- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.121
maşallah canım sende benim gibi abur cubur çokmu yiyosun eşim 5 kilo aldığımı duyunca bana aburcubur ve gece yemeklerini yasakladı çok sıkı takiptekaydirigubbakcemile3
canım ne güzel,ben çok mutlu oluyorum bana tekme attığı zaman,,anne ben burdayım diyormuş gibi geliyor....
ayy evet harika bişey.. bugün temizlik yaptım bütün gün ayaktaydım heralde anne artık yeterr diye isyan etti tepikledi oğluşumhihoyyythihoyyyt
merak etme bişey olmaz ben ilkinde 36 kilo aldım yine normal doğurdum,,senin kasıkların önemli,genişse ve kalp rahatsızlığın falan yoksa problem yok!ama tabi sonra vermesi var o kiloları sen inede dikkat et!cnmm yok ben meyve ve meyve suyunu abartmıştımama azalttım.vitaminleride 2gün kullanıp 1gün kullanmıom.çünkü onlarda kilo yapıo.derdim kilo deil ama bu gidişle normal doğuramıcam die korkuom
canım ne güzel,ben çok mutlu oluyorum bana tekme attığı zaman,,anne ben burdayım diyormuş gibi geliyor....
ayy evet harika bişey.. bugün temizlik yaptım bütün gün ayaktaydım heralde anne artık yeterr diye isyan etti tepikledi oğluşumhihoyyythihoyyyt
çocuğu yorma o kadar annesi,,,,aaa ama! :)))) benimkide çok iş yaptığım zaman fazla hareket etmiyor daha çok dinlenirken hissediyorum.
odetta geçmiş olsun!
cnmm yok ben meyve ve meyve suyunu abartmıştımama azalttım.vitaminleride 2gün kullanıp 1gün kullanmıom.çünkü onlarda kilo yapıo.derdim kilo deil ama bu gidişle normal doğuramıcam die korkuom
çocuğu yorma o kadar annesi,,,,aaa ama! :)))) benimkide çok iş yaptığım zaman fazla hareket etmiyor daha çok dinlenirken hissediyorum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım oğlum benim yaa çok mutlu etti beni teyzesi
evet kiloları nasıl olsa veririz doğumdan sonra sporla ama benide doğum endişelendiriyor normal yapamazsam diye...kendimi kestirmeyi hiç istemiyorum[/QUOT
canım sen şubattamı doğucan?ilk doğum senin mi olacak o zaman?
evet kiloları nasıl olsa veririz doğumdan sonra sporla ama benide doğum endişelendiriyor normal yapamazsam diye...kendimi kestirmeyi hiç istemiyorum[/QUOT
canım sen şubattamı doğucan?ilk doğum senin mi olacak o zaman?
evet canım 22 şubat dedi doktor benimki önce gidiyormuş biraz
Allah kurtarır inşallah hepimizi hayırlısıyla!inşallah normal doğum olur,ben hç istemiyorum sezeryan falan....evet canım 22 şubat dedi doktor benimki önce gidiyormuş biraz
Allah kurtarır inşallah hepimizi hayırlısıyla!inşallah normal doğum olur,ben hç istemiyorum sezeryan falan....
inşallah canım yaa ben normal doğumdan çok korkuyorum ama gerekmedikçe sezeryanla kendimi kestirmeyi asla düşünmüyorum
2. olmasına rağmen bende korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum..nede olsa ameliyat yani,narkoz yapılıyor...hem bölgesel anestezide yapılsa ben bakamam o manzaraya yaa!normal doğumda bişey görmüyorsun zaten...kesik atılmadan önce o bölgeyi uyuşturuyor o kadar,sonra hiç bişey anlamıyorsun zaten...inşallah canım yaa ben normal doğumdan çok korkuyorum ama gerekmedikçe sezeryanla kendimi kestirmeyi asla düşünmüyorum
merak etme bişey olmaz ben ilkinde 36 kilo aldım yine normal doğurdum,,senin kasıkların önemli,genişse ve kalp rahatsızlığın falan yoksa problem yok!ama tabi sonra vermesi var o kiloları sen inede dikkat et!
2. olmasına rağmen bende korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum..nede olsa ameliyat yani,narkoz yapılıyor...hem bölgesel anestezide yapılsa ben bakamam o manzaraya yaa!normal doğumda bişey görmüyorsun zaten...kesik atılmadan önce o bölgeyi uyuşturuyor o kadar,sonra hiç bişey anlamıyorsun zaten...
dün kanal d de doktorum programında canlı canlı epidural sezeryan yaptılar o iğne çok acıtıyordur eminim hem ben hayatta dayanamam orda beni kestiklerini bile bile sezeryan olması gerekirsede genel anestezi ile yaptırırım
of of kızlar benim belim çok ağrıyor bacağıma vuran bir ağrı özellikle yatarken falan dönemiyorum o derece ne oldu da bu hale geldim hiç anlamıyorum bütün gün yattım kalkmadım ama yine ağrıyor dün yürüyüş yaptım bolca yine ağrıyor anlamadım gitti :sinifsinif:
ayy yerim ogluşunu sende şimdiden bu kadar yorma minik oglusunu..keske benimkinin de cinsiyeti belli olsada onu öyle sewsem..erkek kız erkek kız diye gidioruz bakalım..
dün kanal d de doktorum programında canlı canlı epidural sezeryan yaptılar o iğne çok acıtıyordur eminim hem ben hayatta dayanamam orda beni kestiklerini bile bile sezeryan olması gerekirsede genel anestezi ile yaptırırım
ya bende bakamam işte sezeryan olursa komple uyutmaları lazım beni,dayanamam ben!zaten kendiliğimden bayılır giderim o esnada....
of of kızlar benim belim çok ağrıyor bacağıma vuran bir ağrı özellikle yatarken falan dönemiyorum o derece ne oldu da bu hale geldim hiç anlamıyorum bütün gün yattım kalkmadım ama yine ağrıyor dün yürüyüş yaptım bolca yine ağrıyor anlamadım gitti :sinifsinif:
canım bebek büyüdükçe beline yük iniyor o nedenle ağrı yapıyordur,bol bol dinlen....
ayy yerim ogluşunu sende şimdiden bu kadar yorma minik oglusunu..keske benimkinin de cinsiyeti belli olsada onu öyle sewsem..erkek kız erkek kız diye gidioruz bakalım..
inşallah yakın zamanda öğrenirsin canım ya kaç haftalıksın şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?