- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.661
ben 4 aydır 2,400 gr almışım hala aynı 60 kg ile hamile kalmıştım 62,400 gr yine dün aksam yine tartıldım...ama yemek yedikten sonra 63,100 dğn geçen aksam en iyi ölçüm sabah aç karnına olan bilgilerinize[/QUO
benim göbüş benden önce gitmeye başladı .. 76,6 ile hamile haldım 80,9 olmuşumbira hızlı gidiyorum galiba...bu arada bizde kız bebik bekliyoruz...
Kız bebeklerde göbek birden çıkıyor herhalde.Benimde göbek birden çıktı.15 gün öncesine kadar hiç bir şey yoktu birden top oldu karnım kaydirigubbakcemile3
Herkese merhaba.Ben geldim nihayet bugün başım ağırmıyor.Amanda amanda nazlı kızlarımız ortayada çıkıyomuşta ay ay.
SİNCAPCIM canım üzme kendini ya o kistler bebek büyüdükçe kayboluyomuş merak etme hiçbişeyciği yok bence güzel kızının.
Doktora gidecek üçlü test yaptıracak herkese bol şans allah yardımcınız olsun.
YAĞMUR-26 tetanoz aşısı 21.ve22. haftalarda yapılıyo canım daha aramızda aşı yaptıran olmamıştır.
FRAMBUAZ bayıldım odaya ya benim bir kızım var bide oğlum olcek seneye oda düzcem çünkü beşiği yatak odasına alıcam bebek ilk zamanlar yanınmda olmalı çünkü.
Benimde haftaya kontrolüm. Aslında bu haftaydı ama taramayla kontrolumu aynı güne denk getirmek istiyorum.
mrb adigenur bende konak hastanesine gidiyorumçokda memnumdum doktorum ayrılıyormuş.artık başka doktora gidicez.ama hastane çok güzel hastanenin sitesinde epidural sezeryan doğum videosuda var izlemeni tavsiye ederim benim ilk doğumum sezeryan olduğu için ikincide mecbur öyle olucak bende epidural istiyorum genel aneztezi zor senmi doğum naptın ne ara doğdu anlayamıyosun az önce karnındayken ne ara doğdu die afallıyorsun spinal daha yaygın şuan ama iyi araştırmak gerekir.
Frambuazcim ben minittoda kiz icin sunlarida cok begenmistim...
Kizlar icin cok seker seyler var gercektende...
Erkekler icin ehhh iste biraz zor olacak galiba...
yani eger kesin erkekse doktora güvenebilirsek...pipisinin resmini aldik ama iste
yinede belli olmaz
Arkadaşlar aşıya giden var mı sağlık ocağına.... delikafadulden
pancubencim benim tansiyonum hep düşüktür aslında biraz.
doktora son gittiğimde, önceden çikolata falan yemiş olduğum halde 8-4'tü. (ayrıca çikolatanın benim sıpaya da hiç faydası olmamıştı, elini ensesine koymuş yatıyordu)
soluma yatıyorum, yataktan yavaşça kalkıyorum, sık yiyorum falan, idare ediyorum işte...
kasılmalar kalsiyum ve magnesyum eksikliğinden olur diye okumuştum ben de, kullanınca işe yarar umarım.
Şu yataktan kalkma olayını ben yapamıyorum hep hızlı ve sıçrayarak kalkıyorum ve bazen merdivenleri 2 şer 2 şer kalkıyorum.Bir yere eğilirken yada otururken bile hızlı oturup kalkıyorum bunu alışkanlık haline getiremedim henüz:a015:
aman cnm dikkat et lütfen alıştır kendini bir an önceklava:
dün gittim..yarın sabah aç karnına gel tahlil yapalım dediler gittim tahlimi verdim.. Yarın alıcam 22. Haftada ise aşı olucam..sordum hane dr bilgilerimizi buraya yolluyomu diye ..bazen dr uyarmıyomuş saglık ocagını kendiniz gelmenizde yarar var dedi hemşire ....
o zaman ben bunu bugün cektireyim ayıon ücünde tekrar baktırırım naapim..doktor amniyotik band istedi özellikle..bişey cıkacagından degil ama emin olalım sadece deyince bende biraz telaşa kapıldım..dr.um ayrıntılı ultrasonun 20.-24. hafta arasında ceklidiğini soyledi canim. bence 2 hafta bile cok sey fark eder organların gelismesi acisindan ama sen bilirsin
Frambuazcim ben minittoda kiz icin sunlarida cok begenmistim...
Kizlar icin cok seker seyler var gercektende...
Erkekler icin ehhh iste biraz zor olacak galiba...
yani eger kesin erkekse doktora güvenebilirsek...pipisinin resmini aldik ama iste
yinede belli olmaz
cok ılgınc walla bendede ters oluyor
nasıl yapabılıyorsunuz dusuncemı kontrol etmek cok zor
Haklısın canım en iyi yapabildiğim şey dua etmek.Duaların gücüne çok inanıyorum.Rabbime yöneldiğimde ve hayırlısını isteyip dualar ettiğimde en büyük huzura kavuşuyorum inan.Zor geçen bir yılda beni ayakta tutan tek şey bu oldu.Bağıra bağıra ağladığım isyana yönelmek üzere olduğum zamanlarda Rabbime yönelmeseydim hiç bir zaman bu güzellikleri göremezdim diye düşünüyorum.O hep yanımdaydı ve benim üzüntülerimide hayal kırıklıklarımıda gördü.Sınıyor beni deyip rahatlattım kendimi.Olmasada istemekten vazgeçmeyecektim öylede yaptım ve oldu çok şükür bazı istediklerim.Rabbim hepimizi en iyi tanıyan bilen hakkımızda hayırlısını versin...
isterseniz bi kaç model gödnerieyim hemen :) ya ben çok baktım beğendikelrmde oldu ama evimiz 2+1 ve salonum çok büyük ve lüks döşenmiş bir salon hani günlük kkullanım için pek ideal değil o yüzden eşim ikinci odayı bebek odasına çevirme konusunda pek olumlu düşünmüyor haksızda değil şimdi askerde daha büyük bi eve çıkma durumumzu asker dönüşü ne olur bilemem şimdi amcasını nevindeyiz ve kira vermiyoruz bütün bunalrı toplayınca karyola lıp yatak odasında dursunbir yaşını doldurduğunda bizde kendi durumalrımızı toparlar 3+1 bi eve geçip öyle alırız istediğin bbek odasını diyor sanırım boyun eğmek durumundayız
bu aşı ne için arkadaşlar ben hiç duymadım..
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. bende allah nasip ederse bugün 19+0 haftalık hamileyim 10 mart 2010 görünüyor doğum inşaallah . sizler bebek haraketlerini hissetmeye başladınızmı yoksa hala benim gibi bağırsak hareketleri galiba mı diyorsunuz... hissettiyseniz nasıl bi duygu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?