2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağolunda canlar bebek büyüdüğü için bu ağrıyı çekiyorsam daha bu kadar minicikken büyüdükçe ne olacak Allah bilir çarşamba doktora gideceğim inşallah ben bel fıtığından şüpheleniyorum umarım öyle bi şey yoktur... akannehir

merhaba kızlar.. bakıorum simdiden dogumu baslatmıssınız..eger sartlar müsait giderse b ende normal istiorum ama terslik cıkarsa epidural düşünebilirim..o igneyi uygulamadan önce o bölgeyi uyusturuyorlar ve hiç bişe hissetmiosun..gerci herkesin dogum hikayesi farklı oluyor..

canım önceden de bel fıtıgı ya da bildigin bi bel rahatsızlıgın warsa bacaga bile vurabilio.aynısını ben yasıorum.hamilelikte bel rahatszlıkları daha cok nüksedio

öyle bir rahatsızlığım yoktu hiç hatta bel ağrısı nedir bilmezdim kilo almış olsam ağırlık yaptığını anlarım ama 2 kilo verdim 3 kilo aldım daha henüz bi şey yok yani kendi doktoruma gideyim olmazsa annemi bel fıtığından ameliyat eden doktora gideceğim en azından fizik tedavi falan uygular bi şekilde bu ağrıdan kurtulurum inş.. aşerme bitti derken bu başladı ne oldum değil ne olacağım demeliymişim hakikaten :bbo:

Canim o agri bendede oldu bundan 1 hafta 10 gun once,3 gun anami aglatti benim,belden bacagima vuruyordu,gece uyuyamiyordum o derece,dondugum zaman sizliyordu,yurudugum hareket ettigim zaman farketmiyordu yani.. Ben ne yapicam boyle devam ederse dedim ,ama bir baktim bi kac gun sonra gecti... Insallah geri gelmez :Saruboceq:

Kiz ben birsey soracagim bebek hareketleriyle ilgili....

Ben bundan bir hafta once bebegin hareketlerini cok hafif hisseder gibi oluyordum,ama sanki son zamanlarda hissetmiyor gibiyim,bu normalmi acaba ,hani 1 gun hissettiysem,3/4 gun hissetmiyorum :sm_confused: Aranizda bunu yasayan varmi???

Ben gittim pınarcığım çok çeşit var.. Bende ordan alacağım.. pazarlık yap muhakkak.. Orda ticaret biraz farklı.. Önce yüksek verip rakamı düşürüyorlar..

canım cok normal, bende de aynısı oluyor. hareketli gecen gunlerde daha az hissediyorsun, yani benim için oyle ... hem daha cok kucuk annesi :))

aynı şeyler bendede oluyo sırtüstü yatınca yerimden kalkamıyorum.. bide kalçama giriyo ağrılar ama bunlar nomalmiş olucakmış korkma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…