- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.501
--------------------------------------------------------------------------------
selam mart ayının,şeker,tatlı,fıstık anneleri naber?
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen ve kıpırtılarını hisseden arkadaşlarım gözünüzaydın.
kıslar zelişimden haberi olan varmı ne yaptı acaba,amniyosentez yaptırmıştı sonucunu aldımı acaba,inşşş sonuç bekleyen arkadaşlarım hepimizin yüzünü güldürür Mevlam, sonuçlarımız tertemiz çıkar..
kıslar ben arada bi bakıp çıkıodum.çünkü yazacak bişii bulamıyorum,canım çok sıkkın.2li test yaptırmıştım riskli çıkmış ve dr 3lüye gerek duymadan hemen amniyosentez önerdi..eylül 23 de yaptırdım sonucu 1 ayda çıkıyomuş.beklemek çok zor günler geçmiyo..inşallah sonucu temiz çıkar,beni dualarınızda unutmayın emi kıslar. dr ultrasonla baktığında herhangi bi sorun yok gayet normal dedi.sonuç çıkınca renkli ultrason için gün verecekmiş..
işte kıslar böyle.bana sorarsanız bebişim çok iyi, göbüşümde cirit atıyo.çok şükür yukarıda çıkıyo artık(kasığa yerleşmişti)ama sonucumda hayırlısıyla,temiz çıkar inşallahda içim rahatlar,sürekli içimde bi huzursuzluk var..
hepinizi çoookk öpüyorum kıslar,kendinize iyi bakın.
canım süt sağma maikensi dediğin gibi çok pahalı bende ablamınkini kullanıcam olmazsa.poşetleri ondan daha pahalı.ablam koymadı hiç buzdolabı poşetine.hep kendi poşetini kullandı.işe yarıyorsa süper birşey bence.hele işe başlayınca mecburum kullanmaya makineyi.
canım kafana takma,bol bol su iç,hiç kalkmadan 2 gün yat dinlen.hayırlısıyla hiç bişii olmaz.bende hiçbir sorun olmadı çok şükür dr'umun dediklerini sanada yazdım aynen uygula.dr bana antibiyotik ve minoset vermişti,sanada verdimi..duaların içinde amiiinn canım..ben bu sabah yaptrdım amniyosentezi biraz tedrginim düşük yaşarım diye stres var suan bende..sende yasadınmı bunları..yani bi sorun olmadı dimi??insallah sonuclarmz iyi cıkar canım sen ben bütün sonuc beekleyenler allah sabır wersin bebişlerinede saglık
canım inşallah seninde sonuçların iyi çıkıcak allah yardımcın olsun dualarımız seninle.
ee tabi sen tecrğbeli annesin şekerim.doğru söylüyorsun ama o su kutuları ne kadar etkilidir.
tamam çok pahalı ama zaten artık kendimize birşey almak yok ne olursa bebişlere.
Merhaba Arkadaşlar,
ben de aranıza yeni katıldım, kısmetse mart 7 doğum tarihimiz.Herkese sağlıklı ve mutlu hamilelikler...a.s..
kızlar bişeyi merak ediyorum.. bebeğinin gelişimi önden giden var mı aranızda?
canım evet çok haklısın poşetler çok pahalı.dediğin gibi atıyorsun poşete dayanmıyor zaten bıcırıklara.ablam dışarı çıkıcağı zaman kızını anneme bıraktığında felan bir iki saat idare etsin diye yada gece acıkınca veirrim diye sağıyor sütünü koyuyor poşetine ama bizim yaramaz beklemeden gündüzden içiyor onu.bide emiyor ama o daha kolay tabii biberondan uğraşmak yok.ben işe başlaınca mecburum öyle yapmaya yeterki sütüm gelsin aylarca emziriyim bebeğimi.Evet ablam öle yapıodu..Hatta sütü işyerinde geliodu böle buzlu bi kutusu vardı onun sağıp kilitli poşete koyup o kutuya koyuyordu iş yerindeki buzdolabına atıyodu akşama giderken alıp eve derin dondurucuyaaa..bende öyle yapıcam işe başlarsammm...
Gerçekten poşetleri daha pahalı ne gereği var sonuçta o sütleri 6 ay buzlukta tutmıcaz ki yaramazlara dayanmıyo ztn süt..işe yarıyor bence..
canım ben ankarada oturuyorum.ne yazıkki istanbuldaki kadar uygun değil burda fiyatlar tabi seçenekde bakılıcak yerler açıısndan
canım süt sağma makineleri çok pahalı ablam kullanmazsa o zamana kadar onunkini alıcam yoksa alıcam bir tane kendime gerçekten çok gerekli.dediğim gibi araştırmak lazım nasıl bişey şu buhar makineleri,oğlumda yoktu zaten böyle şeyler yada ben bilmiyordum bakmak lazım....ama telsiz düşünmüyorum ilk 6 ay odamda yatacak zaten...birde öyle bişey oluyorki duyuyor insan bebeğinin sesini,ne bileyim ben gürültülü bir ortamda bile oğlumu duyardım...garip bişey bu...
