2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle haklsıın cnm

:1rolleyes:
walla şimdiden cok iyi yapıosun hayatım damlaya damlaya göl olur hesabı bende baslıcam kenara bişeyler atmaya..merak etme bebek olan ewe bereket gelio..yeterki saglıkla kucaklarımıza alalım..:ecrin_bebek:

size bi örnek vereyim eşimin amcası mütahit ilk çocuğu olduğunda bir belediyenin ikinci çocuğu doğduğunda da devletin önemli bir kurumunun işlerini aldı şuan villada oturuyorlar eşi hamile iken çatı katı dar bir bir evdelermiş yani kısmetin bu kadarı hepimize ansip olurmu bilemem ama çocuğun kısmeti ile geldiği kur-an da bile yazıyor değil mi ? kaydirigubbakcemile3

Bebegin Bas ölcülerini veren bildiginiiz bir sayfa diye varmi diye sormustum
ama kimse cvp yazmadi...

Bir Alman sayfasinda buldum sonunda...belki sizde ölcülerimiz normalmi diger merak edip
bakmak istersiniz...
BU bask ölcüsüne BPD yada BIP deniyor...

1. kisim hamilelik haftaniz
2. kisim olmasi gereken milimetre
3. kisim bu milimetreler arasindada oynayabilir diyor...

Cok sükür benim bebisimin degeri tam olmasi gereken milim kadar...

canım sana kesinlikle katılıyorum işyerinde boş zamanalrımı nerede ise tamamen burda geçiriyorum ve merak ettikelrimi öğrenmenin yanı sıra çok büyük rahatlama oluyor herşeyi rahatlıkal paylaşabiliyor ve güsel dualar moraller alıyoruz gerçekten çok önemli mevlam herkesten razı olsun

kızlar günaydın arada okuyorum topiğini hernekadar bebişim beni terketsede şimdi böle olcaktım diyim imreniyom kızlar sizi allah nazardan korusun hepinizi teyze olmakta güzel:)

melek kızımın güzel teyzesi inşallah mevlam senin bebekelrine d biiz teyze eder en kısa zamanda ve resimdeki mutluluğunuz daim olur opuyorumnanaktan

Buda Bebislerimizin Kilolari ile ilgili olani...

1. kisim yine Gebelik haftamiz
2. kisim olmasi gereken Gram
3. kisim bu araliklar arasinda olabilir denilen Gramlar

hihoyyyt
wallahi en mutlu günüm..hiçbişeye bu kadar sewinmemeiştim..bu moralle müzigide gerek olmadan oynarızz valllaa hehehehe:))))delikafadulden

Gözünaydın laviniaebru..cok büyük stres gecirdiğine eminim bende ilk hamileliğimde geçirmiştim..sonra teste gerek kalmamıştı..eminim şuan kuş gibi hafiflemişsindir...hep böyle güzel haberler alırsın inş..:)
Buarada cinsiyette 14.hafta-15.hafta da banada erkek geliyor demişti dr,başka bir dr 1 hafta sonra kızda olabilir dedi..şimdi başka bir dr dan detaylı usg den geliyorum erkekte diyebilirler ama kız sanki dedi!!anlamadım bende..zaten doğana kadar hiçbirşey kesin değil dedi..bu örnekleri cok duydum o yüzden cinsiyet tahminlerini 7.aya kadar es geciyorum..

Son düzenleme:
Bütün Mart annelerine merhaba..
Kızımdan yazı yazmak pek mümkün olmuyor ama coğunlukla takip etmeye çalışıyorum...inş bu süreci ggüzel haberlerle geciririz..

herkese merhaba.
Laviniaebru gözünaydın canım.ınşallah bebeğini sağsalim alırsın kucağına.
ADS1940 ta doktora gidecekti neyaptı acaba?
ZELıŞ82 DE gelmiş amniyosentez yaptıracaktı sonucu nasıl çıktı acaba?
Kızlar sizler nasılsınız?

herkese merhaba inşallah herkes iyidir biz de iyiyiz bebişimle.Bana dün milupadan hediye paketi geldi üye olmuştum.çok hoşuma gitti siz de üye olun.bir bez ıslak mendil bazı eşontiyonlar ve en güzeli de bebeğimi beklerken adında kitap ve cd geldi.cd ve kitaba bayıldım çok güzeller tavsiye ederim eşimle izledik cdyi.bebişlerimize nasıl bakacağız onunla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…