- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.881
Benim 12 haftalıkken %100 erkek dedi bakalım öbür cuma kontrolum var ne diycek milletin baksana bi kız diyolar bi erkek nebiliyim hayırlısı olsunda ne olursa olsun bi kızım var allah bağışlasın bu bebekte erkekmiş.İnşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kolay bir doğumla kucaklarımıza alırız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bilmiyorum artık ne olucak gelicek cuma zaten taramamda var sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil.
tabikide önce sağlık ama insanız işde umutlandırıyorlar böyle sonra hönk diye kalıyosun ama sana yüzde yüz demiş daha değişmez inşallah.
kızlar herkese merhaba..ben yeni geldim hastaneden..bugün 3lü tarama sonuclarını aldım..ayrıntılı ultrasonda hiçbişey cıkmadı ama kan tahlilinde 155 te 1 risk cıktı.down sendromu için biliosunuz..moraller alt üst suan..yani amniyosentez istedi bugünkü doktoru.baska prof bi doktora daha görünüodum.aynı işlemi ordada yaptrdım.ultrason olumlu sadece yarın cıkacak olan kan tahliline göre degerlendirecek..artık o derse amniyosentez gerekli diye mecbur yaptırıcam..ama amniyosentez ile ilgili pekde iyi şeyler duymadım bebedin düşmesine bile yol acabiliomus.lütfeen yaptıranlar warsa bana yazsınlar moralim cok kötü..
hayırlı sabahlar arkadaşlar a.s.
bende egzersizlere başlamak istiyorum ama vakit ayıramıyorum bi türlü yoğunluktan
bu arada herkes çatlak kremi vs. kullanımına başladı değil mi?
hayırlı sabahlar arkadaşlar a.s.
bende egzersizlere başlamak istiyorum ama vakit ayıramıyorum bi türlü yoğunluktan
bu arada herkes çatlak kremi vs. kullanımına başladı değil mi?
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun
canım benim inanki o kadar etkilendimki dün geceden beri gözlerim şişti aglamaktan..elimde degil..bugün sonucu degerlendirecek doktorum..ilk gittigim doktor amniyosentez demişti..bu simdiki profesör oldugu için daha cok güveniorum..ama isterlersde bi karar wermem lazım..su kalan 5 ayı süpheyle gecirmekte istemiorumn.cünkü yaptıgım hiçbişeyden zevk almicam..cook yaptıran varmıs arastrdım ama 100de 1 bile olsa düşük olabiliomus..buda beni bulur diye korkuorum..of sıkıntılı işler..allah hepsinikorusun..:Saruboceq:Günaydın Mart anneleri, herkese mutlu birgün diliyorum.
laviniaebru, canım moralini bozma hiç, bebeğini de üzme, benim ikili testimde risk 106 da 1 çıkmıştı, ben amniyosentez yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorum açıkçası, çok araştırdım ve o zamanlar bende çok üzülüp kendimi hırpalamıştım, sende sakin kafayla düşün ve biraz araştır ona göre karar ver,
:Saruboceq:
canım benim inanki o kadar etkilendimki dün geceden beri gözlerim şişti aglamaktan..elimde degil..bugün sonucu degerlendirecek doktorum..ilk gittigim doktor amniyosentez demişti..bu simdiki profesör oldugu için daha cok güveniorum..ama isterlersde bi karar wermem lazım..su kalan 5 ayı süpheyle gecirmekte istemiorumn.cünkü yaptıgım hiçbişeyden zevk almicam..cook yaptıran varmıs arastrdım ama 100de 1 bile olsa düşük olabiliomus..buda beni bulur diye korkuorum..of sıkıntılı işler..allah hepsinikorusun..:Saruboceq:
:Saruboceq:
canım benim inanki o kadar etkilendimki dün geceden beri gözlerim şişti aglamaktan..elimde degil..bugün sonucu degerlendirecek doktorum..ilk gittigim doktor amniyosentez demişti..bu simdiki profesör oldugu için daha cok güveniorum..ama isterlersde bi karar wermem lazım..su kalan 5 ayı süpheyle gecirmekte istemiorumn.cünkü yaptıgım hiçbişeyden zevk almicam..cook yaptıran varmıs arastrdım ama 100de 1 bile olsa düşük olabiliomus..buda beni bulur diye korkuorum..of sıkıntılı işler..allah hepsinikorusun..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?