- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.161
slmm...bende senin gibi normal dogum düşünüyorum.en sağlıklısı normal doğum anne içinde bebek içinde o duyguyu yaşamak istiyorum.. allah kısmet ederse tabiki..
inşallah canım insallah allahım o günleri bize gösterir :Saruboceq:
aynı şeyler bendede oluyo sırtüstü yatınca yerimden kalkamıyorum.. bide kalçama giriyo ağrılar ama bunlar nomalmiş olucakmış korkma..
iyi akşamlar arkadaşlar herkes iyidir inşallah dün de sordum ama kimse görmedi sanırım bu çatlaklar için öneriniz varmı acaba?
iyi akşamlar arkadaşlar herkes iyidir inşallah dün de sordum ama kimse görmedi sanırım bu çatlaklar için öneriniz varmı acaba?
gecen kontrolumde ben sormustum doktoruma, çatlayacaksan çatlarsın dedi ama istersen lierac veya mustela yazayım dedi ama bence johnson baby yağ kullanmanı öneririm dedi hepsi aynı işi görüyor dedi bir de bol bol su içmemi önerdi
beyaz tenlilerde çatlama oluyormus maalesef bende oyleyim ama insallah catlamam fazla, çatlarsamda bebiş için
sende başladı mı çatlaklar?
yok canım başlamadı daha ama başlamadan önlemini almak istiyorum kakao yağı diye duymuştum ama bilmiyorum hiç kullanıpta yararını gören varmı çatlak kremi kullanmayı istemiyorum doğal yollarla halletmek istiyorum bebe losyonunuda duymuştum sağol cnm tavsiyen için bi şekilde nemlendirmek lazım cildi:uhm:
canım ben çilek yağı ve kayısı yağını karıştırıp kullanıyorum.bazıları eczaneden çatlak kremi alıyor lierac.doktorum da onu yazdı bana ama henüz almadım çünkü çatlak başlamadı.istersen bebek yağı da kullanabilirsin.aslında bu çatlama olayı ten yapısına bağlı çatlayacağı varsa istediğin şeyi kullan önüne geçemiyon ama tabiki biz önlemimizi alalım şimdiden.
Ben gittim pınarcığım çok çeşit var.. Bende ordan alacağım.. pazarlık yap muhakkak.. Orda ticaret biraz farklı.. Önce yüksek verip rakamı düşürüyorlar..
ben ev işi yaptığımda aynı sorunla karşılaşıyorum, doktorum normal demişti. kimi doktorlar magnezyum veriyorlarmı bu tür ağrılar için ... bence günde 1 adet soda için ; onun içindede bol magnezyum var
kızlar 4 lü test yaptırdınız mı
2. olmasına rağmen bende korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum..nede olsa ameliyat yani,narkoz yapılıyor...hem bölgesel anestezide yapılsa ben bakamam o manzaraya yaa!normal doğumda bişey görmüyorsun zaten...kesik atılmadan önce o bölgeyi uyuşturuyor o kadar,sonra hiç bişey anlamıyorsun zaten...
canım çok şanslısın valla şu zamanda normal doğum yapmışssın o kadar kendimi normal doğum yapıcam diye parçaladım olmadı sezeryan kadar berbat bir olay yok epidural anestezidede iğneyi omirilikden yaptıkları için felç olma ihtimali varmış anestezi uzmanının işini çok iyi bilmesi gerekirmiş doktoruma sordum epidural enesteziyle yapsam ikinci doğumu dedim hiç risk alma dedi geneldede uyanamama ihtimalim var sonuçda dedim felç kalman hiç uyanamamdan iyidir dedi şöyle bi düşündüm hakketen mantıklı ve şuan karın gerildikce sezeryan yerim dehşet sancı yapıyor.vallahi çok şanslısınız bütün normal doğum yapan anneler.
günaydın kızlar nasılsınız?
bende aynı durumdayım ilkinde bende hiç bişey yapmadım aynen senin gibi! benimde oğlanın kalan eşyaları var onlardan kurtarıyoruz bizde!
senin ikinçidemi kız dı?! Allah hayırlısını versin...
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?