- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.521
Canım benim 5 gün ileriden gidiyor...Seninde ileride mi
amin canım sağol allahım hepimizin evladını korusun.dualarım seninle canım allah saglık wersin hepsine
canım kusura bakma bi yandan evrak yazıyorum yeni gördüm..
evet benimki de 8 gün kadar ilerde. bunun bir zararı var mı bişey dediimi dr un? meraklandım da biraz..
canım geçmiş olsun ilaç alamıyoruz malum bol bol c vitamini takviyesi yap.Merhaba kızlar,
Ben geldim... Nasılsınız? Herkesin keyfi yerinde mi?
Ben haftasonunu griple geçirdim... Allahım çok kötüydü...:sinifsinif: Hapşır hapşır, öldüm...
Perşembe günü de üçlü test sonucumu alacağım... Merakla onu bekliyorum...:Saruboceq:
Merhaba kızlar,
Ben haftasonunu griple geçirdim... Allahım çok kötüydü...:sinifsinif: Hapşır hapşır, öldüm...
Perşembe günü de üçlü test sonucumu alacağım... Merakla onu bekliyorum...:Saruboceq:
herkese merhaba arkadaslarım..ben ani karar degişikligiyle bu sabah amniyosentez yaptrdım.biliosubnuz bi doktorum yaptıralım dedi digerii gerek yok dedi..benim içim rahat etmedi çünki bi kusku düşürdüler içime.ilk hastanede sonucum 155 te 1 risk cıkmıstı.digerinde 548 te 1 cıktı.bende iyi bi profesöre daha götürdüm bu iki tahlil sonucunuda gördü ve biz kötüsüne göre degerlendirmek zorundayız yaparsak iyi olur hem için rahatlar dedi.ve hemen amniyosenteze aldı.hiçbi acı hissetmedim ama psikolojik olarak cok koprkuorum..dinleniorum ewde.cok hafif sancı oluyo arada bi okadar..bir de bebegin beyninde kist süphelendi ama bunlar zamanla kaybolan kistler takip edicez dedi lütfen dualarınızı esirgemeyin..10 gün sonra sonucları alıcam..insallah pozitif sonuclar alırım..amniyosentez yaptıranda arsa lütfen bana yazsın
canım insallah sende ii sonuclar alırsın..sadece üçlü test sonucu degilmi??yani amniyosentez falan diil..bizde onlarınn sonuclarını beklioruz..Merhaba kızlar,
amin arkadasım insallah 1o gün sonra ii haberlerle dönerimcanım geçmiş olsun üzme kendini eminim çok zordur ama iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla sonuçlarda iyi çıkacaktır inşallah:teselli::teselli:
Merhaba kızlar,
amin arkadasım insallah 1o gün sonra ii haberlerle dönerim
amin..çok sagol bitanem..hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah...dualarım seninle ve tüm sonuç bekleyenlerle...Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah:Saruboceq:
Yok canıııım..İyiki geriden gelmiyor ozaman kötü...İleriden gelmesinin hiçbir zararı yok hem ne güzel işte fenamı kemik gelişimi baya iyi demek...
Genelde benim istatiğime göre uzun boylu anne ve babaların çocuklarının gebelikleri ileriden takip edior..Irsi oldğunu düşünüyorum...Benim annemin bebekleri hep iri ve kilolu olmuş..Sanırım benimde öle olucak
canım geçmiş olsun ilaç alamıyoruz malum bol bol c vitamini takviyesi yap.
allahın izniyle inşallah iyi çıkıcak sonuçlarında.
Canım hoşgeldin kalpkalbe karşıymış tam bende sana nerelerdesin diye özel mesaj atmıştım...
Geçmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?