- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.461
Iste burda...
Hala pek belli olmayan göbek ve 2 kg almis oldugum halim
karnimin alt kisminda sadece yumruk kadar bir sislik var..
belki değil gör bak allahın izniyle birşey çıkmıycak.ama dediğin gibi için rahat eder.allahım hepimizin bebişlerini korusun.insallah canım belkide hiçbişey cıkmayacak ama benim içim rahat edecek
valla doktor öyle diyo....göbegimin icindede bisiler oluyor...galiba hamileyim
cok tsk ederim canim...
ınsallah öyle olur canim yaa...
Sadece göbek ciksa ne güzel olur...dogumla birlikte kurtlusmus oluruz...
Ben 1,69 m ve kilom su anda 62
doktorun dedigine göre 18 kiloya kadar almam normalis....fazlasi olmamaliymis...
Ama benim o kadar alacagimi sanmiyormus...
Kızlar bende 3 gündür felaket baş ağrısı var. Sizde de var mı? Doktor minoset tablet verdi ama içmeye korkuyorum. İşteyimde çıldırcam ağrıdan mafoldumben
eeee annenin boyu uzun olunca meleği de belli olmuyor baksana maşallah yinedeee yüzünü neden sakladın onu anlamadım ama?
minoseti gönül rahatlığıyla kullanabilrsin korkma hamilelik ve hamilelik sonrasında kullanabileceğin tek ilaç minoset
kızlar 3 sayfa önce bebek telsizleriyle ilgili yazıştım kimse cevap vermiycekmi.
kızlar 3 sayfa önce bebek telsizleriyle ilgili yazıştım kimse cevap vermiycekmi.
canım ben arçelik almayı düşünüyorum açıkcası hem yerli malı olduğu için hemde fiyatı deiğerlerine göre daha uygun.birde bozulduğunda daha kolay garantisi olan yerleri bulmak ama biraz daha araştırıcam.canim bende almayi dusunuyorum ama daha hic onun arastirmasini yapmadim acikcasi. o yuzden cevap yazmamistim. esim ilgilenir o konuyla benim dur ben soyliyim bi o baksin tavsiyelerimi bildiririm ona gore.
canım ben bebek telsizini kendim için gereksiz buluyorum o yüzden almıycam ama buhar makinası almayı düşünüyorum...
canım ben arçelik almayı düşünüyorum açıkcası hem yerli malı olduğu için hemde fiyatı deiğerlerine göre daha uygun.birde bozulduğunda daha kolay garantisi olan yerleri bulmak ama biraz daha araştırıcam.
canım tabiki karar senin.ben buhar makinesi mutlaka alıcam.birde ateş ölçer bakıyorum.arzumu tavsiye ediyorlar.digitalmış.o kadar çok şey varki bebekler için.biberon ısıtıcı,yoğurt yapma makinesi vs.ama tabiki bunları almayı düşünmüyorum.canım ben bebek telsizini kendim için gereksiz buluyorum o yüzden almıycam ama buhar makinası almayı düşünüyorum...
merhaba bende bebek telsizi düşünüyorum bebeğimin odası yatak odama yakın fakat salona uzak .. duyabilmek için çok iyi arrkadaşım kullanıyor aynısını alacağım . Phılıps fiyatlarda normal gibi ...internetten araştırmak lazım..kızlar 3 sayfa önce bebek telsizleriyle ilgili yazıştım kimse cevap vermiycekmi.
canım bebeğin yattığı odanın havasını temizlemek için.
Buhar makinasimi...Ne icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?