- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.141
ya bende bakamam işte sezeryan olursa komple uyutmaları lazım beni,dayanamam ben!zaten kendiliğimden bayılır giderim o esnada....
bende dayanamam bayılırım kesin...nasıl çıkıcak bu çocuk bilmiyorum ben çok korkuyorum yaa:sinifsinif:
canım önceden de bel fıtıgı ya da bildigin bi bel rahatsızlıgın warsa bacaga bile vurabilio.aynısını ben yasıorum.hamilelikte bel rahatszlıkları daha cok nüksediosağolunda canlar bebek büyüdüğü için bu ağrıyı çekiyorsam daha bu kadar minicikken büyüdükçe ne olacak Allah bilir çarşamba doktora gideceğim inşallah ben bel fıtığından şüpheleniyorum umarım öyle bi şey yoktur... akannehir
suan 19 haftaya giricem ayrntılı ultrasonda radyolog erkek görünüyo dedi..diger doktor da sen bana güven yuzde 90 kız dio..erkeksede gelin bana etek giydrin dio yuani okadar emininşallah yakın zamanda öğrenirsin canım ya kaç haftalıksın şuan
of of kızlar benim belim çok ağrıyor bacağıma vuran bir ağrı özellikle yatarken falan dönemiyorum o derece ne oldu da bu hale geldim hiç anlamıyorum bütün gün yattım kalkmadım ama yine ağrıyor dün yürüyüş yaptım bolca yine ağrıyor anlamadım gitti :sinifsinif:
ya bende bakamam işte sezeryan olursa komple uyutmaları lazım beni,dayanamam ben!zaten kendiliğimden bayılır giderim o esnada....
bende dayanamam bayılırım kesin...nasıl çıkıcak bu çocuk bilmiyorum ben çok korkuyorum yaa:sinifsinif:
Bende aynı düşünüyordum arkadaşlar ama epudural sezeryan olan kuzenim anlattı. görmüyorsun önünde bezden set var.. Hiç hissetmemiş birtek karnına bastırırken hafif şuan bastırdığın gibi bir ağrı diyor.. Görmüş bebeğini havluya sarmışlar hemen.. Genel anestezide narkoz oranı biraz daha fazla.. Bebeğe azda olsa geçiyormudur acaba... Ama geçse dr. niye yapsın.. aha karar veremedim ben offf...
Benim annem Reiki ve Meditasyon yapıyor, ben tüm enerjimi ondan alıyorum açıkçası, en kötü zamanımda uzakta bile olsa bana enerji gönderebiliyor, bende annemden öğrendim bu evrene mesaj gönderme olayını ve uyguluyorum, püf noktaları var tabiki, ama sende yinede hep olumlu düşün, asla kötü düşünme.. er yada geç sana dönecek, inan buna..[/QUOTE
Selam , Senin gibi düşünüyorum.. Bu konuda onlarca kitap okudum.. bende başarabiliyorum..Eşime ve bebeğimede secret yaparak kavuştum.. 1.5 yıldır bebeğim olmuyordu..Eşimin testleri iyi çıkmamıştı..2 ayrı dr. da normal yolla olmaz.,uğraşmayın dedi...Aşılama geçin dedi.. Hergece oturdum evrene mesaj gönderdim. Ama hergece... duamıda ettim... çok istemek lazım .. Yürekten..
kızlar ben eminönü ne gitmee karar verdim.dün akşam netten bayaa araştırdım.eşimin kuzenleride cesaretlendirdi.tül kurdela bebek şekerleri için figür pijama sabahlık iç çamasır fln ordan alcam.ztn eşimin kuzenide çeyiz alışverişini ordan yapmıştı çok ucuza gelmişti bakalım.biraz zmn ilerlesin gider alırım inş.dün gece rüyamda bile tüller uçuşuyordukaydirigubbakcemile3
Kiz ben birsey soracagim bebek hareketleriyle ilgili....
Ben bundan bir hafta once bebegin hareketlerini cok hafif hisseder gibi oluyordum,ama sanki son zamanlarda hissetmiyor gibiyim,bu normalmi acaba ,hani 1 gun hissettiysem,3/4 gun hissetmiyorum :sm_confused: Aranizda bunu yasayan varmi???
Bende aynı düşünüyordum arkadaşlar ama epudural sezeryan olan kuzenim anlattı. görmüyorsun önünde bezden set var.. Hiç hissetmemiş birtek karnına bastırırken hafif şuan bastırdığın gibi bir ağrı diyor.. Görmüş bebeğini havluya sarmışlar hemen.. Genel anestezide narkoz oranı biraz daha fazla.. Bebeğe azda olsa geçiyormudur acaba... Ama geçse dr. niye yapsın.. aha karar veremedim ben offf...
bir makalede okumustum ( bebek dergilerinin birinde) anestezinin bebeğe herhangi bir zararı yokmuş; yinede bu çekincelerini doktorunla paylaşman gerekir diye düşünüyorum.
ben insallah allahım nasip ederde normal doğum istiyorum epiduralde istemiyorum benim gibi isteyen var mı
bir makalede okumustum ( bebek dergilerinin birinde) anestezinin bebeğe herhangi bir zararı yokmuş; yinede bu çekincelerini doktorunla paylaşman gerekir diye düşünüyorum.
ben insallah allahım nasip ederde normal doğum istiyorum epiduralde istemiyorum benim gibi isteyen var mı
slmm...bende senin gibi normal dogum düşünüyorum.en sağlıklısı normal doğum anne içinde bebek içinde o duyguyu yaşamak istiyorum.. allah kısmet ederse tabiki..
of of kızlar benim belim çok ağrıyor bacağıma vuran bir ağrı özellikle yatarken falan dönemiyorum o derece ne oldu da bu hale geldim hiç anlamıyorum bütün gün yattım kalkmadım ama yine ağrıyor dün yürüyüş yaptım bolca yine ağrıyor anlamadım gitti :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?