- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.441
çatlapatla çok güzel görünüyon.. ama bişey sorucam sen hamilemisin_:))
sende ben gibi fazla kilo almayanalrdansın cnaım çok beğendim çok formda görünüyorsun bende eklemek istiyorum ma benim kocişkom istmyior nazar değmesinden korkuyor :)
175 boya 62 kiloyum doktorum anca daha sağlıklı kilo ölçülerine çıktın sende dokuzuncu ayın sonunda sadece karnında bir top oalcak oda doğumda gidecek diyor inşallah bakalım formumuz kalır böyle inşallah :)
canım dualarımız seninle inşllah iyi çıkıcak sonuçların.rabbim yardımcın olsun.herkese merhaba arkadaslarım..ben ani karar degişikligiyle bu sabah amniyosentez yaptrdım.biliosubnuz bi doktorum yaptıralım dedi digerii gerek yok dedi..benim içim rahat etmedi çünki bi kusku düşürdüler içime.ilk hastanede sonucum 155 te 1 risk cıkmıstı.digerinde 548 te 1 cıktı.bende iyi bi profesöre daha götürdüm bu iki tahlil sonucunuda gördü ve biz kötüsüne göre degerlendirmek zorundayız yaparsak iyi olur hem için rahatlar dedi.ve hemen amniyosenteze aldı.hiçbi acı hissetmedim ama psikolojik olarak cok koprkuorum..dinleniorum ewde.cok hafif sancı oluyo arada bi okadar..bir de bebegin beyninde kist süphelendi ama bunlar zamanla kaybolan kistler takip edicez dedi lütfen dualarınızı esirgemeyin..10 gün sonra sonucları alıcam..insallah pozitif sonuclar alırım..amniyosentez yaptıranda arsa lütfen bana yazsın
saolun arkadaslar
çocuk yapıyodur nabıcak....
ya şaka maka süpersin hatun...ne güzel ya beni gören 8 aylık sanıyo inanamazsınız.makinenin kablosu yanımda olsa eklicem oda zor oluyo yaa taşı babam taşı...
hehe öğlen bebikime tulum aldım bitane bitanede picama altı aldım çok güzel bi karış...allaaam yarabbim yaa totosunu yicez muhtemelen.
teşekkür ediyorum canımm sağolasın
olmaz buraya da istiyorum resim göbekleriiii bananeeee
hosgeldin nasılsın canımmm özlettin kendini
BEKNUR gözün aydın patronuna da söylemişsin ne güzel işte
KIZLAR BU ARADA 3 LÜ TARAMA TESTİMDE NORMAL 7 KASIM 'da kontrolümüz var ve tetenoz aşısı için de kayıt ettiler en kısa zamanda Baglı bulunduğum sağlık ocağı arayacakmış
bende bayılıyorum o zıbınlara.kızlar doğsalarda hayırlısıyla ısırsak tombul bacakları.
Baska napcakki zaten...24 sene evlenmeyi bekledi kiz...
Simdi buldu kocayi yapisti...görmemisin kocasi olmus, tutmus.....
Masaallah dila...o kadar yoktur be göbeen, sana öyle geliyordur...
Benim herifde su tulumlari cok seviyor hani direk alttan cit citli bacaklari felan yok...
Ne deniliyor onlara bilmiyorum...
Ordan ciplak bacaklari cikacak bayiliyom, hayal etmesi bile beni bisekil ediyor diyo...
Issiracan bacaklari diyo...
CATLADA PATLA
ya ben göremedim seni
cook saol canım insallah bende iyi sonuclar alırım.zaten bu sonucları beklemek insanı mahvedioama napalım beklicez..yetrki iyi sonuclar alalımöncelikle geçmiş olsun canım ve sana sunu söyleyim en iyisini yapmışsın ...merak etme herhangi bisr sorun çıkmayacak için rahat olsun ve sana şunu söyleyeyim ablamda yaptırmıştı aminosentez ve 2 ekimde nur topu gibi oğlu oldu ...içini ferah tut
cok saol arkadasım.en azından kafamdaki şüpheden kurtulmak istiorum..hayırlısı..laviniaebru canım geçmiş olsun..inşallah test sonuçun güzel çıkar...dualarımız seninle....
evet canım olabilir çünkü bizim bu gıcık işyerinde herşeyi kapatılar.neyseki sizinle konuşabiliyorum.
Neden canim resim duruyor 1744. sayfada....
galiba sen imageshackden eklenen resimler göremiyorsun...
Baska türlü nasil eklenir onuda ben bilmiyorum malesef...:gitme:
insallah canım belkide hiçbişey cıkmayacak ama benim içim rahat edecekLAVıNıAEBRU
canım iyi çıkıcak allahın izniyle bak gör rabbim yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?