2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler, ara ara uğrayıp kaçıyorum. 3'lü testte sıkıntı yaşayan arkadaşlarım varmış, inşallah bir sorun olmaz da sağlıkla alırlar bebeklerini kucaklarına. Bunları okuyunca ben de yaptırsam mı dedim, sonra vazgeçtim.

Dün alışverişe çıktım. Maaşallah kadınların yarısı hamile Bursa'da. :) Ya da algıda seçicilik olayı.

Bebek eşyası satan mağazaları gezdim, beşiklere, kıyafetlere, arabalara, odalara falan baktık. Bebek kıyafetleri eşime de bana çok kalitesiz geldi. Girmediğimiz dükkan kalmadı ama ben rengini falan beğenip elime alıyorum eşim "ben bunu bebeğimin tenine değdirmem" diyor. Chicco'ya gittik orada da bir şey beğenemedik. Zaten çalışanlarda da bir karış surat vardı. Sonunda yine Mothercare'e gittik. Oradan aldık iki takım. Başka bir yerden bir tulum aldım ama hiç içime sinmedi. Bir de battaniye aldım. Daha da alınacak bir sürü şey var. Fotolarını da eklemeye çalışırım.

Tetanoz aşısı olmuştun, kolum dün şişti, kızardı, çok ağrıdı. Bugün de aynı. ıkinci doza nasıl gideceğim bilmiyorum.

Hareketlerini artık net bir şekilde hissedebiliyorum. :)

Hepinize sağlık diliyorum kızlar, öpüldünüz...

günaydınnnnnnnnnnnnnnn şekerler

hayırlı pazarlar ben bilgisyar başında kızım ise bana pazar kahvaltısı hazırlamak için çabalıyor vallahi kızları olan ve olacak olanlar çok şanslı kızıma bıraksam evin bütün işlerini yapacak ama ben yaptırtmıyorum illa bugün çok ısrar etti kapattı mutfağın kapısını sanan ve bebeğe ben kahvaltı hazırlayacağım diye bakalım pamuğum kahvaltı hazırlayana kadar bakayım kim var kk da dedim

oh ne güzelyaa.benim de büyük ihtimalle bi kızım olucak, inşallah allah bize de gösterir böle keyifli kahvaltıları kızımla hihoyyyt

Kızlar oğlumun cicilerini ekledim diğer başlığa. Şimdi de Çilek'e gidiyorum. Çilek'in fabrikası ınegöl'de biliyorsunuz ve sahipleri benim velim. Ama böyle şeyleri sevmiyorum. Kendimi tanıtmadan gidip bakacağım.

uzun süredir girmedim umarım herkes iyidir minikleriyle ben de gayet iyiyim çok şükür bakıyorum da sizler yavaştan bişeyler almaya başlamışsınız ben hala almadım erken gibi geldi nedense hala korkuyorum doğurana kadar da korkucam sanırım a.s doktorum serklaj yapabilirim dedi önlem olarak bakalım nolur ben gerek yoksa çok istekli değilim sonuçta anestezi alır bebekler neyse hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize

bende de o korku var canım hala çok istediğim halde bişey alamıyorum.hamilelik zor geçiyo korkum ondan sanırım.neden serklaj yapılcak?bana da yapılcaktı ilk zamanlar kanamam olduğunda 2mm açılmıştı rahim ağzım.neyse atlattım, kapandı sonra da.bi daha olmaz inşallah.

canım çok güzel hepsi bende bugün beşiğin siparişini verdim.18 gün içinde getirecekler..elsin bende fotosunu ekleyip koyacağım...

ikiz olduğu için yapmak istiyor dr ama önlem amaçlı bir olumsuzluk yok şükür ki ama kesin konuşamadık daha sanırım kontrolde söyler

Merhaba arkadaslar ınsallah herkesın keyfı yerındedır bızde ıyıyız cok sukur dun benım dogumgunumdu ılk kez dah ozel geldı ılk kez ıcımde bısıy var dıgum gunumde guzeldı neyse kendınıze bebıslerınıze ıyı bakın

selamlar herkese,

tetanoz aşısı yaptırdım demişsin benim doktorum 24. haftada yapacağız dedi, dışarıda yaptıracaksan 22. haftadan önce yaptırma demişti. sen biraz erken yaptırmadın mı?

soda dediğim maden suyu .. gunde 1 tane faydalı diye biliyorum. hatta reklamlarda bile vardı. zararlı olsalar ulusal kanalda hamilelere tavsiye etmezlerdi. ayrıca bebeği incelerken bebek istediğin pozisyonu vermezse doktorlar maden suyu içirtiyorlarmış midedeki seslerden bebek cok hareket ediyormus :)))

selamlar herkese,

tetanoz aşısı yaptırdım demişsin benim doktorum 24. haftada yapacağız dedi, dışarıda yaptıracaksan 22. haftadan önce yaptırma demişti. sen biraz erken yaptırmadın mı?

Bilmem, benim doktorum da yaptır dedi. Zaten 18. haftada sağlık ocağından aradılar bir an önce gel diye. 2. doz da 22. haftada yapılacak.

herkesin durumlar iyi
buna çok sevindim
arkadaşlar normal doğum yapanlar çok şanslı gerçekten
bende sezeryan olacağım
ilki sezeryan olduğu için tabi
ama epidurali düşünüyorum
tabi buna dr karar vereceğim
4 lü testi dr bu ayın 20 sinde yapacağını söyledi
hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…