2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba
bu sbh 9da gittim dr a
bide hareket fln etsin die 7.00da bi muz+7.45de bi çikolata+8.15de börek ve vişne suyu içtim.
USG de gördüm bebekimi gelişimi normalmiş ayh çok şirin ama yüzünü dönmedi bi türlü resmini alamadık yene.
fkt bu sefer cinsiyetini gösterdi artık %80-%90lardan %100 terfi ettikopuyorumnanaktan
Ali'm yolda:lepi:ama doktorcuum yinede sen alışveriş yapma çok erken 24 haftanı doldur bi önce dedi.
4lü tarama testi için kan verdim çarşamba günü sonuç elimde olacak.yhaa bide kilosunu boyunu fln sormadım herşeyi unutuom o ekranı görünceŞeniz
bide şu ana kdr aldıım 10kilo için uyardı.ya dikkat ediosun yada ben seni diyetisyene yolluyorum ona göre dedi.sırf sezeryan korkum yüzünden dikkat edecem şu meyve ve meyve suyu tüketimine :CüvCüv:
şimdilik herşey yolunda şükürler olsun...Allah bozmasın...

canım inşallah kötü birşey çıkmaz sen gönlünü ferah tut.Sağlıklı doğumlar dilerima.s.

yarın doktor isterse mecburen yaptırıcam..bu sürec cok kötü yani beklemek ne olacak ne bitecek nası sonuclanacak insanbı yoran bunlar aslına..iyi bi doktor bulup yaptırrrm eger yaptracaksam..

canım benim içini ferah tut inşallah sonuçların iyi çıkar gerek kalmaz Allah yardımcınız olsun bebeğininde seninde :Saruboceq:
saol kuju insallah saglıkla cıkarım bu işin içinden..amniyosentez istenen arkadaslarımı simdi daha iyi anlıorum..allah herkese saglık bebeklerine saglık wersin..

Beni de listeye ekler misiniz lütfen.ben yeniyim.19 haftalık hamileyim.Kısmetse kızım olucak,muhtemel doğum tarihi 8 mart hamile kalınan kilo 59 şu an 64 kiloyum.teşekkür ederim a.s.

iyi akşamlar kızlar bebeğinizin hareketlerini net olarak hissediyor musunuz? ben 2.ye hamileyim yaklaşık 2 haftadan beri net olarak hissediyordum.ama dünden beri hiç hareket yok endişileniyorum bide göbeğimin izasındaydı dünden beri çok çok aşağıda hissediyorum yerini ama hiç hareket yok yarındoktora gidecem. sizce aşağıya inmesi normal mi sizde nasıl

yarın doktor isterse mecburen yaptırıcam..bu sürec cok kötü yani beklemek ne olacak ne bitecek nası sonuclanacak insanbı yoran bunlar aslına..iyi bi doktor bulup yaptırrrm eger yaptracaksam..

cnm haklısın böle endişhelenip kendini üzmektense hayırlısı ile ii sonuçları eline alırsın.sen kesin olarak önce doktorun ile konuş

LAVıNıAEBRU canım üzlme lütfn bebişinide üzme inşallah yarın hayırlı haberler alırsında teste gerek kalmaz.Benimde kızımda testler herşey normaldi sadece 4. ayda kalbinde bir ışık belirdi doktorda amniyosentez önerdi ben yaptırtmadım ve kızımda maşallah çok sağlıklı 1 aralıkta 4 olacak maşallah zehir gibi.

Canım benimde ikinci hamileliğim ben önceleri seyirme şeklinde hissediyodum şimdi artık tekme atıyo gayette net belli oluyo zaten iki gün sonra 16 haftalık olucam.Canım belki dönüyodur bazen hareketleri aşağıda olabilir çünkü sürekli pozisyon değiştiriyo.Bazende hareket etmiyomuş bilmiyorum bn hergün hemen hemen bikaçkez tekme yiyorum.:CüvCüv:gamyoncuiremsu

arkadaşlar benim ilk gittiğim bi doktor vardı ikili testi sorduğumda bana sonuçlar kötü çıkarsa aldıracakmısın dedi bende kesinlikle dedim ozaman hiç gerek yok dedi ben 2 doktora daha sordum internetten araştırdım aynı şekil.tabi bu aminiyosentez içinde bu benim fikrim.benim çevremde de amniyosentezi çok iyi çıkmış arkadaşlar var inşallah sende hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde evladını kucağına alırsın.tüm hamileler herkes birbirine dua etsin hamilenin duası kabul olur

resmen göbek deliğmin 5 parmak aşağısında ben 17 hafta 3 günlük hamileyim.çok kötü sitres var dünden beri ne bilim hareketleri hissedemeyince çok kötü oldum .

ADS1940 canım sıkma o güzel canını bak yarın gidicekmişsin doktora görüceksin bebişini inan herşeyi unutucaksın cinsiyeti bellimi arkadaşım

Benim 12 haftalıkken %100 erkek dedi bakalım öbür cuma kontrolum var ne diycek milletin baksana bi kız diyolar bi erkek nebiliyim hayırlısı olsunda ne olursa olsun bi kızım var allah bağışlasın bu bebekte erkekmiş.ınşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kolay bir doğumla kucaklarımıza alırız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Zor anne olmak bi okadarda güzel helede ikinciye hamileysen dahada zor sorumlullukların artıyo.Umarım kızım kıskanmaz şuan çok istekli bebek için bizde elimizden geleni yapıyoruz kıskanmasın diye.ıLK cinsiyetini öğrenince çok bozuldu ben kız istiyorum biye erkek diye çok kızdı ama alıştı bitanem.Umarım eve bebek gelincede kabllenir...

resmen göbek deliğmin 5 parmak aşağısında ben 17 hafta 3 günlük hamileyim.çok kötü sitres var dünden beri ne bilim hareketleri hissedemeyince çok kötü oldum .

canım meraklanma bnimde ikinci hamileliğim aynı şey banada oldu sanmıyorum sorun olsun bya sancılanmışdım bide ben gittim herşey normaldi bence i çikolata ye bi saat bekle eminimki cvp vericek sanakan şekeri yükseldiği için direk haretlere vuruyomuş tatlı bişiler yenildiği zaman bende artık çok net hissediyorum bilakis çikolata yediğim zaman daha net oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…