- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.941
Öncelikle merhaba herkeze hayırlı günler arkdaşlar bir şey sorcam doktorra kontraole gittiğimde idrarımda intahap çıktı ve doktor alfoxil diye bir antibiyotik ilaç birde fitil verdi acaba oğluşuma bir etkisi olurmu ??? tedirgin oluyorum kullanan arkadaşlar yararını gördümü... yardımcı olabilirler mi?
walla brawo arkadasım herseyi kesin net acıkca konusmussun doktorunla..sabah izledinmi bilmiorum kanak d doktorum da canlı epidural dogum gösterdiler..programda seyircilerden bi bayandada uygulanmıs bu yöntem ama kadın 2 ay yogun bakımda kalıo ayakları tutmuyo tedavi görüyo falan..ama kadına hiçbişey sormamısdlar hastanede yani bunu uyguladıklarını bile bilmio kendisai normakl sezeryan sanıo gıkı cıkmıo sormuyo ..bence acıkca net herseyi bileceksin soracaksın ve konusacaksın doktorunla..cünki cook önemli cok hassas ince konular bunlar..yani hiç çekinmeden tabiri caizse birazda yırtık olacaksın..yoksa işler yürümüyo bazen..pasif olmayacaksın bence..
canım arkadaslarım herkese yurekten tesekkür ediorum moral ve desteginiz için..biraz önce kan tahlillerinin sonucunu aldık ve esim doktorla görüştü..amniyosenteze hiçde gerek bi durum yok dedi..bizde daha önceki doktordan bahsettik..ve delinin biri bi kuyuya tas atmıs demiş..yani gerek görmemiş su anki sewincimi anlatama..lütfen tek bi doktora baglı kalıp hareket etmeyin..ben öyle yapsaymısım simdiye amniyosentez yaptıracaktım gerek olmadan..içim rahatladı..dualarınız için allah hepinizden razı olsun..cuma günü aldıgım en hayırlı haberdi bu..bu arada küçük bi olay daha var 12 haftalıkken erkek dendi bebegime sonra yuzde 99 kız dediler..sonra üçlü taramada tekrar erkek görünüyo dediler en sonda tekrar kıza döndük.yani bunlar sadece iki dr arasında gelişen olay..ha bide araya ultrasonu ceken radyolog karıstı..ama kız diyen kendinden okadar eminki bu erkek cıkarsa gelin bana etek giydirin dedi..galiba en sonunda etegi giydirecez doktora..o saglıklıya hiç önemli diil..
Evet canim muhtesem seyler var....
Baska sayfalarada baktim ama onlari ben pek begenmedim...
Burdakiler süper...
Ben o Biberonlu olana asik oldum resmen...esimede gösterdim oda cok begendi onu...
saol canım benim işte bi doktora saplanmamalı..yani böyle önemli durumlarda..cünkü benim yasadıgım o bir günün üzüntüsünün bedelini hiçbirisi ödeyemez..bunu düşünmeden insanları gerekli gereksiz yada prosedür geregi testlerden geciriolar..iyiki gerek kalmadı..her doktor için söylemiorum tabiki..gercekjten yapılması gereken durumlarda olabilio tamam ama gerek olmayan durumlarda istenmemesi laz<ım..:Saruboceq: şükürler olsun Allaha canım çok sevindim sizin adınıza Rabbim korur bebeklerimizi inşallah hiçkimse yaşamasın böyle sitresleri hepimiz bebişleri Allaha emanet hep güzel haberler alırsın bundan sonra inşallah:Saruboceq:
canım izle muhakkak cook özel bi an..heleki annenin kucagına veridigi an yani annesinin kokusunu aldıgı an..süperdi ya..nası duygulandım..bu arada cook haklısın..1 gün bile olsa ki bunu 2 yada 3 hafta bekleyenler oluyo sonuclarını o yasadıgımın bir tek günün stresini üğzüntüsünü kimse ödeyemez..benmce bize hamilelere biraz daha hassas olunması gerekio..ben onalrı izleyemedim çalışıyorum canım ama çok merak ettim internetten izlemeyi düşünüyorum. ben hastanemden çok memnunum böyle bir risk alarak isimlerini tehlikeye atacakalrını sanmıyorum ben testleri istemiyrou mdediğimde bile benden imzalı kağıt aldıalr. Kendilerini garaniye alıyorlar hemen aslında bizde onarldan almalıyız şuna gerk yok buna gerek yok ddikerlinde yada var diyipte bizleri senin durumun gibi böyle üzdükelrinde elimizde onarl için bi cevbımız bi hakkımız olsun ama bu biraz zor işte
oooohh ne güsel hemen istediğiniz anda eşinize gösterim yorumlar paylaşımalr yapabiliyorsunuz kıymetini bilin ve bence hemen bir şükür çekin mevlam sizleri bi ömür huzurdan ayırmasın...
