- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.001
eline sağlık çok güzel yapmışsın 2 numaralı daha bi şaşaalı güzel olmuş canım nasıl yaptın bizde yapsak anlatırmısın
hayırlısı olsun frambuaz 2. düzeyin sonucunu bekle inşallah sorun çıkmaz merak etme sonuçların güzel çıkacak
3lü test sonucumu aldım geldim...
2li testimde hiç bi problem olmamasına rağmen bunda risk yüksek çıktı. :sinifsinif: Burdaki arkadaşlardan biri 2li testi iyi çıktığı için doktorun 3lü test yapmaya gerek görmediğini söylemişti oysaki.. :gitme:
Tahlil sonuçlarına bakarken doktorun bi anda yüz ifadesi değişti.Hemen anladım zaten bişeylerin yolunda gitmediğini... 20. haftada üniversite hastanesinden 2. düzey ultrason istedi...
Tepetaklak oldum..Daha öğlen burda bebek şekeri beğeniyodum, dün bebek odası resimlerimi paylaşmıştım sizle...
Bizim için hayırlısını Allah bilir onu da biliyorum ama çok üzüldüm...
Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. senağlama
2 nolu yu bbek için yaptım digerinide oğlum kıskanmasın diye !
anlatayım canım..şimdi nakış kasnakları varya onlardan alıyorsun..etrafını elyafla sarıyorsun ,sonra ,yapacağın renk kurdeleyi elyasın etrafına sırıyorsun sonra ucunu ister dikerek ister koli bandıyla yapıştırıyorsun...sonra...tülleri kesip uçları dışarda kalaçak şekilde yani böyle olaçak şekilde etrafına tek tek bağlıyorsun etrafı tamamen sardığında tülle istediğin gibi üstünü süslüyorsun...bu kadar basit iste...birde silikon tabancasına ihtiyacın var....
canım bende 20. haftama girdim sabırlı ol zamanı gelince herşey çok güzel
benimkide sadece akşamları 2-3tekme atıyor
eline sağlık çok güzel olmuşlar....ne becerikli anneler var...şanslı senin minik beyler...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
2li testimde hiç bi problem olmamasına rağmen bunda risk yüksek çıktı. :sinifsinif: Burdaki arkadaşlardan biri 2li testi iyi çıktığı için doktorun 3lü test yapmaya gerek görmediğini söylemişti oysaki.. :gitme:
Tahlil sonuçlarına bakarken doktorun bi anda yüz ifadesi değişti.Hemen anladım zaten bişeylerin yolunda gitmediğini... 20. haftada üniversite hastanesinden 2. düzey ultrason istedi...
Tepetaklak oldum..Daha öğlen burda bebek şekeri beğeniyodum, dün bebek odası resimlerimi paylaşmıştım sizle...
artı zamana ve de elimi kaldıracak hale de ihtiyacım var...hiçbir şey yapasım yok walla...çoğu zaman eve gelince eşim gelene kadar uyuyorum...bi türlü bu uyku hali geçmedi...ama sağol anlatım için kendimi iyi hissedersen denerim inşallah :hulya: pek hamarat sayılmam gerçi....
öyle göründüğü gib değil aslında çok basit bişey,,,hepiniz yaparsınız isteseniz....hem normalde bunu alaya kalksam 50 tl civarı ,,e bende 2 oğlan olcak,birinci kıskanıyor 2 tane almam lazım...onada veremem o dakar bende böyle çözüm buldum..maliteti bana ikisinin 50 tl oldu daha çok malzeme arttı...ondanda cibinlik yapacağım bebişin yatagına....
resimleri göremeyen arkadaşlar için attach yaptım umarım görürsünüz...şu daha süslü olan bebek için,diğeri büyük oğlum için...
resimleri göremeyen arkadaşlar için attach yaptım umarım görürsünüz...şu daha süslü olan bebek için,diğeri büyük oğlum için...
canımcım ellerine sağlık çok güzel olmuş ikiside.senin ufaklık inşaallah kıskanmaz kardeşini.yoksa işin zor olacak selkiem böyle.
çok gzl olmuşlar(eklentileri görüyorum:lepi::))
yhaa benim içimden hiç kendim bişi yapim die gelmio.ne örgü ne başka bişi.ztn full mesai çalışıommafoldumben
sadece ev içinmi yaptın bunları.hastane içinde kullancakmısın.ben özellikle hastane için istiom(gerçi fazla ziyaretçim olmucak ama olsun)ama mecbur hazır alıcam galiba.ne vaktim var ne halim.bide şu hastane odası süslemelerine bayıldım nette fkt en basiti bile 200tl den başlıo okdr parada veremem 1gün için kararsız kaldım
canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin..hep böyle gel inşallah...
valla benim halim vahim böyle giderse bebeğe bişey alamıyorum büyüğün yanında...aldıklarıma çıkarıp bakamıyorum ile,,aslında çok istiyor kardeşini ama yeni bişey aldığımızda küçük için bana niye almadınız diye yakınıyor....
canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin..hep böyle gel inşallah...
valla benim halim vahim böyle giderse bebeğe bişey alamıyorum büyüğün yanında...aldıklarıma çıkarıp bakamıyorum ile,,aslında çok istiyor kardeşini ama yeni bişey aldığımızda küçük için bana niye almadınız diye yakınıyor....
ben ilk önce hastanede kullanacağım sonra getiri evde kapısına takarım....ya benimde pek gelenim g,denim olmaz,ama herkes takıyor şimdi kapısına ,ben büyüğünde takmamıştım,,,herkesin kapısında vardı benimkinde yoktu...kötü oluyor bu sefer takaçağım ama....
bende çalışıyor olsam bende hazır alırdım açıkçası,yoruluyorsunuz zaten bütün gün iş yerinde gelip bide evde iş yapıyorsunuz...uğraşamazsınız ama benim boş vaktim çok..buda uğraş oldu bana....
cnm abisiyle beraber çıkın alışverişe ve onun beğendiği şeyleri alın mesela.tüm hazırlıklara onuda ortak ederseniz belki daha kolay kabullenir.
kendimden biliorum.her ne kdr kardeş istiom die ağladıysamda yine kıskanmıştımsositososito işin zor kolay gelsin
öyle valla hem gözümüz kalıo hemde yapamıoskafamçokkarıştı
ya bide şu tülle bağlıolar kapıyı üzerinede bu kapı süsünü takıolarya çok şeker oluo.aynen bende sırf dier kapılarda olur içim gider die istiom:kedi: boşver ii yapıos hevesimiz kalmasın demi
valla denedim onuda onun beğendikleri genelde kardeşi için ben 10 oyuncakları falan oluyor,,,sen al bu oyncağı kardeşime önce ben oynarım bakarım güzelmi sonra oda oynar diyor....öyle kıyafetlere falan hiç lgisi yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?