormonal bir durum zamanda göbek bölgesinde kide dökülecek merak etme ...Kusura bakma ama eşin bisey demeye hakkı yok bence neticede meleğin için her acıyı her çileyi her duyguyu yaşıyorsun öyle değilmi bırak oluruna herşeyikaydirigubbakcemile:enbuyukkk:
ben yine geldimmm.
çok işim var bugün, izleyemiyorum sizi ama aklım hep burda :)
gördüğüm ilk konuya atlıyım bari :)
benim göbeğim korkunç oldu, hem arttı, hem kalınlaştı hem uzadı. doğumdan sonra dökülüyormuş, o yüzden kendi haline bıraktım onları, görmemeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?