benim kocam askerde ya aramasını bekliyorum yada gelemsini bekliyorum bişiler paylaşabilmek için :gitme:
benimde kocişkom askerliğini bitirip yedinci ayıma girdiğimde gelsin yanıma hepsini bizde yaşayacağız mevlamın izni ile mevlam bizede bi daha ayrılık hasret yaşatmasın :)
birbirimizi bu kadr zölediğimiz yeter :) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım arkadaslarım herkese yurekten tesekkür ediorum moral ve desteginiz için..biraz önce kan tahlillerinin sonucunu aldık ve esim doktorla görüştü..amniyosenteze hiçde gerek bi durum yok dedi..bizde daha önceki doktordan bahsettik..ve delinin biri bi kuyuya tas atmıs demiş..yani gerek görmemiş su anki sewincimi anlatama..lütfen tek bi doktora baglı kalıp hareket etmeyin..ben öyle yapsaymısım simdiye amniyosentez yaptıracaktım gerek olmadan..içim rahatladı..dualarınız için allah hepinizden razı olsun..cuma günü aldıgım en hayırlı haberdi bu..bu arada küçük bi olay daha var 12 haftalıkken erkek dendi bebegime sonra yuzde 99 kız dediler..sonra üçlü taramada tekrar erkek görünüyo dediler en sonda tekrar kıza döndük.yani bunlar sadece iki dr arasında gelişen olay..ha bide araya ultrasonu ceken radyolog karıstı..ama kız diyen kendinden okadar eminki bu erkek cıkarsa gelin bana etek giydirin dedi..galiba en sonunda etegi giydirecez doktora..o saglıklıya hiç önemli diil..
cook saol canımm inşallah ona bi anlık ta olsa zara wermemişimdr..toparladım kendimi biraz..insallah güzel olacak hersey hepimiziçinCanımcım gözün aydın, çok sevindim senin adına, derin bir ohh çek şimdi, bebeğini de üzme artık annesi, o stresi yeterince yaşatmışsın zaten ona, şükürler olsun arkadaşım, gerçekten çok sevindim senin ve bebeğinin adına..
selamlar arkadaşlar.HAYIRLI CUMALAR.,diliyorum.gününüz aydın olsun inş:lepi:
kızlar günaydın arada okuyorum topiğini hernekadar bebişim beni terketsede şimdi böle olcaktım diyim imreniyom kızlar sizi allah nazardan korusun hepinizi teyze olmakta güzel:)
Biz yılbaşından sonra alıcaz tatlım..
Parayı ancak o zamana denkleştirebiliyoruz..Zaten ondan önce de erken olur heralde..
wallahi en mutlu günüm..hiçbişeye bu kadar sewinmemeiştim..bu moralle müzigide gerek olmadan oynarızz valllaa hehehehe:))))delikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis gözün aydın tatlım,çok şükür bebeğimiz iyiymiş,inan çok üzülmüştüm ama çok şükür rabbim yüzünüze güldü bak boşuna üzmüşsün kendini,şimdi hareketli parçalar açıp biraz gül eğlende sen de bebeğinde şenlenin:teytey::teytey::teytey:
hihoyyyt
wallahi en mutlu günüm..hiçbişeye bu kadar sewinmemeiştim..bu moralle müzigide gerek olmadan oynarızz valllaa hehehehe:))))delikafadulden
walla şimdiden cok iyi yapıosun hayatım damlaya damlaya göl olur hesabı bende baslıcam kenara bişeyler atmaya..merak etme bebek olan ewe bereket gelio..yeterki saglıkla kucaklarımıza alalım..:ecrin_bebek:cnm haklısın valla,bu para derdi bizi çok sıkıntıya sokuyo bazen,ama size bi tavsiyem ben şimdiden para biriktirmeye başladım bi köşede,eşimde bazen gelip gidip,içine 5-10 atıyo,şimdiden oyun parkı+2-3 parça kıyafet parası hazır bile yavruşgamın,siz de bırakın bence,bu arada odasını ben de yılbaşından sonra düşünüyorum,bebeğimiz ile ilgili eşimle birlikte o kadar güsel planlarımız var ki,bunları gerçekleştirebilmek için sabırsızlanıyoruz,ama tabi Allah baba çok para versinde öle (hayırlısı):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin..hepimizin..Allah ağzınızın tadını bir ömür bozmasın inşallah tatlımalkisalkisalkis:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?