- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.861
canım inşallah kötü birşey çıkmaz sen gönlünü ferah tut.Sağlıklı doğumlar dilerima.s.kızlar herkese merhaba..ben yeni geldim hastaneden..bugün 3lü tarama sonuclarını aldım..ayrıntılı ultrasonda hiçbişey cıkmadı ama kan tahlilinde 155 te 1 risk cıktı.down sendromu için biliosunuz..moraller alt üst suan..yani amniyosentez istedi bugünkü doktoru.baska prof bi doktora daha görünüodum.aynı işlemi ordada yaptrdım.ultrason olumlu sadece yarın cıkacak olan kan tahliline göre degerlendirecek..artık o derse amniyosentez gerekli diye mecbur yaptırıcam..ama amniyosentez ile ilgili pekde iyi şeyler duymadım bebedin düşmesine bile yol acabiliomus.lütfeen yaptıranlar warsa bana yazsınlar moralim cok kötü..
yarın doktor isterse mecburen yaptırıcam..bu sürec cok kötü yani beklemek ne olacak ne bitecek nası sonuclanacak insanbı yoran bunlar aslına..iyi bi doktor bulup yaptırrrm eger yaptracaksam..canım ben de salı günü yaptırdım amniyosentez hiç de duyduğun gibi kötü değil deneyimli doktorlar ve hastanelar tarafından yapıldığı takdire risk yok denecek kadar az benim amniyosentez çok kolay oldu ayrıca bugün ön sonuç çıktı ve sonuç %95 temiz çıktı.sen de içini ferah tut. gerekiyorsa yaptır. çoook yüksek bir ihtimal temiz çıkacaktır.
cok saol arkadasım dua edin lütfen..canım inşallah kötü birşey çıkmaz sen gönlünü ferah tut.Sağlıklı doğumlar dilerima.s.
saol kuju insallah saglıkla cıkarım bu işin içinden..amniyosentez istenen arkadaslarımı simdi daha iyi anlıorum..allah herkese saglık bebeklerine saglık wersin..canım benim içini ferah tut inşallah sonuçların iyi çıkar gerek kalmaz Allah yardımcınız olsun bebeğininde seninde :Saruboceq:
yarın doktor isterse mecburen yaptırıcam..bu sürec cok kötü yani beklemek ne olacak ne bitecek nası sonuclanacak insanbı yoran bunlar aslına..iyi bi doktor bulup yaptırrrm eger yaptracaksam..
iyi akşamlar kızlar bebeğinizin hareketlerini net olarak hissediyor musunuz? ben 2.ye hamileyim yaklaşık 2 haftadan beri net olarak hissediyordum.ama dünden beri hiç hareket yok endişileniyorum bide göbeğimin izasındaydı dünden beri çok çok aşağıda hissediyorum yerini ama hiç hareket yok yarındoktora gidecem. sizce aşağıya inmesi normal mi sizde nasıl
Canım benimde ikinci hamileliğim ben önceleri seyirme şeklinde hissediyodum şimdi artık tekme atıyo gayette net belli oluyo zaten iki gün sonra 16 haftalık olucam.Canım belki dönüyodur bazen hareketleri aşağıda olabilir çünkü sürekli pozisyon değiştiriyo.Bazende hareket etmiyomuş bilmiyorum bn hergün hemen hemen bikaçkez tekme yiyorum.:CüvCüv:gamyoncuiremsu
ADS1940 canım sıkma o güzel canını bak yarın gidicekmişsin doktora görüceksin bebişini inan herşeyi unutucaksın cinsiyeti bellimi arkadaşım
resmen göbek deliğmin 5 parmak aşağısında ben 17 hafta 3 günlük hamileyim.çok kötü sitres var dünden beri ne bilim hareketleri hissedemeyince çok kötü oldum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?