2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bi tanıdığıma doktorun biri down sendromu teşhisi koydu. Kız başka doktora gitti yok öyle bişey demiş. Şu an 3 yaşında cin gibi bi kızı var. Bencede tek doktorla sınırlı kalmamak lazım

laviniebru 2. düzey usg yi yaptırdınmı sen yani ayrıntılı incelemedemi böyle bişey söyledi doktor??
ewet canım ayrıntılı yani üçlü tarama ultrasonunda bişey cıkmadı organ gelişimi hersey normaldi..yani cıksa ultrasonda kafa capı karın cewresi ölçümlewrindede cıkabilirdi dedi doktor ama pozitifti.sadece kan tahlillindeki 155 te 1 down sendromu olayı benim yasadıgım..onuda gerek görmedi doktorum amniyosenteze..

Benim bi tanıdığıma doktorun biri down sendromu teşhisi koydu. Kız başka doktora gitti yok öyle bişey demiş. Şu an 3 yaşında cin gibi bi kızı var. Bencede tek doktorla sınırlı kalmamak lazım
ewet canım hiçbişeyi iyice arastrıp karar wermeyin..cünkü az ihtimal bile olsa riskli bi işlem ve insan hep en kötüsünün kendi basına gelecegini düşünüyo elinde olmadan cünkü hassas bi dönem..

Kizlar kafa capi ölcüsünü karsilastirabilecegimiz bildiginiz bir sayfa varmi?

Kilo ve Boyu hemen hemen her gebelik sayfasinda bulup karsilastirabiliyoruz mesela
kendi ölcülerimizle...

Ama kafa capi ölcüsü ile ilgili birsey bulamadim ben...

canım benim gerek kalmadı amniyosenteze doktorum hiçte gerek yok dedi bu sabah..cokk sagolun dualarınız için..hepinizi cok tesekr ederm

çok sevinidm canım mevlam huzurla almayı nasip etsin kucağına.

benim ikili testim iyi çıktı ama beklerken meraktan öldüm o yüzzden doktorumla konuşup müdahale edemeyeceği testeri istemediğimi söyledim sonuç ne olursa olsun düşük yaptırmayacağım ama eğer anne karnında müdahele imkanı olan testler varsa hepsini yapalım ama ihtimal testleri ile beni yormayı ndedim oda bi kağıt imzaalttı ve tamam dedi :)

Öncelikle merhaba herkeze hayırlı günler arkdaşlar bir şey sorcam doktorra kontraole gittiğimde idrarımda intahap çıktı ve doktor alfoxil diye bir antibiyotik ilaç birde fitil verdi acaba oğluşuma bir etkisi olurmu ??? tedirgin oluyorum kullanan arkadaşlar yararını gördümü... yardımcı olabilirler mi?

walla brawo arkadasım herseyi kesin net acıkca konusmussun doktorunla..sabah izledinmi bilmiorum kanak d doktorum da canlı epidural dogum gösterdiler..programda seyircilerden bi bayandada uygulanmıs bu yöntem ama kadın 2 ay yogun bakımda kalıo ayakları tutmuyo tedavi görüyo falan..ama kadına hiçbişey sormamısdlar hastanede yani bunu uyguladıklarını bile bilmio kendisai normakl sezeryan sanıo gıkı cıkmıo sormuyo ..bence acıkca net herseyi bileceksin soracaksın ve konusacaksın doktorunla..cünki cook önemli cok hassas ince konular bunlar..yani hiç çekinmeden tabiri caizse birazda yırtık olacaksın..yoksa işler yürümüyo bazen..pasif olmayacaksın bence..

birşey olacağını düşünmüyorum canım bende kullandım hem öylee bişi olsa doktorun vermezdi dimi

Ya bayıldım ben bunlara...
Ama Kayseri'de nerden bulucam böyle şeyleri.... :gitme:
İstanbul'dakiler!!! Ne şanslısınız valla..

Online siparis de verebilirsin canim...gönderiyorlar bildigim kadariyla...

Ama Kayseridede cok var...görmüstüm ben...
Bende mesela Kayserideki Kayinvalideme siparis vericem, buraya gelirken o getirecek.

Büyük ihtimal biberonlu olani aldiririm...o cok hosuma gitti...
Düsünsene birde Bebeginin adi felan yazacak yaninda...cok güzel yaaa...

Gözünaydınn!!!!!

Hoşgeldin canım...
Hareket falan daha ben de pek bişey hissetmiyorum..

Şimdi baktım canım internet sitesinden..
Harika şeyler var. Hepsi de beni al diye bağırıyo yahu!!! :umursamaz:
Kayseri'den nerden alcak kayınvaliden?
Burda pek bunlar gibisini görmedim de ben..
Bunların da fiyatları uçuyodur heralde...Ama çoooook sevdim ya...

Biz yılbaşından sonra alıcaz tatlım..
Parayı ancak o zamana denkleştirebiliyoruz..Zaten ondan önce de erken olur heralde..

ÇatladaPatla canım ne güzel şeyler varmış bu sitede...
ıçim bi tuhaf oldu... :gitme:
Bunlara bayıldım!!

Nerden alacak bilmiyorum...sormadim onu...

Bildigim kadariyla bunlarin tanesi 3 TL den felan basliyormus...
tabi modele göre degisiyor...
Ben 50 tane istiyorum
Telefon numaralari felanda var ara sor istersen...

ÇatladaPatla canım ne güzel şeyler varmış bu sitede...
İçim bi tuhaf oldu... :gitme:
Bunlara bayıldım!!

Evet canim muhtesem seyler var....
Baska sayfalarada baktim ama onlari ben pek begenmedim...

Burdakiler süper...

Ben o Biberonlu olana asik oldum resmen...esimede gösterdim oda cok begendi onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…