2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Frambuazcim ben minittoda kiz icin sunlarida cok begenmistim...

Kizlar icin cok seker seyler var gercektende...
Erkekler icin ehhh iste biraz zor olacak galiba...
yani eger kesin erkekse doktora güvenebilirsek...pipisinin resmini aldik ama iste
yinede belli olmaz

Sıncapcım aynı sorun bende de var ÜÇlÜ testım normal Çıkıtı ıkılıde 17 ekımde detaylı usg ye gırıcem o normal Çıkarsa bıŞe olmaz dedı doktor senın kaÇ tane kıst var ve boyutları ne kılı testın nasıl ? ArkadaŞta vardı benım 4 adet kaybolmuŞ senın ıÇınde de dua ederım sende benım ıÇın du a et

Teşekkür ederim...
Üçlü test sonucu çıkana kadar yine de diken üzerindeyim..

Ben KAzım Gündoğdu beye gittim en son bu pazartesi. gerçekten iyi bir doktor. memnun kaldım . Senin bilgin varmı KAzım bey hakkında? Benim ilk doğumumn olacak çok heyecanlıyım.

ayyy canım yaa bayıldım ben bunalraaa çok güsellerrrrr kıslar paylaşın böyle şeyleriii :)

yok yok ben kesinlikle ikna edip bebek odası alacağım başka çaresi yok yani ::

Arkadaşlar aşıya giden var mı sağlık ocağına.... delikafadulden

dün gittim..yarın sabah aç karnına gel tahlil yapalım dediler gittim tahlimi verdim.. yarın alıcam 22. haftada ise aşı olucam..sordum hane dr bilgilerimizi buraya yolluyomu diye ..bazen dr uyarmıyomuş saglık ocagını kendiniz gelmenizde yarar var dedi hemşire ....

Böyle güzel güzel oda takımı fotolarını koyuyorsunuz, oda almama kararımdan vazgeçmek üzereyim.
4-5 yaşına gelince kendi istedikleri aldırıyor bu sıpalar diye, Ikea'dan ortalama birşeyler almayı düşündük biz.
Aklımı çelmeyinnnn :)

bu aşı ne için arkadaşlar ben hiç duymadım..

dr.um ayrıntılı ultrasonun 20.-24. hafta arasında ceklidiğini soyledi canim. bence 2 hafta bile cok sey fark eder organların gelismesi acisindan ama sen bilirsin
o zaman ben bunu bugün cektireyim ayıon ücünde tekrar baktırırım naapim..doktor amniyotik band istedi özellikle..bişey cıkacagından degil ama emin olalım sadece deyince bende biraz telaşa kapıldım..

ikincisi daha güzel bence.

pazar günü araştırdım,büyüyen beşik alıcaklar bir on yıl kullanması gerekli normalde ben öyle bişey istiyorum ilerde tekrar genç odası almayı düşünmüyorum..o kalitede bir beşik 900 tl dedi sadece beşik takım deil,bakalım çok hoşuma gitti biraz zaman geçsin düşünüyorum almayı..

cok ılgınc walla bendede ters oluyor
nasıl yapabılıyorsunuz dusuncemı kontrol etmek cok zor

Dualarda Reikin bir parçası zaten, bende çok inanırım duanın gücüne, dua etmekten vazgeçmeyin arkadaşlar, Rabbim bizlerin yanında ve bizim için hayırlısı ne ise O bilir ancak..

Canımcım tüm modeller çok güzel gerçekten, ben karar vermekte zorlanıyorum, çünkü benim evimde bir oda da zaten genç odası takımı var, ben o odayı bebek odası yapacam, eşyaları atmaya kıyamıyorum, park yatak yada beşik alıp, bir süre sonra da bebek biraz büyüyünce o genç odasının yatağında yatırmayı düşünüyorum aslında ama hala nasıl bir düzenleme yapacağıma karar veremedim işte :))

Bende daha oda almıycam zaten benim kız daha 4 yaşında ÇıLEKTEN bir oda beğenmiş illa onu ister bide bebek geliyo yani en iyisi seneye

hoşgeldin cnm,Rabbim sağsalim nasip etsin kucağına almayı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…