2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende de taa evlendiğimden beri avrdı çok ağır ilaçlar aldım iğneler yedim ama bir türlü geçmedi doktoruma bunalrı gösterdim ve dedimki hamile kaldığımdan beri hiç ilaç kullanamdım ama hala akıntı ve koku var bana akıntının rengini kokusunu anlatırdı ve bir fitil birde antibiyotik verdi düzenli kullandım ( ki antibiyotikelrde en önemisi satinde almak atlammak ve sonuna akdar bitirmek ) şimdi çok şükür rahatım 1 aydır bu sıkıntım kalmadı ve bebeğimin hem tahlilleri hemde ultrasonalrı çok iyi çıkıyor inşallah da hep öyle gidecek . sen içini ferah tutu doktorunun tavsiyesinden çıkma zaten ilaçların hamileler için sakıncası olmayanındna veriyor doktor canımcımm zemuszemus

ben onalrı izleyemedim çalışıyorum canım ama çok merak ettim internetten izlemeyi düşünüyorum. ben hastanemden çok memnunum böyle bir risk alarak isimlerini tehlikeye atacakalrını sanmıyorum ben testleri istemiyrou mdediğimde bile benden imzalı kağıt aldıalr. Kendilerini garaniye alıyorlar hemen aslında bizde onarldan almalıyız şuna gerk yok buna gerek yok ddikerlinde yada var diyipte bizleri senin durumun gibi böyle üzdükelrinde elimizde onarl için bi cevbımız bi hakkımız olsun ama bu biraz zor işte

:Saruboceq: şükürler olsun Allaha canım çok sevindim sizin adınıza Rabbim korur bebeklerimizi inşallah hiçkimse yaşamasın böyle sitresleri hepimiz bebişleri Allaha emanet hep güzel haberler alırsın bundan sonra inşallah:Saruboceq:

Evet canim muhtesem seyler var....
Baska sayfalarada baktim ama onlari ben pek begenmedim...

Burdakiler süper...

Ben o Biberonlu olana asik oldum resmen...esimede gösterdim oda cok begendi onu...

oooohh ne güsel hemen istediğiniz anda eşinize gösterim yorumlar paylaşımalr yapabiliyorsunuz kıymetini bilin ve bence hemen bir şükür çekin mevlam sizleri bi ömür huzurdan ayırmasın...

benim kocam askerde ya aramasını bekliyorum yada gelemsini bekliyorum bişiler paylaşabilmek için :gitme:

benimde kocişkom askerliğini bitirip yedinci ayıma girdiğimde gelsin yanıma hepsini bizde yaşayacağız mevlamın izni ile mevlam bizede bi daha ayrılık hasret yaşatmasın :)
birbirimizi bu kadr zölediğimiz yeter :) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol canım benim işte bi doktora saplanmamalı..yani böyle önemli durumlarda..cünkü benim yasadıgım o bir günün üzüntüsünün bedelini hiçbirisi ödeyemez..bunu düşünmeden insanları gerekli gereksiz yada prosedür geregi testlerden geciriolar..iyiki gerek kalmadı..her doktor için söylemiorum tabiki..gercekjten yapılması gereken durumlarda olabilio tamam ama gerek olmayan durumlarda istenmemesi laz<ım..

canım izle muhakkak cook özel bi an..heleki annenin kucagına veridigi an yani annesinin kokusunu aldıgı an..süperdi ya..nası duygulandım..bu arada cook haklısın..1 gün bile olsa ki bunu 2 yada 3 hafta bekleyenler oluyo sonuclarını o yasadıgımın bir tek günün stresini üğzüntüsünü kimse ödeyemez..benmce bize hamilelere biraz daha hassas olunması gerekio..

Amin canim amin...güzel Allahim kimsenin mutlulugunu bozmasin...
Hergün sükür ediyorum, hergün dua ediyorum zaten güzel Allahimin bana bu
mutluluklari bu degerleri yasattigi icin...

Seninde esin gelsin bak gör ne kadar güzel seyler mutluluklar yasayacaksiniz...
Sen ve Bebisiniz onun icin dahada degerli olacaksiniz...eminim simdi cektigin
özlemin sIkIntilarin hic birinden eser kalmayacak en kisa zamanda unutacaksin...

Canımcım gözün aydın, çok sevindim senin adına, derin bir ohh çek şimdi, bebeğini de üzme artık annesi, o stresi yeterince yaşatmışsın zaten ona, şükürler olsun arkadaşım, gerçekten çok sevindim senin ve bebeğinin adına..

kızlar günaydın arada okuyorum topiğini hernekadar bebişim beni terketsede şimdi böle olcaktım diyim imreniyom kızlar sizi allah nazardan korusun hepinizi teyze olmakta güzel:)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis gözün aydın tatlım,çok şükür bebeğimiz iyiymiş,inan çok üzülmüştüm ama çok şükür rabbim yüzünüze güldü bak boşuna üzmüşsün kendini,şimdi hareketli parçalar açıp biraz gül eğlende sen de bebeğinde şenlenin:teytey::teytey::teytey:

cook saol canımm inşallah ona bi anlık ta olsa zara wermemişimdr..toparladım kendimi biraz..insallah güzel olacak hersey hepimiziçin

kızlar günaydın arada okuyorum topiğini hernekadar bebişim beni terketsede şimdi böle olcaktım diyim imreniyom kızlar sizi allah nazardan korusun hepinizi teyze olmakta güzel:)

Merhaba canım, arada topiğe uğramana sevindim, teyze olmak da güzeldir eminim ama umutlarını yitirmiş gibi konuşma lütfen, sende bu duyguyu tekrar yaşayacaksın, Rabbim çok büyük, hayırlısı ne ise onu verecektir, senin için dua edeceğim, lütfen kendini bırakma, sabrını koru ve inancını yitirme.sevgiler.

Biz yılbaşından sonra alıcaz tatlım..
Parayı ancak o zamana denkleştirebiliyoruz..Zaten ondan önce de erken olur heralde..

cnm haklısın valla,bu para derdi bizi çok sıkıntıya sokuyo bazen,ama size bi tavsiyem ben şimdiden para biriktirmeye başladım bi köşede,eşimde bazen gelip gidip,içine 5-10 atıyo,şimdiden oyun parkı+2-3 parça kıyafet parası hazır bile yavruşgamın,siz de bırakın bence,bu arada odasını ben de yılbaşından sonra düşünüyorum,bebeğimiz ile ilgili eşimle birlikte o kadar güsel planlarımız var ki,bunları gerçekleştirebilmek için sabırsızlanıyoruz,ama tabi Allah baba çok para versinde öle (hayırlısı):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hamilelikte sağlıklı besinler tüketmemizin yanında manevi desteklerde çok önemli. Morallerimizi hep beraber burada yüksek tutmamız inanın aslında büyük bir terapi kadar iyi geliyordur kendimize. Herkese kocaman sevgilerr arkadaşlar....

biri bana ticker yapsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben de istiyorum ya orda gözüksün
offffffffffffffffffffff
zaten nilüferde listeye almıyo

hihoyyyt wallahi en mutlu günüm..hiçbişeye bu kadar sewinmemeiştim..bu moralle müzigide gerek olmadan oynarızz valllaa hehehehe:))))delikafadulden

:1rolleyes: walla şimdiden cok iyi yapıosun hayatım damlaya damlaya göl olur hesabı bende baslıcam kenara bişeyler atmaya..merak etme bebek olan ewe bereket gelio..yeterki saglıkla kucaklarımıza alalım..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…