2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana 14 haftalıkken erkek dedi doktor başka bi doktorda 11 haftalıkken erkek demişdi şuan kesin kız umarım senn doktorun yanılmamışdır sağlıklı bi şekilde oğluşunu alırsın kucağına inşallah.

herkese günaydınnnn
güsel bir gün yeni ve güzel haberler hepinizin olsun

arkadaşalr egzersizler yapan var mıııı bu sitede bilgiler vermişelr ama ben akşama kadar oturup akşamda yatıyorum tek yaptığım egzersiz yürüyüş :içelim:

ahttp://www.e-gebelik.net/dogumda_yardimci_onlemler/gebelik_egzersizleri.asprkadaşalr e

Canım uzme kendini moralini yuksek tutmaya calis ki bebegin huzursuzlanmasin. insallah bugunki sonucun iyi cikar. Dualarimiz seninle.

hayırlı sabahlar arkadaşlar a.s.

bende egzersizlere başlamak istiyorum ama vakit ayıramıyorum bi türlü yoğunluktan

bu arada herkes çatlak kremi vs. kullanımına başladı değil mi?

bende egzersizlere başlamak istiyorum ama vakit ayıramıyorum bi türlü yoğunluktan

ben daha çatlak kremine başlamadım ve doktora her gititğimde soracağım diyorum ama hep unutuyorum meelğimin heyacanından sadece onu izleyip izleyip geliyorum :)

ama kako yağı ortak kullanılan şey snırım onu alsam iyi olacak eczaneden.

Gunaydin kizlar,
En iyi egzersiz tempolu yuruyus, bir de gidebiliyorsan yuzmeye git dedi doktorum. Bende havuzlara guvenmedigim icin yuruyus yapmaya calisiyorum. Gunluk en az yarim saat yuruyus yapiyorum. Aksamlari su hazimsizlik siskinlik bir de erken uyku gelme durumu olmasa yemekten sonrada cikicam ama nerdeeeeee.....
Bu arada catlak kremi degilde bebek yagi kullaniyorum. Jhonson ligt bebe yagini aldim her banyodan sonra komple vucuduma bi de aksamlari uygun oldugumda gogus karin ve kalca bolgeme suruyorum. umarim yeterli oluyordur.

Günaydın Mart anneleri, herkese mutlu birgün diliyorum.
laviniaebru, canım moralini bozma hiç, bebeğini de üzme, benim ikili testimde risk 106 da 1 çıkmıştı, ben amniyosentez yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorum açıkçası, çok araştırdım ve o zamanlar bende çok üzülüp kendimi hırpalamıştım, sende sakin kafayla düşün ve biraz araştır ona göre karar ver,

Günaydinlar hepinize...

Aynen canim, spor egsersiz yapacak zaman yokki hic...
oldugundada zaten kendimi kanepeye zor atiyorum yatip dinlenmek istiyorum...

Catlak icin henüz uyguladigim birsey yok...
Daha önce bitkisel bir yag karisimi almistim, özel hamileler icin...
Bi kac defa kullandim, her aksam kullanayim diyorum ama unutuyorum...

Almanyada olan arkadaslara bu yagi tavsiye ederim, cevremde memnun olan cok...

:Saruboceq: canım benim inanki o kadar etkilendimki dün geceden beri gözlerim şişti aglamaktan..elimde degil..bugün sonucu degerlendirecek doktorum..ilk gittigim doktor amniyosentez demişti..bu simdiki profesör oldugu için daha cok güveniorum..ama isterlersde bi karar wermem lazım..su kalan 5 ayı süpheyle gecirmekte istemiorumn.cünkü yaptıgım hiçbişeyden zevk almicam..cook yaptıran varmıs arastrdım ama 100de 1 bile olsa düşük olabiliomus..buda beni bulur diye korkuorum..of sıkıntılı işler..allah hepsinikorusun..:Saruboceq:

Canim kendini üzme bu kadar...Bebeginide etkiliyorsun...
Allahin izniyle hersey yolundadir insallah...hersey düzelir...

iste bu yüzden Almanyada normal Kan degerlerinde ve ultrasonda
dikkat cekici birsey görmedikleri sürece ne ikili testi yapiyorlar nede üclü testi...

Ben önce kiziyordum neden yapmadilar bize diye ama simdi diyorum
iyikide yapmamislar....o stresi düsünmek bile istemiyorum...

Burdaki doktorlar hep diyorlar "Anne ve Bebegi durduk yere strese sokmamak icin
yapmiyoruz bu tür Testleri"

Rabbim hepimizin bebeğini korusun ve sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamıza yardım etsin, gerçekten zor bir durum karar vermesi güç oluyor, Allah yardımcın olsun ama herşey olacağına varıyor eninde sonunda, çok hırpalama kendini, bugunler geçtiğinde boşuna üzülmüşüm diyeceksin ve gör bak bebeğin çookk sağlıklı, amniyosentez yaptırsan bile bişey çıkmayacak eminim, içini ferah tut, dualarım seninle olacak arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…