2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman aman maşşalah hep böyle devam et bizim yorumalrıda kocişine okutta kıymetini bilsin seninde böyle güseller güseli karıcığının :)

Kızlar bende 3 gündür felaket baş ağrısı var. Sizde de var mı? Doktor minoset tablet verdi ama içmeye korkuyorum. İşteyimde çıldırcam ağrıdan mafoldumben

minoseti gönül rahatlığıyla kullanabilrsin korkma hamilelik ve hamilelik sonrasında kullanabileceğin tek ilaç minoset

eeee annenin boyu uzun olunca meleği de belli olmuyor baksana maşallah yinedeee yüzünü neden sakladın onu anlamadım ama?

Canim be o resmi aslinda Bugün ne giydin topigine eklemistim...
ordan altini yaparakda buraya ekledim...
Orda bayanlar bi anlasma yaptilar...herkes norlu nolmaz diye resimlerde yüzlerini
kapatarak resim ekliyor...
Bende o yüzden kapatmistim...

laviniaebru bencede canım katılıyorum arkadaşlara hiçbişi çıkmayacak..Allah sağlıklı bir çekilde kucağına almayı nasip eder inşallah...

kızlar 3 sayfa önce bebek telsizleriyle ilgili yazıştım kimse cevap vermiycekmi.

canim bende almayi dusunuyorum ama daha hic onun arastirmasini yapmadim acikcasi. o yuzden cevap yazmamistim. esim ilgilenir o konuyla benim dur ben soyliyim bi o baksin tavsiyelerimi bildiririm ona gore.

bende parol içiyorum üzülme parolde bişi yapmıyo tansiyona bağlı başş ağrıları olması çok normalmiş bu dönem.
laviniaebru tatlım önceden söylemiştim şimdide söylüyorum hiç bişe olmicaaakkk...mart annelerini melekler koruyo...
çatlada patla bende aldıklarımı eşime gösterdim kokluyo yazık yaaa....

canim bende almayi dusunuyorum ama daha hic onun arastirmasini yapmadim acikcasi. o yuzden cevap yazmamistim. esim ilgilenir o konuyla benim dur ben soyliyim bi o baksin tavsiyelerimi bildiririm ona gore.
canım ben arçelik almayı düşünüyorum açıkcası hem yerli malı olduğu için hemde fiyatı deiğerlerine göre daha uygun.birde bozulduğunda daha kolay garantisi olan yerleri bulmak ama biraz daha araştırıcam.

iyi dusunmussun. esim bi baksin bende soylerim. teknolojik konular onun gorevi de :))))))

kızlar 3 sayfa önce bebek telsizleriyle ilgili yazıştım kimse cevap vermiycekmi.

kıs ben daha bir tulum bile almadım 7. ayı bekliyorum eşim gelsin hepsi öyle olacka inşallah o zaman ahrıl harıl geçzeceğiz amğazaları

o yüzden şimdi sana yorum yapamadım şekerim. ama eminönünü ehrkes çok övüyor hem ucuz hemde kaliteli ürün bulabilirmişsin ayrıca çeşitte çok muş....

canım ben bebek telsizini kendim için gereksiz buluyorum o yüzden almıycam ama buhar makinası almayı düşünüyorum...
canım tabiki karar senin.ben buhar makinesi mutlaka alıcam.birde ateş ölçer bakıyorum.arzumu tavsiye ediyorlar.digitalmış.o kadar çok şey varki bebekler için.biberon ısıtıcı,yoğurt yapma makinesi vs.ama tabiki bunları almayı düşünmüyorum.
şimdi değil ama oldu sütüm gelmedi yada az geldi o zaman çekilen acı çok kötü ablamdan bilityorum göğsü kanıyordu ilk başlarda yeğenim memeyi alıyor süt gelmeyince sinirleniyordu şimdi şükür düzeldi ama süt sağma makinesi aldı bebek alışana kadar sütünü sağıp verdi.

Ben telsizle buhar makinesine ek olarak birde kulaktan ateş ölçer alıcam. Sinbonunkilerin fiyatları oldukça cazip ama netten baktım. Yakından gidip özelliklerini görmek gerek kıyaslamak için

merhaba bende bebek telsizi düşünüyorum bebeğimin odası yatak odama yakın fakat salona uzak .. duyabilmek için çok iyi arrkadaşım kullanıyor aynısını alacağım . Phılıps fiyatlarda normal gibi ...internetten araştırmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…