2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynı şeyler bendede oluyo sırtüstü yatınca yerimden kalkamıyorum.. bide kalçama giriyo ağrılar ama bunlar nomalmiş olucakmış korkma..

ben ev işi yaptığımda aynı sorunla karşılaşıyorum, doktorum normal demişti. kimi doktorlar magnezyum veriyorlarmı bu tür ağrılar için ... bence günde 1 adet soda için ; onun içindede bol magnezyum var

iyi akşamlar arkadaşlar herkes iyidir inşallah dün de sordum ama kimse görmedi sanırım bu çatlaklar için öneriniz varmı acaba?

iyi akşamlar arkadaşlar herkes iyidir inşallah dün de sordum ama kimse görmedi sanırım bu çatlaklar için öneriniz varmı acaba?

gecen kontrolumde ben sormustum doktoruma, çatlayacaksan çatlarsın dedi ama istersen lierac veya mustela yazayım dedi ama bence johnson baby yağ kullanmanı öneririm dedi hepsi aynı işi görüyor dedi bir de bol bol su içmemi önerdi

beyaz tenlilerde çatlama oluyormus maalesef bende oyleyim ama insallah catlamam fazla, çatlarsamda bebiş için

sende başladı mı çatlaklar?

canım ben çilek yağı ve kayısı yağını karıştırıp kullanıyorum.bazıları eczaneden çatlak kremi alıyor lierac.doktorum da onu yazdı bana ama henüz almadım çünkü çatlak başlamadı.istersen bebek yağı da kullanabilirsin.aslında bu çatlama olayı ten yapısına bağlı çatlayacağı varsa istediğin şeyi kullan önüne geçemiyon ama tabiki biz önlemimizi alalım şimdiden.

yok canım başlamadı daha ama başlamadan önlemini almak istiyorum kakao yağı diye duymuştum ama bilmiyorum hiç kullanıpta yararını gören varmı çatlak kremi kullanmayı istemiyorum doğal yollarla halletmek istiyorum bebe losyonunuda duymuştum sağol cnm tavsiyen için bi şekilde nemlendirmek lazım cildi:uhm:

kakao yağını arkadaşım kullandı çatlak olmadı o memnundu.ben de aldım yalnız ağır bir çikolata kokusu olduğu için tolere edemedim ama belki senin hoşuna gider.

valla ben annemin kızıyımdır herşeyim anneme çekmiş kilolu ve beyaz tenli olmasına rağmen hiç çatlak yoktur anacığımda inşallah bende de olmaz bebek yağını deniyim ben en iyisimi teşekkür ederim canım...

Çok sağol ve sana da geçmiş olsun canım. Amniosentez işlemi 5 dk'dan bile kısa sürüyor neredeyse, karnına ultrasondan bakarak(iğne bebeğe değmesin diye) iğne sokulup keseden su alınıyor, çok ince bir iğneyle yapılıyor, hafif bir ağrı oluyor işlem sırasında( ama korkulacak kadar bir şey değil yani. Mikrop kapmasın diye batticonla da iyice temizliyorlar. Sonra da kalçadan düşük engelleyici bir iğne ve koldan penisilin vuruyorlar ağrın olmasın diye. İlk 48 saat yolculuk, ağır iş filan asla yapmayacaksın, bol bol dinleneceksin, kanaman ya da sıvı gelmesi durumunda direkt doktora gideceksin. 48 saati atlatınca hiçbir risk kalmıyormuş amniosentezle ilgili. Doktor erken doğum riskinden bahsetmedi. Amniosentez konusunda en önemli şeylerden biri bu işlemi yapacak doktor canım. İşinin ehli biri olmak zorunda, aman ona dikkat et. Sonuçlar için üç hafta dediler, maksimum 1 aymış. İnşallah sen de sorunsuz atlatırsın..
Bu arada yazmayı unutmuşum, işlem sonrasında iğnenin yeri ara sıra çok az ağrıyor ama çok hafif bir ağrı, şiddetli sancılar filan olursa zaten doktora gitmen gerekir ama dedim ya işi bilen birine yaptırırsan inşallah bir sorun çıkmayacaktır.[/QUOTE]

çok teşekkürler bilgin için inşallah sorun çıkmaz korkuyorum açıkçası , en iyi denilen doktorlardan biri yapıcak gerisi kader kısmet tabii, ama 20 günüm var daha ardından da 3 hafta bekleme süresi en zoruda beklemeler oluyor sanırım sonunda hepimizin yüzü güler inşallah...

Ben gittim pınarcığım çok çeşit var.. Bende ordan alacağım.. pazarlık yap muhakkak.. Orda ticaret biraz farklı.. Önce yüksek verip rakamı düşürüyorlar..

valla ben ilk gidicem eşimin kuzeni fln daha önce gitmiş.onların bildii yerlere bakıcam.valla şu pazarlık olayınıda ben bi türlü beceremiom.daha çok hangi dükkanlarda dediin gibi oluo

ben magnezyum hapı kullanıyorum.. sodayı hamilelikte zararlı diye duymuştum onun için içmedim duyduktan sonra.. sigarayı bıraktıgım için günde 1 tane içmem gerekiyo nikotini çabuk atıyomuş... ama bebek gelince içemedim sorun olmuyomu acaba?

selam kimse yok galiba kızlar birşey soracağım solkaburgamın altı çok acıyor ayakta kalınca sizlerdede oluyormu

benim net gittikçe mesaj gitmiyo sanıyordum
oo baya göndermişim
17 haftalıkken yapacak dr
şimdi 15 hafta 5 günlük filan bebek canım

evt canım bir cadı daha geliyor bize.amin herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…