2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maehaba canım..bişey sorucam milupa paketi geldi demişsin ya bu üyelikleri nasıl yapıosunuz..molfixe falan üye olanda warmış

yok pkt gelmedi daha burdan bi kaç arkadaşa gelmiş olduğunu öğrenince üye oldum dün.bide primaya üye oldum ama o bişi yollamıomuş.molfixe üye olmam galiba kullanmayı düşünmüom çünkü.

kızlar ben eminönü ne gitmee karar verdim.dün akşam netten bayaa araştırdım.eşimin kuzenleride cesaretlendirdi.tül kurdela bebek şekerleri için figür pijama sabahlık iç çamasır fln ordan alcam.ztn eşimin kuzenide çeyiz alışverişini ordan yapmıştı çok ucuza gelmişti bakalım.biraz zmn ilerlesin gider alırım inş.dün gece rüyamda bile tüller uçuşuyordukaydirigubbakcemile3

ya orası çok ucuzmuşta yaa ben gidemem oraya kadar be,,ramazanda eşimle kapalı çarşıya gittik gittiğime pişman oldum çok kalabalıktı gözüm yemiyor valla

SELKIE gaza geldim bizde kendimiz bişiler yapcaz şeker ve sepeti fln

kız benmi gaza getirdim seni... :))))) valla bence imkanınız varssa kendiniz yapın,farklı şeyler çıkaroırısınız orta,kapı süsünün yapını anlatayımmı sana!istermisin?

kızlarrr oğluşumun tepiklerini hissediyorum artık bugün fıkır fıkır baya net hissettiriyo kendini muhteşem bişeyykaydirigubbakcemile3

odette bende amniyosentez düşünüyorum şu an 13 haftalığım ve çok korkuyorum işlem sırasında ve sonrasında ağrı varmı lütfen bir ayrıntılı anlatırmısın 48 saati atlatırsan başka sorun yokmu yani erken doğum vs.birde sonuçlar daha erken olamıyormu acaba..en kısa zamanda iyi haberini alırsın inşallah..

cnmm kalabalık fln gidicm valla(gitmek için şartları zorlucam).ama dediim gibi şimdi deil 6.ayda gidiim diorum.hem lohusa şerbeti içinde yapılan bardak süslerini gördüm.onlardanda istiom ama sürahisini yapmıcam sadece lastikli kurdelanın üstüne figür yapıştırırım diom
bende dün gece kapı tülünden vazgeçtim sadece süsü yeterli olur.ztn asamam dediin gibi sancı çekerken bide şeker sepetinide yapıcamnasıl olsa yardımcılarım var saolsunlar.ayhh bi heveslendimki sorma senin süsü görünce.benim bide slikon tabancasına ihtiyacım olcak şekerler için onuda ozmn alırım artık.saol cnmm:CüvCüv:

bende hissediyorum ve bence dünyanın en güzel şeyi.. artık nerde olduğunu anlayabiliyorum.. kıpırık oğlum benim..

ben 5 kilo almışım çok aldım artık kendimi dizginlemeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile3

ben 1.5 kilo almışım doktorum felaket sıkı.. resmen ne yiceklerimi sayıyor bana.. gerçi böyle olmasından çok memnunum.. ama bu haftalardan sonra daha hızlı alınıyomuş sanırım.. yani vücut kendini doğum sonrası için yağlanmaya başlatıyormuş..

odetta geçmiş olsun.
Sağolasın canım.

Çok sağol ve sana da geçmiş olsun canım. Amniosentez işlemi 5 dk'dan bile kısa sürüyor neredeyse, karnına ultrasondan bakarak(iğne bebeğe değmesin diye) iğne sokulup keseden su alınıyor, çok ince bir iğneyle yapılıyor, hafif bir ağrı oluyor işlem sırasında( ama korkulacak kadar bir şey değil yani. Mikrop kapmasın diye batticonla da iyice temizliyorlar. Sonra da kalçadan düşük engelleyici bir iğne ve koldan penisilin vuruyorlar ağrın olmasın diye. ılk 48 saat yolculuk, ağır iş filan asla yapmayacaksın, bol bol dinleneceksin, kanaman ya da sıvı gelmesi durumunda direkt doktora gideceksin. 48 saati atlatınca hiçbir risk kalmıyormuş amniosentezle ilgili. Doktor erken doğum riskinden bahsetmedi. Amniosentez konusunda en önemli şeylerden biri bu işlemi yapacak doktor canım. ışinin ehli biri olmak zorunda, aman ona dikkat et. Sonuçlar için üç hafta dediler, maksimum 1 aymış. ınşallah sen de sorunsuz atlatırsın..
Bu arada yazmayı unutmuşum, işlem sonrasında iğnenin yeri ara sıra çok az ağrıyor ama çok hafif bir ağrı, şiddetli sancılar filan olursa zaten doktora gitmen gerekir ama dedim ya işi bilen birine yaptırırsan inşallah bir sorun çıkmayacaktır.

Son düzenleme:
kızlarrr oğluşumun tepiklerini hissediyorum artık bugün fıkır fıkır baya net hissettiriyo kendini muhteşem bişeyykaydirigubbakcemile3

canım ne güzel,ben çok mutlu oluyorum bana tekme attığı zaman,,anne ben burdayım diyormuş gibi geliyor....

kız lousa şerbeti yapıcanmı,nasıl yapılıyor o,bizde hiç yapılmıyor,ben bilmiyorum açıkası...
silikon tabancası bu malzemelerin satıldığı yerlerde oluyor,,ordan alırsın?ben herşeyi bir dükkandan aldım...burda sordum fiyatlarıda şeker malzemeleri pahalı yaptırdığın zamana şeker başı 25 kuruş alıyorlar...ben bilmiyorum şekerlere bkaçağım artık ,daha ucuz bir yerden malzeme bulursam ordan alır yaparım mevlit zamanı,çikolata kutusunuda hazır alacağım,bugün carrefourda haribonun standları varya orda süslü bir kutu sordum kalp şeklinde..
15 tl dedi,belki öyle bişey alıp içine çikolata koyarım...
mevlüttede bakaçağız artık!zaten benim mevlüt hemen olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…