- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.021
3lü test sonucumu aldım geldim...
2li testimde hiç bi problem olmamasına rağmen bunda risk yüksek çıktı. :sinifsinif: Burdaki arkadaşlardan biri 2li testi iyi çıktığı için doktorun 3lü test yapmaya gerek görmediğini söylemişti oysaki.. :gitme:
Tahlil sonuçlarına bakarken doktorun bi anda yüz ifadesi değişti.Hemen anladım zaten bişeylerin yolunda gitmediğini... 20. haftada üniversite hastanesinden 2. düzey ultrason istedi...
Tepetaklak oldum..Daha öğlen burda bebek şekeri beğeniyodum, dün bebek odası resimlerimi paylaşmıştım sizle...
Bizim için hayırlısını Allah bilir onu da biliyorum ama çok üzüldüm...
Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. senağlama
cnm bak dün bi arkadaşımızda burda kendini çok üzdü,risk yüksek çıkmış diye,tek dr ile yetinme başka dr a da git derim hem canını sıkma ben bişi olduğunu sanmıyorum sen peşine bırakma başka bi dra git yeter,Rabbim korusun meleğini inşallah bişi yoktur tatlım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım bence bişey yoktur bebişinde...testler yüzde yüz doğru diye bişey yokki!inşallah ultrason güzel çıkacak!
eline sağlık çok güzel yapmışsın 2 numaralı daha bi şaşaalı güzel olmuş canım nasıl yaptın bizde yapsak anlatırmısın
hayırlısı olsun frambuaz 2. düzeyin sonucunu bekle inşallah sorun çıkmaz merak etme sonuçların güzel çıkacak
cnmm sıkma canını
doktorlarımız sadece riskleri değerlendiriolar.sen içini ferah tut.hayırlısıyla ii haberleri alırsın yakın zmnda.
canım üzülme Allahın izniyle her şey yoluna girer...bu test sonuçlarını annenin o anki psikolojisi bile etkileyebiliyormuş...belki başka bir zaman kan verseydin sonucun farklı bile olabailirdi..2,düzeyde her şey belli olur..kimler amniyosentezden döndü...kimler ne güzel haberler aldı...bence canını sıkma 2li test iyiyse ki öyleymiş Allahın izniyle hiçbir şey yoktur...dualarım seninle ama sen yüreğini ferah tut...
canım üzülme hangi değerin yüksek çıkmış benimde yüksek çıktı afp günler geçmek bilmiyom afoldumben 20 günüm var daha ayrıntılı ultrason için( seni çok ii anlıyorum umarım senin bebeğininde hiç bir şeyi yoktur dualarım seninle :Saruboceq:
canım benim hemen kötü düşünme ne olur.inşaallah bebeğinde bişey yoktur.ayrıntılı ultrasonun iyi sonuçlar doğurur umarım.allah sağlık versin bebeğine canım.
canım benim doktorum üçlü teste gerek duymadı risk neredeyse yok düzeydeydi çünki öyle sölyedi... şimdi senin dediğin 2. düzey ultrason denilenin (hemen baktım ne olduğuna) detaylı ultrason olduğu yazıyor bende 21. haftamda giricem detaylı ultrasona bildiğim kadarıyla bütün anne adaylarına bakılıyor sen kendini üzme herşey yolundadır inşallah merak etme dualarımız seninle ve meleğinle Allah hepimizin yardımcısı olsun sitrese sokma kendini olurmu canım..
valla denedim onuda onun beğendikleri genelde kardeşi için ben 10 oyuncakları falan oluyor,,,sen al bu oyncağı kardeşime önce ben oynarım bakarım güzelmi sonra oda oynar diyor....öyle kıyafetlere falan hiç lgisi yok!
sağol canım inşallah hepimiz güzel haberler getiririz.
oy oy oy senin işin cidden zor.ee beşiği falan görünce iyice kızacak bana niye yok diye.ayy yerim ben onu koca adam gibi yakınıyor bide haa.zamanla alışır inşallah.
uyanıkkkkk sırnaşık şey
kaç yaşında.laflara bak işin zor hakketten.olsun değişime alışır zmnla.
Desteğiniz ve verdiğiniz moral için çok teşekkürler hepinize arkadaşlar..
İYİ Kİ VARSINIZ...
Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. Duaların gücüne çok inanıyorum ben. Gebeğilime de aylardır kistlerimle uğraştığım bir dönemde doktorun bile açıklayamadığı bi şekilde ettiğim dualarla kavuştum.. :gitme: Doktorum adet görebilmem için adet söktürücü vermişti. Ben ilacı içmeme rağmen adet görmememiştim. Meğer hamileymişim.. Kistlerin nasıl bikaç gün içinde kaybolup yerine bebeğin nasıl geldiğini doktor da anlayamamıştı... Bana dua edin olur mu... :sinifsinif:
Semahamit Trizomi 21Riski 1/270 çıkması gerekirken, 1/297 çıkmış bende.. İnşallah Rabbim sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize de..
katılıyorum ....
bu arada sen ticker istiyordun değil mi?
evet ya istiyorum da olmuyor
2li testimde hiç bi problem olmamasına rağmen bunda risk yüksek çıktı. :sinifsinif: Burdaki arkadaşlardan biri 2li testi iyi çıktığı için doktorun 3lü test yapmaya gerek görmediğini söylemişti oysaki.. :gitme:
Tahlil sonuçlarına bakarken doktorun bi anda yüz ifadesi değişti.Hemen anladım zaten bişeylerin yolunda gitmediğini... 20. haftada üniversite hastanesinden 2. düzey ultrason istedi...
Tepetaklak oldum..Daha öğlen burda bebek şekeri beğeniyodum, dün bebek odası resimlerimi paylaşmıştım sizle...
kızlar nasılsınız bugün benim biraz işim vaedı aama güzel şeylerle uğraştim bakın neler yaptım?
merhaba arkadaşlar biz geldik.dünden beri yeni girebiliyorum evde tadilat vardıda.geçmişe ara ara göz atıcam.umarım herkes iyidir.
bizz doktorumuza gittik. benim uyuşuk sıpam uyuyordu sanırım şov yapmadı annesine bu defa.herşeyimiz yolunda çok şükür.ölçümlerimiz yapıldı baş,karın,bacak falan.kan verdik üçlü testimiz için sonuçları pazartesi veya salı çıkacak.allahın izniyle onuda güzel sonuçlarla atlatalımda.
bizden böyle şimdilik canlarım.
canım aslında alt sınırın da üstünde senin sonucun yani seninle aynı değerlere sahip 297 kadında 1 kez görülmüş demek oluyor bu...sıkma sen canını bir şey çıkmayacak Allahıın izniyle...sen yeterki iste dualarımız seninle....
Frambuaz,
Kardeş, üçlünün sonucunun kötü olması, böyle birşey olacağını göstermiyor... Sen olumlu düşünmelisin ki herşey olumlu olsun...
Bana da doktor üçlünün sonucu kötü gelebilir dedi, şu kafasındaki kist olayından dolayı... Oysa ikilinin sonucu çok çok iyiydi... Şu anda düşünmemeye çalışıyorum... Düşünmeden zamanı geçirmek en iyisi kardeş...
Zaten başımıza ne gelecekse, biz üzülsek de gelecek, üzülmesek de....
Allah büyük... Allah hayırlısını nasip etsin..
Canım, sakın moralini bozma, ayrıntılı ultrasonda bebeğini görünce sen de şaşıracaksın ve ultrasondan sonra genellikle tamam bir risk yok, herşey yolunda diyorlar, benim 2 li tetsim riskli çıkmıştı hatırlarsan, 3 lü testim iyi çıktı ve ayrıntılı ultrasonda da bakıldı, herşey yolunda amniyosenteze gerek yok dedi doktor, seninki de normal meraklanma, sen sabırlı ol ve bebeğini strese sokma sakın ve hep olumlu düşün, meleğin seni asla bırakmaz, o bir mucize senin için, dualarım seninle olacak arkadaşım.
.
Selkie ellerine sağlık canımcım, çok güzel olmuş ikiside.. Bende evde kendim yapacam bebek odasının kapısına asmak için...
Canım, sakın moralini bozma, ayrıntılı ultrasonda bebeğini görünce sen de şaşıracaksın ve ultrasondan sonra genellikle tamam bir risk yok, herşey yolunda diyorlar, benim 2 li tetsim riskli çıkmıştı hatırlarsan, 3 lü testim iyi çıktı ve ayrıntılı ultrasonda da bakıldı, herşey yolunda amniyosenteze gerek yok dedi doktor, seninki de normal meraklanma, sen sabırlı ol ve bebeğini strese sokma sakın ve hep olumlu düşün, meleğin seni asla bırakmaz, o bir mucize senin için, dualarım seninle olacak arkadaşım.
Yazcım, ne güzel, herşeyin yolunda olmasına sevindim, Rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın.
kızlar ne zmn çanta hazırlıcaz off yhaa ben çok sabırsızlanıom annemde kızıo.ama napim yhaa
arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremedim nete 18.haftaya giriyoruzz ve oğlumuz gelio kısmetse:)))bu sene erkek senesi anlaşılan umarım hepiniz iyisinizdir kendinize çok ii bakın görüşmek üzere
arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremedim nete 18.haftaya giriyoruzz ve oğlumuz gelio kısmetse:)))bu sene erkek senesi anlaşılan umarım hepiniz iyisinizdir kendinize çok ii bakın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?