- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.361
İnş. canım sizde hissedersiniz bir kaç güne kadar.Bu arada bu kumanda olayında aklıma takıldı.Kumandada manyetik alan yokmu?Yani karnımıza koyunca bebeği etkilemez değilmi?
kızlar aranızda sarı ve kokulu akıntısı gelen varmıyada bu konuyu bilen doktorum iltihabımın olmadığını söyledi ama neden akıntı geliyor?çok maydonoz yiyorum ondanmıki aceba:uhm:CADIARZU
Bilmiyorum canım.. Ben tesadüf fark ettim.. uzun uzun tutmadım.. Başka birşey koyuncada fark edilir herhalde..
canım benim dr alıcak 23.haftada sanırım.sadece renkli değil oda hastanein aletinden dolayı ben dışarıda araştırdım eyüp ekici var çok ünlüdür ankarada 360 milyon istiyor.sağolsun dr ben alıırm ayrıntılıya dedi.cd vericek.yoksa girmiycektim bende çok pahalı geldi bana.kızlar, ayrıntılı ultrason aralığına girenleriniz vardır ( 18 ile 22 hafta içinde) yaptırdınız mı? yaptırmayı düşünüyor musunuz? ben doktorumla konusmadım ama genelde yapılması gereken tum tetkikleri yapıyor acaba baska bir uzman görüşünü mü alsam diyede düşünmüyor değilim.
bursada bilson diye bir merkezle görüştüm . 300 tl dedi; bana fiyat cok yuksek geldi. onerebileceğiniz başka merkezler var mı? fiyatlar hakkında bilginiz var mı?
yalçın kimyayı cok oneriyorlar ? ama yalnızca ayrıntılı için gitmek olur mu?
canım üşütmüş olabilirsin hamilelikte akıntı çok oluyor.benimde hafif sarı ama kokusuz.sen ayaklarına dikkat et.bide maydanozu çok tüketme.allah esirgesin zararlı fazlası.kızlar aranızda sarı ve kokulu akıntısı gelen varmıyada bu konuyu bilen doktorum iltihabımın olmadığını söyledi ama neden akıntı geliyor?çok maydonoz yiyorum ondanmıki aceba:uhm:CADIARZU
Canım fazla maydonoz yeme.Birde doktora git akıntının durumunu anlat antibiyotik verebilir belki.Ayaklarını sıcak tut.Bol su iç.Geçmiş olsun....
sen yarın gidiyosun bende cuma günü.çok heyecanlıyım.bebeğimi çok özledim ve gerginim.heyecandan sanıırm.dr iyi diyene kadar çok geriliyorum.allah hepsini korusun.canım güzel çıkıcak sonuçların allahın izniyle.bebişide görüceksin ne güzel.hepinize selamlar kızlar.biz geldikopuyorumnanaktan.
yarın doktor kontrolümüz var bizim.üçlü testimiz yapılacak allah nasip ederse.inşaallah sonuçlar iyi çıkar.bu arada hareket hisseden annelerden biride benim.çok harika bir duygu.allah herkese nasip etsin.
kızlar aranızda sarı ve kokulu akıntısı gelen varmıyada bu konuyu bilen doktorum iltihabımın olmadığını söyledi ama neden akıntı geliyor?çok maydonoz yiyorum ondanmıki aceba:uhm:CADIARZU
Ben geldim arkadaşlar...
Bugün başıma gelen maceralardan dolayı biraz geç kaldım.. Yemek yaparken bıçakla elimi kestim..mafoldumben Aslında sık yaşadığım bişey ama kesik biraz derin olunca panik yaptım. Bi de hamilelikten dolayı insan çok daha evhamlı oluyo galiba..Eşime telefon ettim koşa koşa gelmiş saolsun.. Soluğu hastane de aldık..
Allah'tan ciddi bişey yokmuş :umursamaz: Bu seferlik dikişsiz atlattım çok şükür...
Bu arada bebeklerini hisseden arkadaşlar olmuş heralde.. Ne mutlu olmuşlardır..
Darısı hepimizin başına..:Saruboceq:
canım bence cok fazla maydanoz yeme. herseyin fazlası zarar. maydanozun fazlasının dusuge sebep oldugunu duymustum.
Ben geldim arkadaşlar...
Bugün başıma gelen maceralardan dolayı biraz geç kaldım.. Yemek yaparken bıçakla elimi kestim..mafoldumben Aslında sık yaşadığım bişey ama kesik biraz derin olunca panik yaptım. Bi de hamilelikten dolayı insan çok daha evhamlı oluyo galiba..Eşime telefon ettim koşa koşa gelmiş saolsun.. Soluğu hastane de aldık..
Allah'tan ciddi bişey yokmuş :umursamaz: Bu seferlik dikişsiz atlattım çok şükür...
sağol canım allah korusun 2.yi kaldıramam bide bu vakitten sonra ben çok acıktım hadi yemek yiyelimcokacimcoook
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Ben geldim arkadaşlar...
sende mi gidiyorsun canım ne güzel ama bildiğim kadrıyla sen test işini hallettin değil mi tatlım?bebeğimi göreceğim için çok mutluyum ve bendede o gerginlik var dediğin gibi heyecandan diyorum bende.allahın izniyle şu testide sorunsuz atlatsak.rabbim hepimizin meleklerine sağlık verrsin:Saruboceq:sen yarın gidiyosun bende cuma günü.çok heyecanlıyım.bebeğimi çok özledim ve gerginim.heyecandan sanıırm.dr iyi diyene kadar çok geriliyorum.allah hepsini korusun.canım güzel çıkıcak sonuçların allahın izniyle.bebişide görüceksin ne güzel.
Ben geldim arkadaşlar...
Cok gecmis olsun. Allah beterinden saklasın.....
CANIM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN BıZDE ıLK EVLENDıĞıMZıDE ELıMı KIRILAN SÜRAHı ELıMı KESMıŞTı EŞıMı ARADIM ıŞTEN ÇIKIP GELDı DOKTORA GıTTıK SEN GıBı DıKıŞ FELAN ATILMADI AMA DOKTOR ÇOK GÜLMÜŞTÜ OĞLUM NE KADAR PANıKSıNıZ BÖYLE DıYE kaydirigubbakcemile3
AMA HAMıLELıKTE ÖNEMLı YA KAN DURMASA ıDı ÇOK ıYı YAPMIŞSIN CNAIM
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?