- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.481
canım sağol phılıps de bakıcam.merhaba bende bebek telsizi düşünüyorum bebeğimin odası yatak odama yakın fakat salona uzak .. duyabilmek için çok iyi arrkadaşım kullanıyor aynısını alacağım . Phılıps fiyatlarda normal gibi ...internetten araştırmak lazım..
canım ben kıyafet çok az aldım.buhar makinesi,telsiz,ateşölçer vs.bunlar büyük ve pahalı olduğu için şimdiden alıyım dedi.ama tabiki sen eşini bekle çok daha farklı oluyor onlarla alışveriş yapmak.bende senin gibiyim kıyfetlerinde 6-7 aya kadar bekliycem.kıs ben daha bir tulum bile almadım 7. ayı bekliyorum eşim gelsin hepsi öyle olacka inşallah o zaman ahrıl harıl geçzeceğiz amğazaları
o yüzden şimdi sana yorum yapamadım şekerim. ama eminönünü ehrkes çok övüyor hem ucuz hemde kaliteli ürün bulabilirmişsin ayrıca çeşitte çok muş....
Bebeklerin bulundukları mekanın havası nemli olmak durumndaymış eğer olmassa enfeksiyonlara çok çabuk yakalanabilirmişşş...Boğazını kurutup tahriş edebilir gözlerde yanma olabilimiş çünkü...sadece bebekler için değil aslında bizler için de çok yaralı özellikle kış aylarında kalorifer çok kurutuyo havayı
Buhar makinasimi...Ne icin?
canım tabiki karar senin.ben buhar makinesi mutlaka alıcam.birde ateş ölçer bakıyorum.arzumu tavsiye ediyorlar.digitalmış.o kadar çok şey varki bebekler için.biberon ısıtıcı,yoğurt yapma makinesi vs.ama tabiki bunları almayı düşünmüyorum.
şimdi değil ama oldu sütüm gelmedi yada az geldi o zaman çekilen acı çok kötü ablamdan bilityorum göğsü kanıyordu ilk başlarda yeğenim memeyi alıyor süt gelmeyince sinirleniyordu şimdi şükür düzeldi ama süt sağma makinesi aldı bebek alışana kadar sütünü sağıp verdi.
canım tabiki karar senin.ben buhar makinesi mutlaka alıcam.birde ateş ölçer bakıyorum.arzumu tavsiye ediyorlar.digitalmış.o kadar çok şey varki bebekler için.biberon ısıtıcı,yoğurt yapma makinesi vs.ama tabiki bunları almayı düşünmüyorum.
şimdi değil ama oldu sütüm gelmedi yada az geldi o zaman çekilen acı çok kötü ablamdan bilityorum göğsü kanıyordu ilk başlarda yeğenim memeyi alıyor süt gelmeyince sinirleniyordu şimdi şükür düzeldi ama süt sağma makinesi aldı bebek alışana kadar sütünü sağıp verdi.
ya arkadaslar sizce hatamı yaptım amniyosentez olayında.vicdanım rahatsız..yani bebegmde ya down sendromu tespit edilirse..ben ozaman naparım napıcamm??yani bi bebegi aldrmak!!tamam bunları düşünmek için erken ama hersey gelio insanın aklına.
Merhaba Arkadaşlar,
ben de aranıza yeni katıldım, kısmetse mart 7 doğum tarihimiz.Herkese sağlıklı ve mutlu hamilelikler...a.s..
canım süt sağma maikensi dediğin gibi çok pahalı bende ablamınkini kullanıcam olmazsa.poşetleri ondan daha pahalı.ablam koymadı hiç buzdolabı poşetine.hep kendi poşetini kullandı.işe yarıyorsa süper birşey bence.hele işe başlayınca mecburum kullanmaya makineyi.Evet canım çok şey var ve inanılmaz bir para tuzağı var..Özellikle çocuklar için..Çünkü kendin için bişi almıyabiliyosun ama çocuğuna kıyamıyosun en iyisi olsun istiyosun ve bu yüzden piyasada çoğu şey çocuklara yönelik:ecrin_bebek:
Ama dediğin gibi canım süt sağma makinası gerçekten gerekli...benim ablamın vardı onu kullanıcam...ve onlar için kilitli özel poşetler oluo sütü saklamak için acaip pahalı sonuçta naylon torba yani...Onun içinde ablam çözüm bulmuştu buzdolabı poşetleri varya kilitli onunla saklıyodu sütü..hiçbirşeyde olmuyodu...bende çalışırsam eğer sütü sağıp saklamak zorundayımmm
canım ne olur artık kafana taklmamaya çalış.eğer yaptırmasaydın bu seferde daha kötü olucaktın belki.hem aklına getirme ya riskli çıkarsa aldırıcam diye.allah korusun riskli çıksa bile sağlıklı doğan bir problemi olmayan bebekler öyle çokki.rabbim korusun hepsini.ne olur üzülme.iyi çıkıcak bak görürsün.ya arkadaslar sizce hatamı yaptım amniyosentez olayında.vicdanım rahatsız..yani bebegmde ya down sendromu tespit edilirse..ben ozaman naparım napıcamm??yani bi bebegi aldrmak!!tamam bunları düşünmek için erken ama hersey gelio insanın aklına.