ama elektrikli süt pompası istiyorum bir tane,,,bu bebeğimi bari emzirmek istiyorum....
tatlım ankara ev kiraları vs daha uygun tabii.ama belli başlı yerler.istanbulda giyim ve gıda çok uygun ama kiralar dersen evet çok pahalı.keşke gelsen burada yaşasan.canım yaa neden ben bakıyorum ankarada ev kiralrı felan çok uygun benim meleketim de ankara ailemden çok kişi oraalrda yaşıyroalr maaşları bizden az olmasına rağmen evleri arabarlı var kendielrine ait. istanbula geldikerlidne burda herşey çok pahalı ankara daha uygun diyorlar o yzden eşim askerden gelsin yerleşim seçenekerimiz arasında var ankara sen enden pahalı dedin ki şimdi :uhm:
canım hayırlı olsun inşallah sende bizlerle birlikte hayırlısı ile kucağına alırsın yavrunu
amin canım allahım tüm sonuç bekleyenlerin yardımcısı olsun.laviniaebru nunda sendede birşey çıkmıycak allahım çok büyük onun izniyle.inşallah tüm sonuç bekleryenlerinki iyi çıkar.canım kafana takma,bol bol su iç,hiç kalkmadan 2 gün yat dinlen.hayırlısıyla hiç bişii olmaz.bende hiçbir sorun olmadı çok şükür dr'umun dediklerini sanada yazdım aynen uygula.dr bana antibiyotik ve minoset vermişti,sanada verdimi..duaların içinde amiiinn canım..
amin bitanem,çok sağol..tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımın hepsinin yüzünü güldürsün MEVLAM AMİİİİİİİİİNNNNNN.....
inanki dinleniimmi diye ben sordum ama kendinden okadar eminki gerek varmı sence dedi bana..enteresan geldi bana.hiçbi ilaçta wermedi.sadece arada kasıklarımda sızı oluyo normalmı sence arkadasım??canım kafana takma,bol bol su iç,hiç kalkmadan 2 gün yat dinlen.hayırlısıyla hiç bişii olmaz.bende hiçbir sorun olmadı çok şükür dr'umun dediklerini sanada yazdım aynen uygula.dr bana antibiyotik ve minoset vermişti,sanada verdimi..duaların içinde amiiinn canım..
amin bitanem,çok sağol..tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımın hepsinin yüzünü güldürsün MEVLAM AMıııııııııNNNNNN.....
canım evet çok haklısın poşetler çok pahalı.dediğin gibi atıyorsun poşete dayanmıyor zaten bıcırıklara.ablam dışarı çıkıcağı zaman kızını anneme bıraktığında felan bir iki saat idare etsin diye yada gece acıkınca veirrim diye sağıyor sütünü koyuyor poşetine ama bizim yaramaz beklemeden gündüzden içiyor onu.bide emiyor ama o daha kolay tabii biberondan uğraşmak yok.ben işe başlaınca mecburum öyle yapmaya yeterki sütüm gelsin aylarca emziriyim bebeğimi.
kızlar bende gidicem b,irazdan dr.organ gelişimine bakalım dedi nolur dua edin herşey yolunda olsun.kızımı görücem çok mutluyum ama bir yandan da gerginim allah hepimizin yardımcısı olsun.bi alsaydık sağlıkla kucağımıza.
ayy keşke 2 yaşına kadar emenler varmış.1 yaşına kadar emse keşke.İnşallah sütümüz gelirde öyle yada böyle bi şekilde emzirebiliriz ufaklıklarııı...1 yaşına kadar emseler ne güsel olurr valla :)
amin canım sağol.çok gerildim yine.Hadi Allah yardımcın olsun canıım..Korkma bişicik olmıcak hayırlısıylaaa...
dualarım seninle canım allah saglık wersin hepsinekızlar bende gidicem b,irazdan dr.organ gelişimine bakalım dedi nolur dua edin herşey yolunda olsun.kızımı görücem çok mutluyum ama bir yandan da gerginim allah hepimizin yardımcısı olsun.bi alsaydık sağlıkla kucağımıza.
amin canım inşallah..canım dualarım seninle..:kedi:
amin canım allahım tüm sonuç bekleyenlerin yardımcısı olsun.laviniaebru nunda sendede birşey çıkmıycak allahım çok büyük onun izniyle.inşallah tüm sonuç bekleryenlerinki iyi çıkar.
tatlım kasıklardaki ağrı normal,dr niye öyle bişii demişki.sen yat dinlen boşver dru.ben devlet hastanesinde yaptırdım.antibiyotik 3 taneydi,dr mikrop felan kapmaman için veriyorum dedi..inanki dinleniimmi diye ben sordum ama kendinden okadar eminki gerek varmı sence dedi bana..enteresan geldi bana.hiçbi ilaçta wermedi.sadece arada kasıklarımda sızı oluyo normalmı sence arkadasım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?