- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.841
ya istanbulda oturan arkadaşlar anadolu yakasında,,,hani şu e-bebek alışveriş sitesi varya onun mağazası var burda..ordada fiyatlar fena değil,,,herşeyde var orda,,,,tavsiye ederim yeri libadiyede,bulgurlu mah....
iyi bari aynı yakadaymışız
Bilmiyorumki olabilir
bir gün kısmet olursa görüşürüz...başka arkaaşlarda var anadolu yakadından.....
kızlar herkese merhaba..ben yeni geldim hastaneden..bugün 3lü tarama sonuclarını aldım..ayrıntılı ultrasonda hiçbişey cıkmadı ama kan tahlilinde 155 te 1 risk cıktı.down sendromu için biliosunuz..moraller alt üst suan..yani amniyosentez istedi bugünkü doktoru.baska prof bi doktora daha görünüodum.aynı işlemi ordada yaptrdım.ultrason olumlu sadece yarın cıkacak olan kan tahliline göre degerlendirecek..artık o derse amniyosentez gerekli diye mecbur yaptırıcam..ama amniyosentez ile ilgili pekde iyi şeyler duymadım bebedin düşmesine bile yol acabiliomus.lütfeen yaptıranlar warsa bana yazsınlar moralim cok kötü..
kızlar herkese merhaba..ben yeni geldim hastaneden..bugün 3lü tarama sonuclarını aldım..ayrıntılı ultrasonda hiçbişey cıkmadı ama kan tahlilinde 155 te 1 risk cıktı.down sendromu için biliosunuz..moraller alt üst suan..yani amniyosentez istedi bugünkü doktoru.baska prof bi doktora daha görünüodum.aynı işlemi ordada yaptrdım.ultrason olumlu sadece yarın cıkacak olan kan tahliline göre degerlendirecek..artık o derse amniyosentez gerekli diye mecbur yaptırıcam..ama amniyosentez ile ilgili pekde iyi şeyler duymadım bebedin düşmesine bile yol acabiliomus.lütfeen yaptıranlar warsa bana yazsınlar moralim cok kötü..
sitenin adı neki cnm
insallah canım allah hepimizin bebegine saglık versin önce..insallah olumlu sonuclar alırız..ama uzman tv de bile izledim düşüge yol acabiliomus 100de 1 bile olsa risk..Bende yarın 4 lü teste gidicem. 2 li de biyokimyasal risk yüksek çıktı 3 lü yapmadan 4 lü istedi. Hayırlısı olsun ebrucum. Sıkılma herşey iyi olacak
cook sagol canım insallah olumlu sonuclarla dönerim..allah böyle sorun yasayan herkese sabır versin..cünkü bu bekleyiş baska hiç bişeye benzemio..Allah yardımcı olsun canım ya inşallah Kan tahlilde kötü bir sonuç çıkmazda gerek kalmaz böyle bir şeye Dualarımdasın..
insallah canım allah hepimizin bebegine saglık versin önce..insallah olumlu sonuclar alırız..ama uzman tv de bile izledim düşüge yol acabiliomus 100de 1 bile olsa risk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?