- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.401
madem istedin al sana göbüş kaydirigubbakcemile5
amaniiiinn, maaşallah, kocaman olmuşlar :)
çok tatlı çok...
Ne sen sor ne ben anlatayım, içim çok dolu bu konuda, evet çok sabırlıyım, evlenmeden önce annesi ile bu kadar bağlı olduklarını hiç farketmedim açıkçası, içlerine girince daha net anlaşılıyor herşey, ben pek umursamıyorum artık, başlarda çok kafama takıyordum ama şimdi umurumda değil, ben onları çatlatıyorum...
Canım maaşallah bayağı çıkmış karnın.İkizlerde çabukmu çıkıyor göbiş ?
WEB TV :: Hürriyet - BÖYLE HAMİLE GÖRÜLMEDİ
Yaa kızlar linkteki hamile bayanın yaptığı hareketlere bakın.
deli mi bu kadın yaw
WEB TV :: Hürriyet - BÖYLE HAMİLE GÖRÜLMEDİ
Yaa kızlar linkteki hamile bayanın yaptığı hareketlere bakın.
ne yapıyor bu kadın yahu. deşrmiş olmalı.
Ben alıştım artık saçmalıklarına Selkie cim, hiç umursamıyoruz biz annemle, hatta alay edilme noktasına geliyorlar bazen, dalga bile geçiyoruz, eğleniyorum aslında, zavallı kayınvalidem, kulakları çınlıyordur şimdi :))
Benim bebişte uzun süre göstermemişti, %90 kız olduğunu söyledi geçen hafta doktor, belki sneinkide kızdır, neyse sağlıklı olsunlar da..
benim üçüz başladı gebeliğim o nedenle biraz hızlı gittik hatta çatlaklarımı göstermedim sizeeeee :dance: anlayacağın 12 haftalıktan beri hızla büyüyor göbek herkes çok şaştı doktorum bebeklerin yatış pozisyonu da etkiliyor dedi zaten biraz iriler 1 hafta ileriden gidiyorlar minikler
delimi ne?ben yapsam o hareketi yataklık olurum herhalde!Nasıl o karnı acımadı pes doğrusu ....
2li test sonuçlarım çok iyi olmasına rağmen 3lü test sonucumda problem çıktı.
Down sendromu riski yüksekmiş.
Doktor 20. haftada üniversite hastanesine detaylı ultrasona yönlendirdi.
Normalde detaylı ultrason yapmıycaktı ama sonuçlar kötü gelince...
Ben de kaç gündür alt üst olmuş durumdayım.. Elimizden bişey de gelmiyo..
3lü testi tekrar yaptıralım desek zamanını kaçırdık..
Durum bundan ibaret yani..
megryann benim üç taneydiler jet hızıyla büyüdü işte 12 hafta felandılar birini durdurduk ama tabii büyüme durmadı evet çoğullarda daha çabuk çıkıyormuş
helal walla ben kolumu kaldıramıyorum...ki o abla sporcudur kesin bi seferde olmaz öyle şey...
bu arada herkese merhabalar a.s.
madem istedin al sana göbüş kaydirigubbakcemile5
Canım sporcu bile olsa çok tehlikeli o yaptığı şey aslında.Geriliyor tüm karnı .... Biz azcık bir yere uzanmaya korkuyoruz...
Nasıl o karnı acımadı pes doğrusu ....
şok oldum valla.. bende 2 aylık felansa düşürmek için yapıyodur dedm ama yanılmışım..
maşallah göbüşün çok tatlı çıkmış...
Valla kocaman bir karnı var o karınla ne cesaret çıktı oraya.Birde sandalyeye çıkıp ordan geçiyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?