2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

idrar yolu enfeksiyonu olmuşum demiştim ya, idrar kültürümde mikrop görülmemiş arkadaşlar.
antibiyotik kullanmama gerek yok çok şükür.
çok bol su içerek geçirmeye çalış dedi doktorum.
bebek baskı yapıyor olabilir, bazı hamilelerde idrar yolları hassaslaşabilir, mikrop bulunmadığı sürece endişelenecek birşey yok dedi...

hmmm geçmiş olsun yine de zaten su içmekten wc yolunu aşındırdık artık zemuszemus

hoşgeldin canım aynen benimde işlerim var ve Cuma günü de fuarımı var ona hazırlanıyorum bir yandan da sende göbek yok ama hersey var maşallah nazar değmesin meleğinea.s.

:) öyle deme teyzesi, göbek de var artık...
azıcık büyüdü, bakanlar şüpheleniyorlar artık.
sorma, ben literatürde yazan şeylerin birçoğunu yaptım kendimde, geri kalan aylarda da eylemlerim devam edecek :)
kolay gelsin sana da canım...

hmmm geçmiş olsun yine de zaten su içmekten wc yolunu aşındırdık artık zemuszemus

teşekkürler canımcım...
evet, ben normalde de çok su içiyorum zaten.
işyerinde bizim katta bayanlar tuvaleti yok, taa iki kat aşağıda.
artık yetişemiyorum, bu kattaki erkekler tuvaletine giriyorum valla...

ben o melegi ve annesini nazarlardan korusun derim şimdiden Maşallah ikinize de :CüvCüv: çıkmışsa sorun yok cicim bende de çıktı artık yuvarlak bir sekil aldık biz sonumuz hayır ola literatürdeki eylemler de şimdi ne var ....Nalet olsun içimdeki bu melek sevgisineeeeeeeee:lepi::Saruboceq:

bende göbek var kıllar var çatlaklar var ama iki minik melek de var :dance:

Göbekde killar bendede var...
ama catlaklar bukadar erkenmi basladi sende...gerci tamam senin iki bebisin var...

Bende hergün göbegimi acip esimin karsisina dikiliyorum,
bak bakiyim catlama felan varmi, kirmizi mor lila cizgiler olusmaya baslamismi diyorum...
Adama gina geldi artik hergün ayni soru kaydirigubbakcemile3

canım amin inşallah iyi çıkar.bide cuma gidicem bakalım.hayırlısıyla iyi çıksında.

çoook teşekkür ederiz.
Allah sizi de nazarlardan korusun, meleklerimize sağlık versin...
herkes bu aydan itibaren daha hızlı büyüyecek diyor, ne olacaz bakalım.
ben yuvarlak olmadım daha, uzun düz bir çizgiye yarım daire çizmişsin gibi görünüyorum :)))
literatürde bu aralar tansiyon düşüklüğü var, içim bayılıyor yaw :)

Geçmiş olsun Bosna. Bişey çıkmadığına sevindim..
Su içmek herşey için faydalı herlade..

aman canım dikkat et sıvı tüketmeyi unutma su filan iç kaç tansiyonun wall şimdiden düşükse 8-9 aylarda daha da düşüyor tansiyon o yüzden dikkat et kendine 80-50 hmmg normal hamileliklerde doktorlar bile normal diyor artık bu değere tuzlu ayran iç yatarken yan yat özellikle sol tarafına
benimde bu aralar sol ayak kasılması ve ağrısı var o yüzden 10 dk da bir yerimden kalkıyor ve dolaşıyorum magnezyum yazdırcam ve calsium doktoruma her ne kadat süt ürünlerini alsam da oluyor normak bun dönemlerde

forumun başka başlıklarına daldım millet ne güzel şeyler almış ne güzel odalar hazırlamış özendim walla
ıstanbulda Havuzluhan diye bir yer varmış herkes tavsiye ediyor fiyatlar çok uygunmuş ve her şey bulunabiliyormuş...bu ay annem ve ablam ıstanbulda olacak bol bol siparşim var kaydirigubbakcemile3

33|adigenur |27|02 haziran|09 Mart| |
NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:[/QUOTE]

adigenur : yeni bilgiler: bebeğim erkek adı barbaros kilosu 200 gr.
teşekkürler teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…