2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah sana sabır versin.İnş. evladından yana yüzün güler.Hayırlı sağlıklı güzel bir çocuk olur yoldaş olur sana....

sabah orgulerden bahsetmissiniz. benim kayinvalidem sirf bebege birseyler orebilmek icin orgu kursuna gidiyor kizlar :))))) :hulya: ben de gidin torununuza guzel; guzel seyler orun dedim. ben size model gonderiririm begendiklerimden dedim. hihoyyyt bende bebisime gecen kis battaniye ormustum. yani cok abartili olmadigi surece modelini ve desenini de begendigim surece hosuma gidiyor acikcasi. yengemin eli de cok yatkindir. o da orecek benim istedigim seylerden kaydirigubbakcemile2

aman takma bencede o zaman,,bol bol alga geç....annenin yaptıklarıyl geçer hava atarsın sende ona....

ay maşallah ikiz ya, nasıl çıkmış göbek hemen....
Nasıl o karnı acımadı pes doğrusu ....
delimi ne?ben yapsam o hareketi yataklık olurum herhalde!

canim hic uzme tatli canini. bak hersey cok guzel olacak. sorun cikmayacak. moralini yuksek tut sen yeter.

şok oldum valla.. bende 2 aylık felansa düşürmek için yapıyodur dedm ama yanılmışım..

selinius..maşallah göbüşün çok tatlı çıkmış...

Son düzenleme:
herkese merhaba arkadaslarım..ben ani karar degişikligiyle bu sabah amniyosentez yaptrdım.biliosubnuz bi doktorum yaptıralım dedi digerii gerek yok dedi..benim içim rahat etmedi çünki bi kusku düşürdüler içime.ilk hastanede sonucum 155 te 1 risk cıkmıstı.digerinde 548 te 1 cıktı.bende iyi bi profesöre daha götürdüm bu iki tahlil sonucunuda gördü ve biz kötüsüne göre degerlendirmek zorundayız yaparsak iyi olur hem için rahatlar dedi.ve hemen amniyosenteze aldı.hiçbi acı hissetmedim ama psikolojik olarak cok koprkuorum..dinleniorum ewde.cok hafif sancı oluyo arada bi okadar..bir de bebegin beyninde kist süphelendi ama bunlar zamanla kaybolan kistler takip edicez dedi lütfen dualarınızı esirgemeyin..10 gün sonra sonucları alıcam..insallah pozitif sonuclar alırım..amniyosentez yaptıranda arsa lütfen bana yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…