2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hayırlı olsun oğluşun.....

tamam cnm adresi alıp yazim,bu arada oradaki mağazalar bildiğim kadaraıyla markalarmış sadece adamlar toptan aldıkları için fiyatlaı uygunmuş kötü mallar değilllermiş sanırım

canım havuzluhandanmı bahsediyorsunuz?orda çok güzel şeyler varmış ama bende yerini bilmiyorum internette yol tarif eden siteler var ama?bakarsanız havuzlu han diye

bi cvppppppppppppppppppppppppppppppppklava:

şimdi canım profilden avatar resmi değiştir diye bir yer var oraya giriyorsun ordan bilgisayarından bir avatar ekliyorsun....

canım o ağrılar bebek kendine yer açtığı için ve rahimin büyüdüğü için oluyor,endişe etme!

evet cnm aynen oradan bahsediyorum

kızlar istanbulda oturanlar nerde hangi semtte olduklarını yazabilirler mi belki gün gelir tanışır ve de hamiş hamiş bebeklerimize alışverişler yaparız ha ne dersiniz
ben pendik/aydos

a.s.
Toramini hoşgeldin.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin..[/B][/QUOTE]

çok teşekkür ederim.amin Allah hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.sevgiler

ya istanbulda oturan arkadaşlar anadolu yakasında,,,hani şu e-bebek alışveriş sitesi varya onun mağazası var burda..ordada fiyatlar fena değil,,,herşeyde var orda,,,,tavsiye ederim yeri libadiyede,bulgurlu mah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…