- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.101
maehaba canım..bişey sorucam milupa paketi geldi demişsin ya bu üyelikleri nasıl yapıosunuz..molfixe falan üye olanda warmış
benimde gece dişim ağrıdı pek uyuyamadım...bebiş doğduğunda gece uykularımız pek olmayacak o zaman işin zor canım migrenin için ilaçta kullanamazsın epey zorlanacaksın allah yardım eder inşallah:teselli:
valla napıcam bende bilmiyorum,emzirme bitene kadar ilaç alamayacağım,uykusuz kalıncada çok ağrım oluyor,,ama Allah gücünü erir herhalde...
günaydın arkadaşlar benimde kafam karıştı yaa bende 3 testi yaptırmadım çünkü doktor gerek yok dedi şidmi kafam karıştı yaptrısam mı yaptrımasamn mı????
bence dr gerek yok dediyse hiç kafanı bulandırma benimkide gerek yok deyip yapmadı..ama başka küçük bir test yaptı,,apf di galiba testin adı..bebeğin omuriliklerine bakıyorlar...yakındada ayrıntılı ltrasona gireceğim zaten....
hımmm ellerine sağlık harika olmuş kapı süslerin canım.bende yapıcam becerebilirsem inşallah.cibinliğini bitirince onuda görmek isterim.herşeyleri masraf bu bebiklerin en azından böle biraz tasarruf edebiliriz:içelim:
canım sağol,beşiği alayım o zaman yapacağım cibinliğide,beşikle beraber hazırlayıp eklerim....cibinlik demiri almam lazım....böyle çok daha ucuza geliyor,,,hem kendi yaptığın için istediğin gibi farklı şeyler ortaya çıkarabiliyor insan...
kızlar ben eminönü ne gitmee karar verdim.dün akşam netten bayaa araştırdım.eşimin kuzenleride cesaretlendirdi.tül kurdela bebek şekerleri için figür pijama sabahlık iç çamasır fln ordan alcam.ztn eşimin kuzenide çeyiz alışverişini ordan yapmıştı çok ucuza gelmişti bakalım.biraz zmn ilerlesin gider alırım inş.dün gece rüyamda bile tüller uçuşuyordukaydirigubbakcemile3
SELKIE gaza geldim bizde kendimiz bişiler yapcaz şeker ve sepeti fln
Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür bir şey yazmıyordum, salı günü üçlü test sonuçlarımı aldım. Trizomi18 riskli çıktı, doktorum amniosentez önerdi. Çok sıkıntılı birkaç günün ardından dün Ankara'ya geldim ve amniosentez yaptırdık(yaşadığım şehirde yapılmıyor amniosentez), ultrasonda hiçbir problem gözlenmedi aslında, buradaki doktor sorun göremedi ama kesinlikle tüm riskleri de elemek istedik ve sıvı alındı karnımdan. İki gün dinlenmem gerekiyormuş, ilk 48 saat riskliymiş sadece. Üç-dört haftaya kadar da sonuçlarımızı alacağız. İçim bayağı rahat doktorla görüştüğümden beri, çok şükür operasyon da sorunsuz geçti. Umarım sizler de iyisinizdir.
ya orası çok ucuzmuşta yaa ben gidemem oraya kadar be,,ramazanda eşimle kapalı çarşıya gittik gittiğime pişman oldum çok kalabalıktı gözüm yemiyor valla
kız benmi gaza getirdim seni... :))))) valla bence imkanınız varssa kendiniz yapın,farklı şeyler çıkaroırısınız orta,kapı süsünün yapını anlatayımmı sana!istermisin?
kızlarrr oğluşumun tepiklerini hissediyorum artık bugün fıkır fıkır baya net hissettiriyo kendini muhteşem bişeyykaydirigubbakcemile3
ayh mrk ediom nası bişi olcak acaba ben 19haftalık fln ım ama tık yokCADIARZU
kızlar bende 19 haftalığım bu haftalarda kaç kilo aldınız..
ben 5 kilo almışım çok aldım artık kendimi dizginlemeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile3
hehe:))
halinize şükredin 9kilo aldımmafoldumben
Sağolasın canım.odetta geçmiş olsun.
odette bende amniyosentez düşünüyorum şu an 13 haftalığım ve çok korkuyorum işlem sırasında ve sonrasında ağrı varmı lütfen bir ayrıntılı anlatırmısın 48 saati atlatırsan başka sorun yokmu yani erken doğum vs.birde sonuçlar daha erken olamıyormu acaba..en kısa zamanda iyi haberini alırsın inşallah..
kızlarrr oğluşumun tepiklerini hissediyorum artık bugün fıkır fıkır baya net hissettiriyo kendini muhteşem bişeyykaydirigubbakcemile3
cnmm kalabalık fln gidicm valla(gitmek için şartları zorlucam).ama dediim gibi şimdi deil 6.ayda gidiim diorum.hem lohusa şerbeti içinde yapılan bardak süslerini gördüm.onlardanda istiom ama sürahisini yapmıcam sadece lastikli kurdelanın üstüne figür yapıştırırım diom
bende dün gece kapı tülünden vazgeçtim sadece süsü yeterli olur.ztn asamam dediin gibi sancı çekerkenbide şeker sepetinide yapıcam nasıl olsa yardımcılarım var saolsunlar.ayhh bi heveslendimki sorma senin süsü görünce.benim bide slikon tabancasına ihtiyacım olcak şekerler için onuda ozmn alırım artık.saol cnmm:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?