2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bak dün bi arkadaşımızda burda kendini çok üzdü,risk yüksek çıkmış diye,tek dr ile yetinme başka dr a da git derim hem canını sıkma ben bişi olduğunu sanmıyorum sen peşine bırakma başka bi dra git yeter,Rabbim korusun meleğini inşallah bişi yoktur tatlım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

katılıyorum ....
bu arada sen ticker istiyordun değil mi?

canım bence bişey yoktur bebişinde...testler yüzde yüz doğru diye bişey yokki!inşallah ultrason güzel çıkacak!

cnmm sıkma canını
doktorlarımız sadece riskleri değerlendiriolar.sen içini ferah tut.hayırlısıyla ii haberleri alırsın yakın zmnda.

canım benim hemen kötü düşünme ne olur.inşaallah bebeğinde bişey yoktur.ayrıntılı ultrasonun iyi sonuçlar doğurur umarım.allah sağlık versin bebeğine canım.

Desteğiniz ve verdiğiniz moral için çok teşekkürler hepinize arkadaşlar..
ıYı Kı VARSINIZ...
Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. Duaların gücüne çok inanıyorum ben. Gebeğilime de aylardır kistlerimle uğraştığım bir dönemde doktorun bile açıklayamadığı bi şekilde ettiğim dualarla kavuştum.. :gitme: Doktorum adet görebilmem için adet söktürücü vermişti. Ben ilacı içmeme rağmen adet görmememiştim. Meğer hamileymişim.. Kistlerin nasıl bikaç gün içinde kaybolup yerine bebeğin nasıl geldiğini doktor da anlayamamıştı... Bana dua edin olur mu... :sinifsinif:
Semahamit Trizomi 21Riski 1/270 çıkması gerekirken, 1/297 çıkmış bende.. ınşallah Rabbim sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize de..

kaç yaşında.laflara bak işin zor hakketten.olsun değişime alışır zmnla.

valla onun odasını kıskanmasın diye büyük odaya taşıdım güzelçene düzdüm,,kardeşine küçük oda kaldı dedim azcık sevindi,,,şimdi bu pazar beşik almaya gideceğiz,,orda bişeyler yapacak yine hadi bakalım ne olacak!acıklamaya çalışıyoru ona,,,sen abisin falan d,iyorum ama işine nasıl geliorsa öyle davranıyor...

uyanıkkkkk sırnaşık şey

ayyy şimdiki çocuklar zaten çok fenalar...büyüyüpte küçülmüşler sanki!

iyi akşamlar arkadaşlar geçmişi okuyamadım yemek temizlik falan bişey sormak istiyorum bu çatlaklar için ne önerirsiniz henüz başlamadım yarın alıyım diyorum ama ne alacağımı bilmiyorum tavsiyeniz varmı acaba çok sevinirim cvp yazarsanız opuyorumnanaktan

canım aslında alt sınırın da üstünde senin sonucun yani seninle aynı değerlere sahip 297 kadında 1 kez görülmüş demek oluyor bu...sıkma sen canını bir şey çıkmayacak Allahıın izniyle...sen yeterki iste dualarımız seninle....

Frambuaz,
Kardeş, üçlünün sonucunun kötü olması, böyle birşey olacağını göstermiyor... Sen olumlu düşünmelisin ki herşey olumlu olsun...
Bana da doktor üçlünün sonucu kötü gelebilir dedi, şu kafasındaki kist olayından dolayı... Oysa ikilinin sonucu çok çok iyiydi... Şu anda düşünmemeye çalışıyorum... Düşünmeden zamanı geçirmek en iyisi kardeş...
Zaten başımıza ne gelecekse, biz üzülsek de gelecek, üzülmesek de....
Allah büyük... Allah hayırlısını nasip etsin..

kızlar nasılsınız bugün benim biraz işim vaedı aama güzel şeylerle uğraştim bakın neler yaptım?

Selkie ellerine sağlık canımcım, çok güzel olmuş ikiside.. Bende evde kendim yapacam bebek odasının kapısına asmak için...

Canım, sakın moralini bozma, ayrıntılı ultrasonda bebeğini görünce sen de şaşıracaksın ve ultrasondan sonra genellikle tamam bir risk yok, herşey yolunda diyorlar, benim 2 li tetsim riskli çıkmıştı hatırlarsan, 3 lü testim iyi çıktı ve ayrıntılı ultrasonda da bakıldı, herşey yolunda amniyosenteze gerek yok dedi doktor, seninki de normal meraklanma, sen sabırlı ol ve bebeğini strese sokma sakın ve hep olumlu düşün, meleğin seni asla bırakmaz, o bir mucize senin için, dualarım seninle olacak arkadaşım.

Yazcım, ne güzel, herşeyin yolunda olmasına sevindim, Rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın.

İnşallah dediğiniz gibi çıkar sonuçlar.. :Saruboceq:

arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremedim nete 18.haftaya giriyoruzz ve oğlumuz gelio kısmetse:)))bu sene erkek senesi anlaşılan umarım hepiniz iyisinizdir kendinize çok ii bakın görüşmek üzere

canım sağol....imkanın ve zamanın varsa bencede evde kendin yap...daha uyguna geliyor...

kızlar ne zmn çanta hazırlıcaz off yhaa ben çok sabırsızlanıom annemde kızıo.ama napim yhaa

hastane çantası demi?

canım 7. ayda hazırlanır canta artık...ne olur ne olmaz?ben ilkindede 7. ayımda hazırlamıştım,ve 8. ayomda doğum yaptım..erken geldi benim fırlama da!yine 7. ayda hazırlarım herhalde...

eet bende 7.aya çantayla girmek istiom nolur nolmaz die.bide ilk gebelik ya erken olabilir(inş öle olmaz ama tedbirimizi alalım)
bide ben eskiden doğum anını aklıma getirince çok fena oluodum ama hamile kaldıımdan beri hiç korkmuom artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…