- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.041
cnmm sıkılıo 23,30da çıkacam işten
kaçta başladın peki
cnmm sıkılıo 23,30da çıkacam işten
kız sen kocaelinde hangi hastandesin...?benimde orda akrabalarım var,,birisi hemsire birisi röntgen uzmanı?tanıyomusun acabaki?
cnmm yok hastanede deilim işyeri hemşirelii yapıom 2yıldır.rahat ama cnm çok sıkılıo tekim kimse yok yanımda:gitme:
arkadaşlar bişey sorcam?şu bebek şekerleri varya?onlar hastanede ve evde dağıtmak için mi yapılıyor yoksa mevlütte falanmı dağıtmak için yapılıyor?yoksa hepsindede dağıtmak gereklimi?
hastanede bebek çikolatası dağıtıolarmış.eve gelince ve mevlüttede bebek şekerlerinden(genelde lavantalı fln yaptırılıo hatıra kalsın alana die)
bide ben bebek şekerim farklı olsun hatıra niteliğinde fln istiom ama neyapabilirimki???:bbo:
o zaman mevlüt zamanı yaptırmak daha mantıklı?ben 3_4 aylık olunca ncak yaptırabilirim mevlüdü!
hani değişik istiyorsun ya minik çerceler şeklinde biblolar var,içine bebeğin resmini yerleştiriyorlar onlardan düşüne bilirsin ben sana ir kaç örnek bulursam ekleyeyim buraya!
o zaman mevlüt zamanı yaptırmak daha mantıklı?ben 3_4 aylık olunca ncak yaptırabilirim mevlüdü!
hani değişik istiyorsun ya minik çerceler şeklinde biblolar var,içine bebeğin resmini yerleştiriyorlar onlardan düşüne bilirsin ben sana ir kaç örnek bulursam ekleyeyim buraya!
ayh çok cici şeker koyulabilir sonrada kalem koyarlar
3lü test sonucumu aldım geldim...
2li testimde hiç bi problem olmamasına rağmen bunda risk yüksek çıktı. :sinifsinif: Burdaki arkadaşlardan biri 2li testi iyi çıktığı için doktorun 3lü test yapmaya gerek görmediğini söylemişti oysaki.. :gitme:
Tahlil sonuçlarına bakarken doktorun bi anda yüz ifadesi değişti.Hemen anladım zaten bişeylerin yolunda gitmediğini... 20. haftada üniversite hastanesinden 2. düzey ultrason istedi...
Tepetaklak oldum..Daha öğlen burda bebek şekeri beğeniyodum, dün bebek odası resimlerimi paylaşmıştım sizle...
Bizim için hayırlısını Allah bilir onu da biliyorum ama çok üzüldüm...
Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. senağlama
mrb kızlar bende çok istiyorum kapı süsü bebek şekeri ama çikolata fiyatlarını araştırdım 1 kilosu 90 oda en basiti öylesine bi patik var en fazlada 20 adet düşüyormuş bir kiloya hala çok kararsızım çikolata konusunda ama kapı süsü ve benzer şeyleri kesinlikle bende istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?