- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.081
Frambuaz .... canim cok tailip almayin ne oliur bu testlere.. Cogunlukla hatalida cikabiliyormus,ben hic bir test yaptirmadim.. Kafam rahat simdilik,cunki esimde dedi,sanki yaptirmis olsak,kotu ciksa aldiracakmiyiz hayir dedi.. Hakatende simdi burdakilere bakiyorumda hep bi stres icinde herkes acaba iyimi kotumu,bosu bosuna stresss yasaaniyor bence.. Belkide yanlsi dusunuyorda olabilirim.. Bilemiyorum,ama bana cok stresli geliyor bu isler nedense...
selkicim bende çok istiyorum. şeker çikolata kızımda hiç bişey yapmadım ne çikolata, ne oda süsleme inşallah bu cadolaza yapıcam bişiler bende şker tarzı bişiler alcam keşke sadece şekerle çikolatayla bitse , allahdan kızımın giyilmemiş çok bebekliği var ordan yırtıyoruz :):):)
günaydın kızlar nasılsınız?
sanada günaydınlar selkiecim walla ben bugün hasta gibiyim hiç bişey yiyemiyorum:bbo: sen nasılsın
günaydın kızlar nasılsınız?
sanada günaydınlar selkiecim walla ben bugün hasta gibiyim hiç bişey yiyemiyorum:bbo: sen nasılsın
Günaydın herkese
günaydın....ben iyiyim eseda bugün ama baş ağrısı var geçe benim oğlan hiç uyutmadı,sürekli kalkıp yanıma geldi,,uykusu kaçmış,,,yanımda döndü durdu sonra yatağına gitti,sonra yine geldi falan hiç rahat uyutmadı,herhlde 5*-6 kez uyandırmıştır...benim de miğrenim var ,uykusuzlupğa gelemiyorum..bebek doğunça ne yapaçağım bilmiyorum...
günaydın....ben iyiyim eseda bugün ama baş ağrısı var geçe benim oğlan hiç uyutmadı,sürekli kalkıp yanıma geldi,,uykusu kaçmış,,,yanımda döndü durdu sonra yatağına gitti,sonra yine geldi falan hiç rahat uyutmadı,herhlde 5*-6 kez uyandırmıştır...benim de miğrenim var ,uykusuzlupğa gelemiyorum..bebek doğunça ne yapaçağım bilmiyorum...
benimde gece dişim ağrıdı pek uyuyamadım...bebiş doğduğunda gece uykularımız pek olmayacak o zaman işin zor canım migrenin için ilaçta kullanamazsın epey zorlanacaksın allah yardım eder inşallah:teselli:
günaydın arkadaşlar benimde kafam karıştı yaa bende 3 testi yaptırmadım çünkü doktor gerek yok dedi şidmi kafam karıştı yaptrısam mı yaptrımasamn mı????
arkadaşım doktor gerek yok dediyse yaptırıp kafanı daha çok karıştırma bence ben öyle yaptırmadım kafamda rahat allah korusun yavrularımızı
bencede yaptırmayayım.... baksana Allahım Meleklerimizi korsuun...
gerek yok dediyse hiç kafanı bulandırma canım..cünkü cok stresli bi süreç..bebek saglıklıysa bile onu tehlikeye atma olayı war..allah a emanet hepsi.günaydın arkadaşlar benimde kafam karıştı yaa bende 3 testi yaptırmadım çünkü doktor gerek yok dedi şidmi kafam karıştı yaptrısam mı yaptrımasamn mı????
öyle göründüğü gib değil aslında çok basit bişey,,,hepiniz yaparsınız isteseniz....hem normalde bunu alaya kalksam 50 tl civarı ,,e bende 2 oğlan olcak,birinci kıskanıyor 2 tane almam lazım...onada veremem o dakar bende böyle çözüm buldum..maliteti bana ikisinin 50 tl oldu daha çok malzeme arttı...ondanda cibinlik yapacağım bebişin yatagına....
3lü test sonucumu aldım geldim...
2li testimde hiç bi problem olmamasına rağmen bunda risk yüksek çıktı. :sinifsinif: Burdaki arkadaşlardan biri 2li testi iyi çıktığı için doktorun 3lü test yapmaya gerek görmediğini söylemişti oysaki.. :gitme:
Tahlil sonuçlarına bakarken doktorun bi anda yüz ifadesi değişti.Hemen anladım zaten bişeylerin yolunda gitmediğini... 20. haftada üniversite hastanesinden 2. düzey ultrason istedi...
Tepetaklak oldum..Daha öğlen burda bebek şekeri beğeniyodum, dün bebek odası resimlerimi paylaşmıştım sizle...
Bizim için hayırlısını Allah bilir onu da biliyorum ama çok üzüldüm...
Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?