2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkese merhaba..ben yeni geldim hastaneden..bugün 3lü tarama sonuclarını aldım..ayrıntılı ultrasonda hiçbişey cıkmadı ama kan tahlilinde 155 te 1 risk cıktı.down sendromu için biliosunuz..moraller alt üst suan..yani amniyosentez istedi bugünkü doktoru.baska prof bi doktora daha görünüodum.aynı işlemi ordada yaptrdım.ultrason olumlu sadece yarın cıkacak olan kan tahliline göre degerlendirecek..artık o derse amniyosentez gerekli diye mecbur yaptırıcam..ama amniyosentez ile ilgili pekde iyi şeyler duymadım bebedin düşmesine bile yol acabiliomus.lütfeen yaptıranlar warsa bana yazsınlar moralim cok kötü..

ya canım geçmiş olsun,,inşallah gerek kalmaz yaptırmana...amniyosenteze bende sıcak bakmıyorum...

cnm peki senin ikili testinin sonucunda risk çıkmış mıydı

neyse kocişim geldi kaçtım ben vakit bulursam kaçar gelirim öptüm kocaman sizleri ve içinizdeki melekleri byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Allah yardımcı olsun canım ya inşallah Kan tahlilde kötü bir sonuç çıkmazda gerek kalmaz böyle bir şeye Dualarımdasın..

Bende yarın 4 lü teste gidicem. 2 li de biyokimyasal risk yüksek çıktı 3 lü yapmadan 4 lü istedi. Hayırlısı olsun ebrucum. Sıkılma herşey iyi olacak

Bende yarın 4 lü teste gidicem. 2 li de biyokimyasal risk yüksek çıktı 3 lü yapmadan 4 lü istedi. Hayırlısı olsun ebrucum. Sıkılma herşey iyi olacak
insallah canım allah hepimizin bebegine saglık versin önce..insallah olumlu sonuclar alırız..ama uzman tv de bile izledim düşüge yol acabiliomus 100de 1 bile olsa risk..

canım ben de salı günü yaptırdım amniyosentez hiç de duyduğun gibi kötü değil deneyimli doktorlar ve hastanelar tarafından yapıldığı takdire risk yok denecek kadar az benim amniyosentez çok kolay oldu ayrıca bugün ön sonuç çıktı ve sonuç %95 temiz çıktı.sen de içini ferah tut. gerekiyorsa yaptır. çoook yüksek bir ihtimal temiz çıkacaktır.

insallah canım allah hepimizin bebegine saglık versin önce..insallah olumlu sonuclar alırız..ama uzman tv de bile izledim düşüge yol acabiliomus 100de 1 bile olsa risk..

canım benim içini ferah tut inşallah sonuçların iyi çıkar gerek kalmaz Allah yardımcınız olsun bebeğininde seninde :Saruboceq:

selam kızlar bende yeni geldim doktordan 3lü tarama için kan verdik doktor ultrason cihazını karnıma koyar koymaz bizim arsız kız açmış her yerini yatıyo insan bi kapar o bacakları 18,5cm olmuş 155 grmmmış annem görünce bi hoş oldum nilüferşah benide eklermisin.
sat:13 haziran
boy:18,5cm ağırlık:155gr
16 hafta 6 günlük
kız ismide şimdilik dila ama başına bişi eklicez kesin
benim yaş 24

merabalar. bende 16+5 haftalık hamileyim:) benımde oğlum olacak ALLAHın izniyle.. yazdıklarınızı okudukca,, aaa bende öyleyım, aaa onlarda yaptırmış deyip heyecanlanıyorum.. bebeğimin gününü bende asagıda görmek ıstıyorum ama beceremedım bi türlüü.. bana yardımcı olabilirsenız cok sevınırım bütün anne adaylarını ve anneleri opuyorumm.. tabi bebişleridee:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…