- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.981
ezgim merhaba
sen de güle güle kullan hediyeleriniii :lepi:
yalnız ben kayıt olurken
bebeğiniz 6 aylık olduğunda hediye gönderimi yapılır deniyordu
kafam karıştı şimdii :uhm:
ne zman üye olmuştun ve ne kdar sürede geliyor ?
hımm neyse gelmiş ya ona bakalım opuyorumnanaktanevet canım ben de aynı yazıyı görmüştüm 6 aylıkken gönderilir diye ama 5 aylık olduk ya ne bileyim 1 ay erken gelmiş.
kızlar merhaba nasılsınız
bebişlerimiz doğsunda biz alırız onların herşeyini boşverin , dün bebiş kıyafetlerine baktım o kadar güzel mevlüt için kıyafetler varki kızlar için gelinlik erkek bebek için damatlık modelleri gibi penyelerin üzerine papyon kızlarınkine tül dikmişler etek olmuş çokkkkk güzeller :hulya:
bu arada benim bebiş 3 gündür tekmeliyor çok farklı öncekiler seyreme tarzındaydı ama bunlar baya baya tekme inşallah hissetmeyenlerde en kısa zamanda hissederler....
3lü test sonucumu aldım geldim...
2li testimde hiç bi problem olmamasına rağmen bunda risk yüksek çıktı. :sinifsinif: Burdaki arkadaşlardan biri 2li testi iyi çıktığı için doktorun 3lü test yapmaya gerek görmediğini söylemişti oysaki.. :gitme:
Doktorum 20. haftada üniversite hastanesinden 2. düzey ultrason istedi...
Tepetaklak oldum..Daha öğlen burda bebek şekeri beğeniyodum, dün bebek odası resimlerimi paylaşmıştım sizle...
Bizim için hayırlısını Allah bilir onu da biliyorum ama çok üzüldüm...
Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. senağlama
kızlar nasılsınız bugün benim biraz işim vaedı aama güzel şeylerle uğraştim bakın neler yaptım?
bunu bir numaralı oğlum için yaptım;kıskanmasın demi ama?
bunuda geleçek olan 2 nolu oğluşum için yaptım ..nasıl olmuşlar?
2li testimde hiç bi problem olmamasına rağmen bunda risk yüksek çıktı. :sinifsinif: Burdaki arkadaşlardan biri 2li testi iyi çıktığı için doktorun 3lü test yapmaya gerek görmediğini söylemişti oysaki.. :gitme:
Doktorum 20. haftada üniversite hastanesinden 2. düzey ultrason istedi...
Tepetaklak oldum..Daha öğlen burda bebek şekeri beğeniyodum, dün bebek odası resimlerimi paylaşmıştım sizle...
kızlar nasılsınız bugün benim biraz işim vaedı aama güzel şeylerle uğraştim bakın neler yaptım?
bunu bir numaralı oğlum için yaptım;kıskanmasın demi ama?
bunuda geleçek olan 2 nolu oğluşum için yaptım ..nasıl olmuşlar?
Tahlil sonuçlarına bakarken doktorun bi anda yüz ifadesi değişti.Hemen anladım zaten bişeylerin yolunda gitmediğini... 20. haftada üniversite hastanesinden 2. düzey ultrason istedi...
of yhaa doktorum erken alışveriş yapma dedi ama nasıl dayanılırki.gözüm akıo hep o cicişlere.idil bebenin beyaz işlemeli hastane çıkışları var özellikle kızlar icin olanları çok cici(ama ben erkek için olanını alcam oda gzl:))
ben daha hiç bişi hissetmiorum.o seyirmeler için dr uterusun gerilmesi olarak yorumları.ilk gebelik olduu için hareket hissetmemem normalmiş.ama böle hissedenlerede özeniom.darısı yakın zamanda başıma inş:))zemuszemus
Tahlil sonuçlarına bakarken doktorun bi anda yüz ifadesi değişti.Hemen anladım zaten bişeylerin yolunda gitmediğini... 20. haftada üniversite hastanesinden 2. düzey ultrason istedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?