2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım sende benim gibi abur cubur çokmu yiyosun eşim 5 kilo aldığımı duyunca bana aburcubur ve gece yemeklerini yasakladı çok sıkı takiptekaydirigubbakcemile3

cnmm yok ben meyve ve meyve suyunu abartmıştımama azalttım.vitaminleride 2gün kullanıp 1gün kullanmıom.çünkü onlarda kilo yapıo.derdim kilo deil ama bu gidişle normal doğuramıcam die korkuom

cnmm yok ben meyve ve meyve suyunu abartmıştımama azalttım.vitaminleride 2gün kullanıp 1gün kullanmıom.çünkü onlarda kilo yapıo.derdim kilo deil ama bu gidişle normal doğuramıcam die korkuom
merak etme bişey olmaz ben ilkinde 36 kilo aldım yine normal doğurdum,,senin kasıkların önemli,genişse ve kalp rahatsızlığın falan yoksa problem yok!ama tabi sonra vermesi var o kiloları sen inede dikkat et!

evet kiloları nasıl olsa veririz doğumdan sonra sporla ama benide doğum endişelendiriyor normal yapamazsam diye...kendimi kestirmeyi hiç istemiyorum

ben 18 haftalık oldum sadece 3 kilo aldım... ama bu aralar maşallahım var kaç öğün yiyorum anlatamma dikkat etmem lazım... topacık birşey olacam... benim bebeğimde maşallah hiç durmuyor ben yorulayım bu sefer o başlıyor... doktora kontrole gittiğimde doktor kalbini dintecek bize ordan oraya kayıyor resmen bize şow yapıyor sıpa... Allahım güzel bir duygu bu ya anlatamm kızlar Allah herkeze nasip etsin...

merak etme bişey olmaz ben ilkinde 36 kilo aldım yine normal doğurdum,,senin kasıkların önemli,genişse ve kalp rahatsızlığın falan yoksa problem yok!ama tabi sonra vermesi var o kiloları sen inede dikkat et!

İNŞ HAYIRLISI İLE NORMAL DOĞUM OLUR.OGÜNLERDE Bİ GELSEopuyorumnanaktan

of of kızlar benim belim çok ağrıyor bacağıma vuran bir ağrı özellikle yatarken falan dönemiyorum o derece ne oldu da bu hale geldim hiç anlamıyorum bütün gün yattım kalkmadım ama yine ağrıyor dün yürüyüş yaptım bolca yine ağrıyor anlamadım gitti :sinifsinif:

geçmiş olsun canım bebik büyüdüğü için olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…