Arkadaslar,
Dilanin zilli kizi Elvin bu sabah dunyaya geldi. kilosu 2700. Ikisininde durumu iyi. dogum epudrial sezeryan ile oldu.
Masallah kizimiza hosgeldi dunyaya.
benim 8 inde kontrolüm vardı ama apar topar sezeryan oldum:) bebiş geldi daha 2 haftası vardı suyum baya azalmış bebekde kilo almamış kilo kaybı başlamış dedi. 2.600 doğdu tekrar bugün gittik 2450 olmuş henüz sütüm tam gelmedi sarılık da var dedi. çok üzüldüm gerçi tüm çocuklarda oluyormuş ama süt gelene kadar ek gıda mama dedi bende vermek istemiorum ama evdeki büyükler işte şimdi dua ediyorum bir an önce sütüm gelsin diye sıvı geliyor hala
dila ve seyyalim
gözünüz aydın bebişler gelmiş allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin canlarım
oyyy oyy seyyalciğimde doğum yapmışşş
maşallah maşallahhh ama neden sezeryan oldu acep???
Bu arada gelincik'ede maşallah tam 40+0 da da hemde normal doğurmuşşş
allah analı babalı büyütsün inşallah
seyyalcim de doğum yapmış, tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün.
benim 8 inde kontrolüm vardı ama apar topar sezeryan oldum:) bebiş geldi daha 2 haftası vardı suyum baya azalmış bebekde kilo almamış kilo kaybı başlamış dedi. 2.600 doğdu tekrar bugün gittik 2450 olmuş henüz sütüm tam gelmedi sarılık da var dedi. çok üzüldüm gerçi tüm çocuklarda oluyormuş ama süt gelene kadar ek gıda mama dedi bende vermek istemiorum ama evdeki büyükler işte şimdi dua ediyorum bir an önce sütüm gelsin diye sıvı geliyor hala
Merhaba,
Perşembe sabahı ben de kızıma kavustum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?