2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ezgim merhaba
sen de güle güle kullan hediyeleriniii :lepi:

yalnız ben kayıt olurken
bebeğiniz 6 aylık olduğunda hediye gönderimi yapılır deniyordu
kafam karıştı şimdii :uhm:

ezgim merhaba
sen de güle güle kullan hediyeleriniii :lepi:

yalnız ben kayıt olurken
bebeğiniz 6 aylık olduğunda hediye gönderimi yapılır deniyordu
kafam karıştı şimdii :uhm:

evet canım ben de aynı yazıyı görmüştüm 6 aylıkken gönderilir diye ama 5 aylık olduk ya ne bileyim 1 ay erken gelmiş.

valla kıslar biz burdaki teyzelerimizin tavsiyesi ile prima milupa ne varsa bebek bezi bebek mamsı üreten heryere üyel olduk :) kim hangisine üye ol dediyse olduk yani :) bekliyoruz şimdi hediyelerimizi sizlerde deneyin primadan feland geliyormuş bilemyenler için söylüyorum :)

kızlar merhaba nasılsınız
bebişlerimiz doğsunda biz alırız onların herşeyini boşverin , dün bebiş kıyafetlerine baktım o kadar güzel mevlüt için kıyafetler varki kızlar için gelinlik erkek bebek için damatlık modelleri gibi penyelerin üzerine papyon kızlarınkine tül dikmişler etek olmuş çokkkkk güzeller :hulya:

bu arada benim bebiş 3 gündür tekmeliyor çok farklı öncekiler seyreme tarzındaydı ama bunlar baya baya tekme inşallah hissetmeyenlerde en kısa zamanda hissederler....

kızlar nasılsınız bugün benim biraz işim vaedı aama güzel şeylerle uğraştim bakın neler yaptım?
bunu bir numaralı oğlum için yaptım;kıskanmasın demi ama?

bunuda geleçek olan 2 nolu oğluşum için yaptım ..nasıl olmuşlar?

Son düzenleme:
3lü test sonucumu aldım geldim...
2li testimde hiç bi problem olmamasına rağmen bunda risk yüksek çıktı. :sinifsinif: Burdaki arkadaşlardan biri 2li testi iyi çıktığı için doktorun 3lü test yapmaya gerek görmediğini söylemişti oysaki.. :gitme:
Tahlil sonuçlarına bakarken doktorun bi anda yüz ifadesi değişti.Hemen anladım zaten bişeylerin yolunda gitmediğini... 20. haftada üniversite hastanesinden 2. düzey ultrason istedi...
Tepetaklak oldum..Daha öğlen burda bebek şekeri beğeniyodum, dün bebek odası resimlerimi paylaşmıştım sizle...
Bizim için hayırlısını Allah bilir onu da biliyorum ama çok üzüldüm...
Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. senağlama

Son düzenleme:

of yhaa doktorum erken alışveriş yapma dedi ama nasıl dayanılırki.gözüm akıo hep o cicişlere.idil bebenin beyaz işlemeli hastane çıkışları var özellikle kızlar icin olanları çok cici(ama ben erkek için olanını alcam oda gzl:))
ben daha hiç bişi hissetmiorum.o seyirmeler için dr uterusun gerilmesi olarak yorumları.ilk gebelik olduu için hareket hissetmemem normalmiş.ama böle hissedenlerede özeniom.darısı yakın zamanda başıma inş:))zemuszemus

canım bence bişey yoktur bebişinde...testler yüzde yüz doğru diye bişey yokki!inşallah ultrason güzel çıkacak!

eline sağlık çok güzel yapmışsın 2 numaralı daha bi şaşaalı güzel olmuş canım nasıl yaptın bizde yapsak anlatırmısın

hayırlısı olsun frambuaz 2. düzeyin sonucunu bekle inşallah sorun çıkmaz merak etme sonuçların güzel çıkacak

eline sağlık çok güzel olmuşlar....ne becerikli anneler var...şanslı senin minik beyler...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

cnmm sıkma canını
doktorlarımız sadece riskleri değerlendiriolar.sen içini ferah tut.hayırlısıyla ii haberleri alırsın yakın zmnda.

canım bende 20. haftama girdim sabırlı ol zamanı gelince herşey çok güzel
benimkide sadece akşamları 2-3tekme atıyor

merhaba arkadaşlar biz geldik.dünden beri yeni girebiliyorum evde tadilat vardıda.geçmişe ara ara göz atıcam.umarım herkes iyidir.
bizz doktorumuza gittik. benim uyuşuk sıpam uyuyordu sanırım şov yapmadı annesine bu defa.herşeyimiz yolunda çok şükür.ölçümlerimiz yapıldı baş,karın,bacak falan.kan verdik üçlü testimiz için sonuçları pazartesi veya salı çıkacak.allahın izniyle onuda güzel sonuçlarla atlatalımda.
bizden böyle şimdilik canlarım.

canım üzülme Allahın izniyle her şey yoluna girer...bu test sonuçlarını annenin o anki psikolojisi bile etkileyebiliyormuş...belki başka bir zaman kan verseydin sonucun farklı bile olabailirdi..2,düzeyde her şey belli olur..kimler amniyosentezden döndü...kimler ne güzel haberler aldı...bence canını sıkma 2li test iyiyse ki öyleymiş Allahın izniyle hiçbir şey yoktur...dualarım seninle ama sen yüreğini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…