- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.421
herkese merhaba arkadaslarım..ben ani karar degişikligiyle bu sabah amniyosentez yaptrdım.biliosubnuz bi doktorum yaptıralım dedi digerii gerek yok dedi..benim içim rahat etmedi çünki bi kusku düşürdüler içime.ilk hastanede sonucum 155 te 1 risk cıkmıstı.digerinde 548 te 1 cıktı.bende iyi bi profesöre daha götürdüm bu iki tahlil sonucunuda gördü ve biz kötüsüne göre degerlendirmek zorundayız yaparsak iyi olur hem için rahatlar dedi.ve hemen amniyosenteze aldı.hiçbi acı hissetmedim ama psikolojik olarak cok koprkuorum..dinleniorum ewde.cok hafif sancı oluyo arada bi okadar..bir de bebegin beyninde kist süphelendi ama bunlar zamanla kaybolan kistler takip edicez dedi lütfen dualarınızı esirgemeyin..10 gün sonra sonucları alıcam..insallah pozitif sonuclar alırım..amniyosentez yaptıranda arsa lütfen bana yazsın
geçmiş olsun cnm.. en azından için rahat etmiştir. inşalh sonuçların güzel çıkar, dualarım seninle :Saruboceq:
madem istedin al sana göbüş kaydirigubbakcemile5
iste buda bebegimle benim dünki halimiz...:CüvCüv:
19 haftalik olucaz Allahin izniyle...
Almanya soguk, kisliklari cikardik artik...:sinifsinif:
herkese merhaba arkadaslarım..ben ani karar degişikligiyle bu sabah amniyosentez yaptrdım.biliosubnuz bi doktorum yaptıralım dedi digerii gerek yok dedi..benim içim rahat etmedi çünki bi kusku düşürdüler içime.ilk hastanede sonucum 155 te 1 risk cıkmıstı.digerinde 548 te 1 cıktı.bende iyi bi profesöre daha götürdüm bu iki tahlil sonucunuda gördü ve biz kötüsüne göre degerlendirmek zorundayız yaparsak iyi olur hem için rahatlar dedi.ve hemen amniyosenteze aldı.hiçbi acı hissetmedim ama psikolojik olarak cok koprkuorum..dinleniorum ewde.cok hafif sancı oluyo arada bi okadar..bir de bebegin beyninde kist süphelendi ama bunlar zamanla kaybolan kistler takip edicez dedi lütfen dualarınızı esirgemeyin..10 gün sonra sonucları alıcam..insallah pozitif sonuclar alırım..amniyosentez yaptıranda arsa lütfen bana yazsın
hehe sanırım dediğin gibi düşündü yoksa pek akıl işi diil
Iste burda...
Hala pek belli olmayan göbek ve 2 kg almis oldugum halim
karnimin alt kisminda sadece yumruk kadar bir sislik var..
Iste burda...
ıste burda...
Canım sende hiç bir değişiklik yok.2 kiloyu nereye aldın?
abooowww..seni gebertirim olum bu ne lan mankenlik
ajansı diil bura moralimi bozdun öğlen öğlen hayret bişiii yaaa...camış gibi hissettim kendimi ha.sana küfür etmek geliyo içimden....
ee bu arada gurbikten haberin varmı sen görüşüyomuydun onunla?yürü git istemiyom seni bu topicte.mafoldumben
canim ben önce yaklasik 5 kilo verdim...hadi 4 diyelim...
sonra 2 kilosunu geri aldim...aslinda öncekine göre hala 2 kilo eksigim var yani...kaydirigubbakcemile3
Napiyim olm ya...bende kesin dana gibi olur siserim diyordum...
tipim buna müsayit cünkü...cok cabuk kilo alir cok cabukda veririm ama
daha bisi olmadi...
Kesin öbür aydan itibaren iyice siserim ben...:sinifsinif:
Kemritle burda görsüyordum ben hep...
Gecen watos msj atmis ama cvp yazmamis firsinti...Allah bilir 24 saat napiyo..mirmirmirmir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?