- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.061
Merhaba kızlar. Bugün tetanoz aşısı oldum, tekrar bir ay sonra çağırdılar. Felaket gribim, öksürmekten ciğerlerim sökülecek. Doktorum grip aşısı yaptırabileceğimi söyledi ama ben korktum, sonuçta kimyasal. Az önce domuz gribi haberini izledim tv.de bir sürü kişi ölecek falan diyor. Felaket tellalı mübarekler. Çok korkuyorum ben yaa....
Bebişe gelince kıpır kıpır, hiç rahat durmuyor. Benimki dik duruyor, kafası göbeğimde ayakları aşağıda. Ultrasonda da görmek için çırpınıyoruz resmen. :) Bugün sağlık ocağında da sesini dinleyemedi ebe. :)
Öpüyoruz hepinizi...
Merhaba kızlar. Bugün tetanoz aşısı oldum, tekrar bir ay sonra çağırdılar. Felaket gribim, öksürmekten ciğerlerim sökülecek. Doktorum grip aşısı yaptırabileceğimi söyledi ama ben korktum, sonuçta kimyasal. Az önce domuz gribi haberini izledim tv.de bir sürü kişi ölecek falan diyor. Felaket tellalı mübarekler. Çok korkuyorum ben yaa....
Bebişe gelince kıpır kıpır, hiç rahat durmuyor. Benimki dik duruyor, kafası göbeğimde ayakları aşağıda. Ultrasonda da görmek için çırpınıyoruz resmen. :) Bugün sağlık ocağında da sesini dinleyemedi ebe. :)
Öpüyoruz hepinizi...
oda süsletmenin fiyatı200tlden başlıo kapı süsünü ahzır alıp bide tül alim diom kapıya kendimiz bağlarız en fazla 50tlye gelir bizede
eet çiko fiatları uçmuş.ama pastanelerde satılıo.gzl ambalaj yapıp üzerine ufak bebek figürleri koymuşlar sanıyorum daha uygun fiatları bi bakmak lazım.
Bende çok teşekkür ederim beni de listeye eklediğiniz için.yaş 26 sat:27.mayıs ismi de inşallah ısmetse Elif olucak.çok sağol..a.s.nidemek rica ederim:1hug:
herkese merhaba inşallah herkes iyidir biz de iyiyiz bebişimle.Bana dün milupadan hediye paketi geldi üye olmuştum.çok hoşuma gitti siz de üye olun.bir bez ıslak mendil bazı eşontiyonlar ve en güzeli de bebeğimi beklerken adında kitap ve cd geldi.cd ve kitaba bayıldım çok güzeller tavsiye ederim eşimle izledik cdyi.bebişlerimize nasıl bakacağız onunla ilgili.
geçmiş olsun canım ya hamileyken hiç çekilmiyor grip en kısa zamanda atlatırsın umarum
takma kafana ya domuz gribini hiç bişi olmaz umarım allahım hepimizi korusun.
3lü test sonucumu aldım geldim...
2li testimde hiç bi problem olmamasına rağmen bunda risk yüksek çıktı. :sinifsinif: Burdaki arkadaşlardan biri 2li testi iyi çıktığı için doktorun 3lü test yapmaya gerek görmediğini söylemişti oysaki.. :gitme:
Tahlil sonuçlarına bakarken doktorun bi anda yüz ifadesi değişti.Hemen anladım zaten bişeylerin yolunda gitmediğini... 20. haftada üniversite hastanesinden 2. düzey ultrason istedi...
Tepetaklak oldum..Daha öğlen burda bebek şekeri beğeniyodum, dün bebek odası resimlerimi paylaşmıştım sizle...
Bizim için hayırlısını Allah bilir onu da biliyorum ama çok üzüldüm...
Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. senağlama [/
Canım çok geçmiş olsun.Bende ikili test sonucu iyi çıktığı için üçlü test yaptırmadım.doktor gerekli değil dedi.Şimdi ayrıntılı ultrasona giricem,iki hafta içinde inşallah ters bir durum çıkmaz.Bence kendini üzme ikili normal olup da üçüncü anormal çıkmaz bence.Birşey çıkmayacağına eminim.geçmiş olsun.Dualarımızı seninle sevgiler.. a.s.
ben çikolatayı normal sıradan bir pastaneden sordum gölcükde arada bi şekerci normal öylesine bi çikolataydı üzerinde bebek figürleri vardı bizde 90 dedi ve garanti veriyorum bu çikolatayı bu fiyata bşka yeden bulamazsın dedi 20 tanede çok az ya ben hastaneye almayı düşünüyorum ama sepeti çiçeği çikolatası çok pahalıya geliyor yazık günah senn söylediğin çok mantıklı maliyet yarıdan aşagı iniyor o çok güzel ama dediğim gibi asla almam 90 a 20 çikolata ona verceğime mecbur pijama gecelik alıcam onları alırım.ama dediğin gibi bende yapabilirim onu bi tül alıp kapıya bide sepet alırım içinede biraz öylesine çikolata
Bana da milupa paketi geldi ve o cdyi eşimle izlemek çok heyecanlıydı, çok sabırsızlanıyoruz bunları uygulamak için...
