2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle gözün aydın bebekini zorda olsa görmüşünzemuszemus

endişhelenme grip aşısının gebelikte herhangi bi zararı yok 6aylık bebeklere bile yapılıo.ben iğne fikrinden korktuum için yaptırmıcam.grip olduumdada çok ağır geçmio 1gün istirahatle kendime geliom hatta 3hafta fln öncede griptim.ama tetanozu mecbur yaptırcam acıcak die acaip korkuom:sinifsinif:

Frambuaz, arkadaşım inşallah yavrunda hiçbir şey yoktur. Benim doktorum da ikili test normal, ultrasonda her şey normal üçlü teste gerek yok. Bir şey çıkarsa amniyosentez yapılmalı bu da hem seni üzer hem de bebeğe zarar verir. Hiç gerek yok bunlara. Hiçbir şekilde olumsuz düşünme, hamileliğin keyfini sür." dedi. İyi düşün ki iyi olsun, doktorum hep böyle söyledi bana. Hatta ilk haftalarda düşük riski vardı, gittiğim doktorlar bebeğin düşeceğini söyledi, ben de yatıp o günü bekledim ama bu doktorum böyle söyleyince kızdı. Onun sayesinde 19. haftaya geldik. İnşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Lütfen kendini ve bebeğini üzme.

geçmiş olsun canım ya hamileyken hiç çekilmiyor grip en kısa zamanda atlatırsın umarum
takma kafana ya domuz gribini hiç bişi olmaz umarım allahım hepimizi korusun.

ben çikolatayı normal sıradan bir pastaneden sordum gölcükde arada bi şekerci normal öylesine bi çikolataydı üzerinde bebek figürleri vardı bizde 90 dedi ve garanti veriyorum bu çikolatayı bu fiyata bşka yeden bulamazsın dedi 20 tanede çok az ya ben hastaneye almayı düşünüyorum ama sepeti çiçeği çikolatası çok pahalıya geliyor yazık günah senn söylediğin çok mantıklı maliyet yarıdan aşagı iniyor o çok güzel ama dediğim gibi asla almam 90 a 20 çikolata ona verceğime mecbur pijama gecelik alıcam onları alırım.ama dediğin gibi bende yapabilirim onu bi tül alıp kapıya bide sepet alırım içinede biraz öylesine çikolata

Bana da milupa paketi geldi ve o cdyi eşimle izlemek çok heyecanlıydı, çok sabırsızlanıyoruz bunları uygulamak için...

geçmiş olsun canım ya hamileyken hiç çekilmiyor grip en kısa zamanda atlatırsın umarum
takma kafana ya domuz gribini hiç bişi olmaz umarım allahım hepimizi korusun.

Çok sağ ol arkadaşım, inşallah atlatırım bir an önce.

farklı fikirlerle uygun bi yol bulacaz inş.bu bebek olayı baya masraflıymıs hakkettenaman bi kere oluo en uygun şekilde atlatcaz inşkaydirigubbakcemile3
ya ama o tül olayıda kafamı irdeliyo kapıya kim bağlıcakki kocişim beceremez bende sancı çekerken bağlayamam heralde:çok üzgünüm:duruma göre bakıcas olmazsa evdeki kapıya bağlarım eve gelince:lepi:

bu küçücük şeyler varya bize ne masraflar aççıyor.benim bi kızım daha var şöyle geçmişe bi bakıyorumda baya bi masrflılar herşey onlar için başka neymiz var onlardan başka dün markete gittik ben direk bezlere bakıyorum eşim dediki napıyosun sen ya daha çok var.adamcağız korkar oldu çarşıya gidelim dicem diye rahme üşdüğü anda başlıyor masrfı doktor test oda kıyafet bez şampuan derken coşuyoruz hele ilk heyecan bi başka.

hadi seninki tmm korkmuş bi kere ama benim kociş şimdiden düşündükçe rengi deişio :)))bide ilk bebek daha

ya ben hastanede süslü bir kutunun içine şu renkli badem şekerlerinden eya böyle bebek gibi şekerler var bazı hastanelerde onlardan koyduracağım,hastanede ve evde onlaraı ikram ederim,,mevlütte belki şeker yaptırırm....

ayh çok cici şeker koyulabilir sonrada kalem koyarlar

evet bencede kullanışlı olur...

canım o dediğin çikoları ben burda sordum bir pastanede bana kilo 50 dedi,1 kiloya ancak 20-30 tan falan geliyormuş oda zaten hayatta yetmez hangi birine !verememde o kadar para açıkcası!

yani bende bişeyler alacağım daha veremem bir çikoya o kadar,,,,

ya bended osorun var,,,tülü bağlayacak kimse yok hastanede o nedenle sedece kapı süsünü takaçağım hastane kapısının üstündeki çiviye.tabi civi olursa kapıda yoksada evde takarım artık..sancımı çekicem tüllemi uğraşacağım...

Son düzenleme:
canımm bak aynı durumu bende yasadım ve bizim gibi yasayan cok war.bende senin gibi üzdüm kendimi gözlerim şişti aglamaktan..3lü test riskli dediler..ben naaptım baska bi hastanede cok güvendigimiz profesör doktor vardı ona gitim aynı tahlilleri orda werdim.inan amniyosenteze hiç gerek yok dedi..lütfen doktorunu iyi sec..iyi arastır..biliorum moraller alt üst oluyo ama bosuna cıkacak seninkide..allah yanında olsun..

selkicim bende çok istiyorum. şeker çikolata kızımda hiç bişey yapmadım ne çikolata, ne oda süsleme inşallah bu cadolaza yapıcam bişiler bende şker tarzı bişiler alcam keşke sadece şekerle çikolatayla bitse , allahdan kızımın giyilmemiş çok bebekliği var ordan yırtıyoruz :):):)

Frambuaz .... canim cok tailip almayin ne oliur bu testlere.. Cogunlukla hatalida cikabiliyormus,ben hic bir test yaptirmadim.. Kafam rahat simdilik,cunki esimde dedi,sanki yaptirmis olsak,kotu ciksa aldiracakmiyiz hayir dedi.. Hakatende simdi burdakilere bakiyorumda hep bi stres icinde herkes acaba iyimi kotumu,bosu bosuna stresss yasaaniyor bence.. Belkide yanlsi dusunuyorda olabilirim.. Bilemiyorum,ama bana cok stresli geliyor bu isler nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…