2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun sana dikkat et kendine yaaa bu eşlerde çok tedirgin olmaya başladı bizim hamilelik dönemimizde

Saol tatlım..
Evet ya eşimin kapıdan içeri bi girişi vardı..O beni sakinleştireceğine ben onu sakinleştirmek zorunda kaldım..
İki gün sonra doğumda benim yerime de o doğurur bu gidişle!! kafamçokkarıştı

ben cook sabırsız bi insanım..yani herkes hissediorum deyince insan tedirgin oluyo ama büyül bi aşkla bekliorum annesine ne zamöan ben burdayım diyecek

benide listenize ekleyebilir misiniz?

AyseniL , yaş 29 , sat 30 mayıs, tahmini d.t 6 mart 2010, ilk kilo 57,5 , cinsiyet %80 kız...

merhaba arkadaşlar....
inşallah en kısa zamanda herkes hisseder bebeğini....benimki şu an formunda hiç durmuyor...kilo demişsiniz ama ben gebelik öncesinden kilolu olduğum halde hissedebiliyorum. bu kadar erken beklemiyordum aslında ama çok hareketli maşallah...aslında ben de babası da pek bi sakiniz ama galiba kapı gıcırtısına oynayan teyzesine çekti

canım evet allaha şükür bitti bizim test işimiz.yani şimdilik üçlü testte şükür iyi çıktı.senind öyle çıkıcak merak etme.10 gün önce gittiğimzde bakmıştı organ gelişimine.cuma bir daha bakmak istedi detaylı.allahın izniyle inşallah güzel haberlerle gelicem bende.

merhaba canım..bu ayrıntılı ultrasonda cd yi hep verirler mi??yani bebegin hareketlı cd si degil mi..

DARISI BİZİM BAŞIMIZA WALLA....
YAAA O KADAR ÇOK KONU KONUŞULMUŞ Kİ YETİŞİLMİYOR HIZINIZA ÖNCEDEN HEP BİRLİKTE AYNI KONUYU KONUŞUR SONRA BAŞKA KONU KONUŞULURDU ..ŞİMDİ İSE HER TELDEN MAŞALLAHH
MART ANNE ADAYLARI ÇOK HEYECANLI YERİNDE DURAMIYORLARR MAŞALLAH AMAN NAZAR DEĞMESİN

merhaba herkese
sana katılıyorum sohbete nerden girsem bakıyorum sayfalara olmuyor kaydirigubbakcemile3

merhaba canım..bu ayrıntılı ultrasonda cd yi hep verirler mi??yani bebegin hareketlı cd si degil mi..

CANIM O DOKTORUNA VE DOKTORUN ELİNDEKİ ULTRASONA GÖRE DEĞİŞİYOR BENİM İLK GİTİTĞİM DOKTOR MUAYENE ÜCRETİ SSK ARTI 35 ALIYORDU KÜÇÜCÜK ESKİ Bİ MAKİNESİ AVRDI HİÇ BİŞİ BELLİ OLMUYORDU BU DOKTOR SSK GEÇMİYOR 110 LİRA ALIYOR AMA HER GİTTİĞİMDE HEM CD YE ÇEKİYOR HEMDE 4 BOYUTLU OLARAK BAKIYOR YANİ OALY TAMAMEN DOKTORUN EİNDEKİ İMKANALR İLE İLGİLİ : BAKALIM ŞİMDİLİK BAŞKA ŞEYLERDEN KISIP İDARE EDEREK ONA GİDİYORUM MEVLAM İNŞALLAH EŞİM ASKERDEN GELDİKTEN SONRADA ONA GÜSEL Bİ İŞ İMKANI VERİRDE HEM DEVAM EDER HEMDE DOĞUMU ORDA YAPARIM :) ÇOK DUA EDİN BİZE OLUR MU ? :Saruboceq::Saruboceq:

MUTLU PENCUBEN HOŞGELDİNİZ CANLARIM İSZE HEM SOHBET KONUSU OLSUN HEMDE BENİ AYDINALTIN SİZDE DE KILLANMA OLDUMU GÖBEK BÖLGESİNDE VE VÜCUDUN GENELİNDE ARAŞTIRDIĞIM KADARI İLE OLASI BİR DURUMMUŞ AMA ÖNLEM İLE İLGİLİ BİŞEY BULMADIM KOCACIM GELDİĞİNDE KIL YUMAĞINA DÖNMÜŞ OLMAK İSTEMİYROUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ADAM ASKERDE BIKTIM KILLI İNSAN GÖRMEKTEN ŞİMDİ KOYNUMDA DA VAR Bİ TANE DEMESİN kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:CüvCüv:canım yaaa bu konu çok oldu konuşalı ama sen kaçırmışsın .Allahıma şükür bende bir sorun yok kıllanma olsa bile de umrumda değil ki göbeğimi açmayacağım için herkesehihoyyyt canım bu tamamen hormonal bir durum zamanda göbek bölgesinde kide dökülecek merak etme ...Kusura bakma ama eşin bisey demeye hakkı yok bence neticede meleğin için her acıyı her çileyi her duyguyu yaşıyorsun öyle değilmi bırak oluruna herşeyikaydirigubbakcemile:enbuyukkk:

TABİKİ ÖYLE CANIM ÖYLE ŞEYLERE TAKILAN Bİ ADAMDA DEĞİLDİR ZATEN HEM KILDA OLSA KUSURA BAKAMSIN 175 BOYUNDA HAMİLE HALİ İLE BİLE 62 KİLODA Bİ EŞE SAHİP kaydirigubbakcemile3 LAF EDEMEZ YANİ :)

HIMM BE KAÇIRMIŞIM CANIM YAA DEMEK ZAMANLA DÖKÜLÜYOR SEVİNDİM :)

ben yine geldimmm.
çok işim var bugün, izleyemiyorum sizi ama aklım hep burda :)
gördüğüm ilk konuya atlıyım bari :)
benim göbeğim korkunç oldu, hem arttı, hem kalınlaştı hem uzadı. doğumdan sonra dökülüyormuş, o yüzden kendi haline bıraktım onları, görmemeye çalışıyorum.

hoşgeldin canım aynen benimde işlerim var ve Cuma günü de fuarımı var ona hazırlanıyorum bir yandan da sende göbek yok ama hersey var maşallah nazar değmesin meleğinea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…