canım hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.Merhaba Arkadaşlar,
ben de aranıza yeni katıldım, kısmetse mart 7 doğum tarihimiz.Herkese sağlıklı ve mutlu hamilelikler...a.s..
ben bu sabah yaptrdım amniyosentezi biraz tedrginim düşük yaşarım diye stres var suan bende..sende yasadınmı bunları..yani bi sorun olmadı dimi??insallah sonuclarmz iyi cıkar canım sen ben bütün sonuc beekleyenler allah sabır wersin bebişlerinede saglıktatlım bende sürekli aynı şeyleri düşünüyorum.Rabbimin izniyle inşş, tertemiz sonuçlar alırız.:Saruboceq::Saruboceq:
canım inşallah seninde sonuçların iyi çıkıcak allah yardımcın olsun dualarımız seninle.--------------------------------------------------------------------------------
selam mart ayının,şeker,tatlı,fıstık anneleri naber?
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen ve kıpırtılarını hisseden arkadaşlarım gözünüzaydın.
kıslar zelişimden haberi olan varmı ne yaptı acaba,amniyosentez yaptırmıştı sonucunu aldımı acaba,inşşş sonuç bekleyen arkadaşlarım hepimizin yüzünü güldürür Mevlam, sonuçlarımız tertemiz çıkar..
kıslar ben arada bi bakıp çıkıodum.çünkü yazacak bişii bulamıyorum,canım çok sıkkın.2li test yaptırmıştım riskli çıkmış ve dr 3lüye gerek duymadan hemen amniyosentez önerdi..eylül 23 de yaptırdım sonucu 1 ayda çıkıyomuş.beklemek çok zor günler geçmiyo..inşallah sonucu temiz çıkar,beni dualarınızda unutmayın emi kıslar. dr ultrasonla baktığında herhangi bi sorun yok gayet normal dedi.sonuç çıkınca renkli ultrason için gün verecekmiş..
işte kıslar böyle.bana sorarsanız bebişim çok iyi, göbüşümde cirit atıyo.çok şükür yukarıda çıkıyo artık(kasığa yerleşmişti)ama sonucumda hayırlısıyla,temiz çıkar inşallahda içim rahatlar,sürekli içimde bi huzursuzluk var..
hepinizi çoookk öpüyorum kıslar,kendinize iyi bakın.
ee tabi sen tecrğbeli annesin şekerim.doğru söylüyorsun ama o su kutuları ne kadar etkilidir.canım ben telsiz almayı düşünmüyorum,benim için çok gerekli değil,buhar makinasıda bilmiyorum yaaa,hiç düşünmedim benim kalorifere takmaya böyle su kutusu var her kış onları takıyorum içine su koyup ,,,,oğlumda kullanmadım ıslak havlu koyuyordum extradan kaloriferin üstüne...araştırmak lazım ilk önce...
dogru söylluosun caanım risklı denilipte sapasaglam dogan bebekler war..bunları duyunca rahatlıorum..hem cok garip önceden böyle şeylermi vardı esimle aramnda ne bi akrabalık ne bi kan uyusmazlıgı ailemizdede böyle şeyler yok.ama bilmeme kacta bir risk denilio hadi yaptrma bakalım testi..canım ne olur artık kafana taklmamaya çalış.eğer yaptırmasaydın bu seferde daha kötü olucaktın belki.hem aklına getirme ya riskli çıkarsa aldırıcam diye.allah korusun riskli çıksa bile sağlıklı doğan bir problemi olmayan bebekler öyle çokki.rabbim korusun hepsini.ne olur üzülme.iyi çıkıcak bak görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?