- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.961
canım izle muhakkak cook özel bi an..heleki annenin kucagına veridigi an yani annesinin kokusunu aldıgı an..süperdi ya..nası duygulandım..bu arada cook haklısın..1 gün bile olsa ki bunu 2 yada 3 hafta bekleyenler oluyo sonuclarını o yasadıgımın bir tek günün stresini üğzüntüsünü kimse ödeyemez..benmce bize hamilelere biraz daha hassas olunması gerekio..
:1rolleyes:
walla şimdiden cok iyi yapıosun hayatım damlaya damlaya göl olur hesabı bende baslıcam kenara bişeyler atmaya..merak etme bebek olan ewe bereket gelio..yeterki saglıkla kucaklarımıza alalım..:ecrin_bebek:
biri bana ticker yapsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben de istiyorum ya orda gözüksün
offffffffffffffffffffff
zaten nilüferde listeye almıyo
:1rolleyes:
walla şimdiden cok iyi yapıosun hayatım damlaya damlaya göl olur hesabı bende baslıcam kenara bişeyler atmaya..merak etme bebek olan ewe bereket gelio..yeterki saglıkla kucaklarımıza alalım..:ecrin_bebek:
Hamilelikte sağlıklı besinler tüketmemizin yanında manevi desteklerde çok önemli. Morallerimizi hep beraber burada yüksek tutmamız inanın aslında büyük bir terapi kadar iyi geliyordur kendimize. Herkese kocaman sevgilerr arkadaşlar....
Son adet tarihini yaz ben yapayım sana
kızlar günaydın arada okuyorum topiğini hernekadar bebişim beni terketsede şimdi böle olcaktım diyim imreniyom kızlar sizi allah nazardan korusun hepinizi teyze olmakta güzel:)
isterseniz bunun Bebegin kilosuyla ilgili olanida var...onuda ekleyebilirim ilginizi cekerse...
hihoyyyt
wallahi en mutlu günüm..hiçbişeye bu kadar sewinmemeiştim..bu moralle müzigide gerek olmadan oynarızz valllaa hehehehe:))))delikafadulden
isterseniz bunun Bebegin kilosuyla ilgili olanida var...onuda ekleyebilirim ilginizi cekerse...
allah allah nerdesiniz kızlar bugün hafta sonuda değil nekadar az anniş var.
ee bugün haftanın biriken işleri bitmesi gerekiyor haftasonunu iyi geçirmek için ondan olsa gerk herkes harıl harıl çalışıyor :)
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?