2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bişey sorcam?şu bebek şekerleri varya?onlar hastanede ve evde dağıtmak için mi yapılıyor yoksa mevlütte falanmı dağıtmak için yapılıyor?yoksa hepsindede dağıtmak gereklimi?

arkadaşlar bişey sorcam?şu bebek şekerleri varya?onlar hastanede ve evde dağıtmak için mi yapılıyor yoksa mevlütte falanmı dağıtmak için yapılıyor?yoksa hepsindede dağıtmak gereklimi?

hastanede bebek çikolatası dağıtıolarmış.eve gelince ve mevlüttede bebek şekerlerinden(genelde lavantalı fln yaptırılıo hatıra kalsın alana die)
bide ben bebek şekerim farklı olsun hatıra niteliğinde fln istiom ama neyapabilirimki???:bbo:

o zaman mevlüt zamanı yaptırmak daha mantıklı?ben 3_4 aylık olunca ncak yaptırabilirim mevlüdü!

hani değişik istiyorsun ya minik çerceler şeklinde biblolar var,içine bebeğin resmini yerleştiriyorlar onlardan düşüne bilirsin ben sana ir kaç örnek bulursam ekleyeyim buraya!

eet bunuda düşündük ama ne kdr doğru olur bilmiomki.okumaya konu komşuda gelecek hadi akrabalar neyse ama kim napsın benim oluşumun resmini duvarında/dolabında.oyüzden resim olayından vazgeçtim.üzerinde ismi yazan fakat atılmayacak bişi istiom ama ne??
3-4ay geç deilmi ben 40ından sonra yaparım galiba:uhm:

aslında okumada fln deil ama eve gelenler için böle bişi yapılabilir sonuçta eve gelenler daha yakınlar oluoCADIARZU

ayh çok cici şeker koyulabilir sonrada kalem koyarlar

mrb kızlar bende çok istiyorum kapı süsü bebek şekeri ama çikolata fiyatlarını araştırdım 1 kilosu 90 oda en basiti öylesine bi patik var en fazlada 20 adet düşüyormuş bir kiloya hala çok kararsızım çikolata konusunda ama kapı süsü ve benzer şeyleri kesinlikle bende istiyorum.

Frambuazcığım benim dr. um 2 li test iyi çıktı 3 lüye gerek yok demişti.. Bende yaptımadım. ayrıntılı ultrasanda herşey çok iyi olacak emin ol.. İçine kuşku sokma..Kötü düşünme.. Testler tam sonuç vermeyebiliyor.. Bir arkadaşım 2 lide 3 lüde kötü çıkmıştı. amniyosentez yapıldı birşey çıkmadı.. doğum yaptı bebeği şimdi 1 yaşında herşey normal.. Üzülme canım.

Merhaba kızlar. Bugün tetanoz aşısı oldum, tekrar bir ay sonra çağırdılar. Felaket gribim, öksürmekten ciğerlerim sökülecek. Doktorum grip aşısı yaptırabileceğimi söyledi ama ben korktum, sonuçta kimyasal. Az önce domuz gribi haberini izledim tv.de bir sürü kişi ölecek falan diyor. Felaket tellalı mübarekler. Çok korkuyorum ben yaa....

Bebişe gelince kıpır kıpır, hiç rahat durmuyor. Benimki dik duruyor, kafası göbeğimde ayakları aşağıda. Ultrasonda da görmek için çırpınıyoruz resmen. :) Bugün sağlık ocağında da sesini dinleyemedi ebe. :)

Öpüyoruz hepinizi...

oda süsletmenin fiyatı200tlden başlıo kapı süsünü ahzır alıp bide tül alim diom kapıya kendimiz bağlarız en fazla 50tlye gelir bizede
eet çiko fiatları uçmuş.ama pastanelerde satılıo.gzl ambalaj yapıp üzerine ufak bebek figürleri koymuşlar sanıyorum daha uygun fiatları bi bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…