• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bikaçgündür giremiyodum 2-3 gündür çok şiddetli baş ağrılarım vardı acaba demir ilacı falanmı yapıyo başağrılarını bilmiyorum

Simenay, nasılsın? Doktor sorununu hallettin mi?[/COLOR][/B]

Canancım, doktor meselesini halledemedim, simdilik bir doktor buldum ona devam ediyorum, memnun kalırsam aynen devam edicem, araştırmalarım devam ediyor :))

:CüvCüv:
KIZLAR MERHABA DÜN DR A GıTTıM VE BEBEĞıMıN CıNSıYETıNı ÖĞRENDıM. OĞLUM OLACAK ıÇıME DOĞMUŞTUUU YAA ÇOK SEVıNÇLıYıM ıÇıM ııÇıME SIĞMIYOR SıZıNLE PAYLAŞMAK ıSTEDıM

Gözün aydın, bir erkek daha geliyor demek, listedeki erkek bebekler iyice çoğaldı, Allah sağlık sıhhat versin bebeğine, tebrik ederim canım.

Ben bikaçgündür giremiyodum 2-3 gündür çok şiddetli baş ağrılarım vardı acaba demir ilacı falanmı yapıyo başağrılarını bilmiyorum

Canım geçmiş olsun, zor oluyor baş ağrısı, bilirim, bende de migren var, seni anlıyorum, demir ilacından şüpheleniyorsan hapın prospektüsünü okudun mu hiç, bi bak bakalım, yan etki olarak baş ağrısı yapıyordur belki.

Son düzenleme:
Simenay olabilir canım zaten doktorada sorucam iki gün öldüm öldüm dirildim elevit içiyorum demir hapı içiyorum bide magnezyum var onada tiksindiğim için başlıyamıyorum bir türlü

hanımlar ben geldim...
güzel hafta sonu ama yagmurla uyandık
yeni gelen ark hoş gelmişler..
grip olan arkş geçmiş olsun..
bende 2 gündür belimin ağrısından duramıyorum .. daha şimdiden belim ağrıyo ben ilerleyen zamanlarda yandım desenize kızlar..

:CüvCüv:

KIZLAR MERHABA DÜN DR A GİTTİM VE BEBEĞİMİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİM. OĞLUM OLACAK İÇİME DOĞMUŞTUUU YAA ÇOK SEVİNÇLİYİM İÇİM İİÇİME SIĞMIYOR SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

ya ilginç bir topic oldu bu mart anneleri topiği.bir erkek daha ha.hayırlı olsun canımcım gözünüz aydın:ecrin_bebek:

anneler ne güsel cinsiyetlerini öğrendiniz, bende meraklanıp duruyorum insallah cuma günü net bi şekilde gösterir...
bu arada bende kızlar baya bi tedirgindim, grip olmuştum önüne geçelim derken iyice ilerledi, rapor alıp okula filan da gidemedim. sonunda antibiyotik kullanmak zorunda kaldım:( sorduğum bir sürü doktor bişi olmaz dese de aslında hala içten içe huzursuzluk devam edio...:( kimi görsem hasta, sitede hasta olan anneler sizlere geçmiş olsun. insallah diğerlerine de hiç uğramaz...

Bende bebişi hissedemeyenlerdenim :(( Tetikte bekliyorum ne zaman hisseddecem diye, bu arada Mutlucum benimde sol kaburgam özellikle sırt tarafım çok ağrıyor, bu dönemde benzer şeyler yaşandığına göre normaldir heralde dimi?
canım merak etme ayynen bende hissedemedim hala ya herkes hissettim deyince bende bi huzursuzluga kapılıorum 18.hafta biticek nerdeyse..bakalım bekleyelim bizde..ama cook merak ediorum ilk hareketini nası hissedicem nası bi duygu diye..insallah en kısa zamanda yasarız..

Back
X