Çok sağ ol arkadaşım, inşallah atlatırım bir an önce.
farklı fikirlerle uygun bi yol bulacaz inş.bu bebek olayı baya masraflıymıs hakkettenaman bi kere oluo en uygun şekilde atlatcaz inşkaydirigubbakcemile3
ya ama o tül olayıda kafamı irdeliyo kapıya kim bağlıcakki kocişim beceremez bende sancı çekerken bağlayamam heralde:çok üzgünüm:duruma göre bakıcas olmazsa evdeki kapıya bağlarım eve gelince:lepi:
mrb kızlar bende çok istiyorum kapı süsü bebek şekeri ama çikolata fiyatlarını araştırdım 1 kilosu 90 oda en basiti öylesine bi patik var en fazlada 20 adet düşüyormuş bir kiloya hala çok kararsızım çikolata konusunda ama kapı süsü ve benzer şeyleri kesinlikle bende istiyorum.
ayh çok cici şeker koyulabilir sonrada kalem koyarlar
canım o dediğin çikoları ben burda sordum bir pastanede bana kilo 50 dedi,1 kiloya ancak 20-30 tan falan geliyormuş oda zaten hayatta yetmez hangi birine !verememde o kadar para açıkcası!oda süsletmenin fiyatı200tlden başlıo kapı süsünü ahzır alıp bide tül alim diom kapıya kendimiz bağlarız en fazla 50tlye gelir bizede
eet çiko fiatları uçmuş.ama pastanelerde satılıo.gzl ambalaj yapıp üzerine ufak bebek figürleri koymuşlar sanıyorum daha uygun fiatları bi bakmak lazım.
yani bende bişeyler alacağım daha veremem bir çikoya o kadar,,,,ben çikolatayı normal sıradan bir pastaneden sordum gölcükde arada bi şekerci normal öylesine bi çikolataydı üzerinde bebek figürleri vardı bizde 90 dedi ve garanti veriyorum bu çikolatayı bu fiyata bşka yeden bulamazsın dedi 20 tanede çok az ya ben hastaneye almayı düşünüyorum ama sepeti çiçeği çikolatası çok pahalıya geliyor yazık günah senn söylediğin çok mantıklı maliyet yarıdan aşagı iniyor o çok güzel ama dediğim gibi asla almam 90 a 20 çikolata ona verceğime mecbur pijama gecelik alıcam onları alırım.ama dediğin gibi bende yapabilirim onu bi tül alıp kapıya bide sepet alırım içinede biraz öylesine çikolata
farklı fikirlerle uygun bi yol bulacaz inş.bu bebek olayı baya masraflıymıs hakkettenaman bi kere oluo en uygun şekilde atlatcaz inşkaydirigubbakcemile3
ya ama o tül olayıda kafamı irdeliyo kapıya kim bağlıcakki kocişim beceremez bende sancı çekerken bağlayamam heralde:çok üzgünüm:duruma göre bakıcas olmazsa evdeki kapıya bağlarım eve gelince:lepi:
canımm bak aynı durumu bende yasadım ve bizim gibi yasayan cok war.bende senin gibi üzdüm kendimi gözlerim şişti aglamaktan..3lü test riskli dediler..ben naaptım baska bi hastanede cok güvendigimiz profesör doktor vardı ona gitim aynı tahlilleri orda werdim.inan amniyosenteze hiç gerek yok dedi..lütfen doktorunu iyi sec..iyi arastır..biliorum moraller alt üst oluyo ama bosuna cıkacak seninkide..allah yanında olsun..3lü test sonucumu aldım geldim...
2li testimde hiç bi problem olmamasına rağmen bunda risk yüksek çıktı. :sinifsinif: Burdaki arkadaşlardan biri 2li testi iyi çıktığı için doktorun 3lü test yapmaya gerek görmediğini söylemişti oysaki.. :gitme:
Tahlil sonuçlarına bakarken doktorun bi anda yüz ifadesi değişti.Hemen anladım zaten bişeylerin yolunda gitmediğini... 20. haftada üniversite hastanesinden 2. düzey ultrason istedi...
Tepetaklak oldum..Daha öğlen burda bebek şekeri beğeniyodum, dün bebek odası resimlerimi paylaşmıştım sizle...
Bizim için hayırlısını Allah bilir onu da biliyorum ama çok üzüldüm...
Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. senağlama
maehaba canım..bişey sorucam milupa paketi geldi demişsin ya bu üyelikleri nasıl yapıosunuz..molfixe falan üye olanda warmışbende bugün üye oldum siteye hmn gelirmiki acep meraklandım valla
hadi seninki tmm korkmuş bi kere ama benim kociş şimdiden düşündükçe rengi deişio :)))bide ilk bebek daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?