2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm.. en azından için rahat etmiştir. inşalh sonuçların güzel çıkar, dualarım seninle :Saruboceq:

yaa benim göbeğim seninkinden bile büyük of yaw...
çatladapatla sakın sıkma bidaa olurmu bacım...memişlerle çok oynamayın kıslar.

geçmiş olsun cnm.. en azından için rahat etmiştir. inşalh sonuçların güzel çıkar, dualarım seninle :Saruboceq:

öncelikle geçmiş olsun canım ve sana sunu söyleyim en iyisini yapmışsın ...merak etme herhangi bisr sorun çıkmayacak için rahat olsun ve sana şunu söyleyeyim ablamda yaptırmıştı aminosentez ve 2 ekimde nur topu gibi oğlu oldu ...içini ferah tut

selinius canim...ne güzel göbüsün var ölye...:asigim:

Bende bugün ne giydin topigine eklemistim resmimi, durun ordan altini yapiyimda burayada ekleyim...

Canım inş. güzel haberlerle geleceksin Allahın izniyle.En azından için biraz rahat etmiş olur.Sonucu almana daha zaman varmış.bol bol dinlen su iç.Geçmiş olsun canım....

Iste burda...
Hala pek belli olmayan göbek ve 2 kg almis oldugum halim
karnimin alt kisminda sadece yumruk kadar bir sislik var..

abooowww..seni gebertirim olum bu ne lan mankenlik
ajansı diil bura moralimi bozdun öğlen öğlen hayret bişiii yaaa...camış gibi hissettim kendimi ha.sana küfür etmek geliyo içimden....
ee bu arada gurbikten haberin varmı sen görüşüyomuydun onunla?yürü git istemiyom seni bu topicte.mafoldumben

canım sakın daha öncekinde olduğu gibi erken heyecana kapılma dualarımız sneinle hiç unutma llahın izni ile bişeycik olmaz üzme kendini sende çok dua et anaesi güsel emleğine

Simeneycim valla iyi dayaniyorsun. Ilahi adalet eden bulur sen kafana takma. hos takmamayida ogrenmissin ama sen oyle kurnazliklar yapmalisin ki esinle senin aranizi bozmasin kayinvaliden. kendine iyi cekmen gerekiyor. akilli birine benziyorsun becerirsin sen. halbuki seninle iyi gecinse el ustunde tutarsin onu.
ya oglan anne adaylari olarak biz de mi ilerde boyle olacagiz umarim olmaz yani olmamasi icin elimden geleni yapmaya calisacagim simdiden soz veriyorum burda.

ıste burda...
Hala pek belli olmayan göbek ve 2 kg almis oldugum halim
karnimin alt kisminda sadece yumruk kadar bir sislik var..

sende ben gibi fazla kilo almayanalrdansın cnaım çok beğendim çok formda görünüyorsun bende eklemek istiyorum ma benim kocişkom istmyior nazar değmesinden korkuyor :)

175 boya 62 kiloyum doktorum anca daha sağlıklı kilo ölçülerine çıktın sende dokuzuncu ayın sonunda sadece karnında bir top oalcak oda doğumda gidecek diyor inşallah bakalım formumuz kalır böyle inşallah :)

Canım sende hiç bir değişiklik yok.2 kiloyu nereye aldın?

canim ben önce yaklasik 5 kilo verdim...hadi 4 diyelim...
sonra 2 kilosunu geri aldim...aslinda öncekine göre hala 2 kilo eksigim var yani...kaydirigubbakcemile3

Napiyim olm ya...bende kesin dana gibi olur siserim diyordum...
tipim buna müsayit cünkü...cok cabuk kilo alir cok cabukda veririm ama
daha bisi olmadi...
Kesin öbür aydan itibaren iyice siserim ben...:sinifsinif:

Kemritle burda görsüyordum ben hep...
Gecen watos msj atmis ama cvp yazmamis firsinti...Allah bilir 24 saat napiyo..mirmirmirmir.

Canım birden şişecekmişiz biz.Benimde altta minicik bir göbişim var yani benim aldığım 2 kilo orda soranlara bak var burda diyorum o mu göbek diyorlar.Ama 1 aya kadar birden çıkacak göbeğin senin diyorlar.Bir sabah uyandığımızda şişmiş oluruz demekki.

çocuk yapıyodur nabıcak....
ya şaka maka süpersin hatun...ne güzel ya beni gören 8 aylık sanıyo inanamazsınız.makinenin kablosu yanımda olsa eklicem oda zor oluyo yaa taşı babam taşı...
hehe öğlen bebikime tulum aldım bitane bitanede picama altı aldım çok güzel bi karış...allaaam yarabbim yaa totosunu yicez muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…