2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben de perşembe günü 16.haftayı birice inşallah,benim göbişte bariz çıktı,kalçada kollar vs de şişkinlik yok sadece göbek şişiyo benim tabi göğüsler,benim göbişe gidicek sanırım,dün eşim şok oldu yine görünce senin göbekkocaman olmuş diyo gülüyo safım

Kızlar bende 3 gündür felaket baş ağrısı var. Sizde de var mı? Doktor minoset tablet verdi ama içmeye korkuyorum. ışteyimde çıldırcam ağrıdan mafoldumben

çatlapatla çok güzel görünüyon.. ama bişey sorucam sen hamilemisin_:))

Valla doktor öyle diyo....göbegimin icindede bisiler oluyor...Galiba Hamileyim
Cok tsk ederim canim...

Insallah öyle olur canim yaa...
Sadece göbek ciksa ne güzel olur...dogumla birlikte kurtlusmus oluruz...

Ben 1,69 m ve Kilom su anda 62
Doktorun dedigine göre 18 kiloya kadar almam normalis....fazlasi olmamaliymis...
ama benim o kadar alacagimi sanmiyormus...

canım dualarımız seninle inşllah iyi çıkıcak sonuçların.rabbim yardımcın olsun.

Baska napcakki zaten...24 sene evlenmeyi bekledi kiz...
Simdi buldu kocayi yapisti...görmemisin kocasi olmus, tutmus.....

Masaallah dila...o kadar yoktur be göbeen, sana öyle geliyordur...

Benim herifde su tulumlari cok seviyor hani direk alttan cit citli bacaklari felan yok...
Ne deniliyor onlara bilmiyorum...
Ordan ciplak bacaklari cikacak bayiliyom, hayal etmesi bile beni bisekil ediyor diyo...
Issiracan bacaklari diyo...

Evet canımcım söyledim kurtuldum artık o düşünsün :) ya demek okadar sıkıntı yapıpta sizinle paylaşmışım ki herkes gözün aydın diyor ne güseeell:kedi:
Hadi bakaılm 3 lü testinde normal çıkmış...benim doktorum 3 lü test yapmıcak bana luzum görmedi...

kızlar sanıırm hemen hemen hepimiz bebek telsizi alıcaz.şimdi kameralılar var.sabahtan beri fiyat araştırması yapıyorum.normalde uygun ama benim istediim gib kameralı bakıyorsanız 150 üstünde.bende olmuşken iyi birşey olsun istiyorum çünkü allah izin verirse inşallah uzun seneler kullanıcaz ikinci çocuklarımızdada kullanıcaz bebişler büyürkende kameralı olması bana daha cazip geliyor.oldukça pahalı ama.bide ben şimdiden büyükleri alıyım diyorum.mesela buhar makinesi bakıyorum bide.bütün gün internetten fiyat araştırıyorum.sizin baktıklarınız varmı hiç.

bende bayılıyorum o zıbınlara.kızlar doğsalarda hayırlısıyla ısırsak tombul bacakları.

cook saol canım insallah bende iyi sonuclar alırım.zaten bu sonucları beklemek insanı mahvedioama napalım beklicez..yetrki iyi sonuclar alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…