Maaşallahh, resimdeki emirhan mı? Çok tatlı annesi:) Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın.
ilk anni dedi...şimdi bilinçli olarak anne baba ve dede diyor..
oglum atahan 25 mart dogumlu, 2 aylıkken cok net annnnnne demıstı duyan herkes sasmıstı annnnneye ek olarak annane dıyor,mem mem mem mama devam ederken 7.ayına gırdıgınden berı babba dıyor ılk baba deyısı şşöyle oldu; ona babasıyla ıkımızın nişan vıdeosunu actım ızlerken babasını gorunce babbba dedı şok oldum hemen esımı arayıp soyledım cook mutlu oldu, evde cok tekrarlıyorum babası geel gel yapıyoruz baba geldı baba gıttı baba uyuyo tarzında devamlı konustum onunla,susadıgında dudaklarını duuuuuuye düyee tarzı seyler yapıyo,bunun dısında cok soyledıgı cıkardıgı sesler heceler var yalnız bızde emeklemıyoruz sanırım yuruycez cunku hep ayakta kalmak ıstıyor dişte cıkarmadık bızımkıde tembel dr 5 aylıkken kabarmıs demstı ama tık yo, yurutec kullama konusunda kararsızın kımısı erkek cocuga ıyı degıl dıyorlar ama ben kullanmak ıstıyorum
Merhaba egefurkan bende 2010 mart annesiyim benim kızda çok tembel ne emekliyo ne tutunuyo kalkıyo tamda oturamıyo uzun süre kalınca devriliyo bende kafama takıyorum bide benimle beraber doğum yapan 1 kaç arkadaşım var bizim kızın tembelliklerini biliyolar yok benim oğlan şunu yapıyo yok benim kız şöyle üzülüyorum çok
Maaşallah canım zayıfda değil...Ayşenur 8 kg minyon bir bebek hareketli herşeyi yiyor maaşallah fakat yaramıyor yada yakıyor sanırım.Bu hali ona yakışıyor...
Tv açmıyorsun değilmi?Yürütece binmeye devam etsin biraz.Birde eğitici oyuncaklar var a b c diyen telefon gibi bir oyuncak var ankardaki annelerin çoğunda var bu oyuncaktan.Ayşenurun da var 'hadi babayı arayalım' falan diyor tuşlarına basınca.
ilk anni dedi...şimdi bilinçli olarak anne baba ve dede diyor..
benim dünyalar tatlısı sincabım artık büyümüşte konuşmayada başlamıiş acıktığı zaman mem mem anne eliyle gel merhaba çak yapıyo emeklemiyo ama tutunarak kalkıp koltukları sıralıyo en güzel kelimesi anne harika bi duygu bunu duymak ya bişiler bişiler hiç susmuyo söyledikleri şuanda yazamıyorum değişik şeyler bebek dili :)) aklıma şimdilik bunlar geldi
İnanırmısın, her gün kahvaltısından, çorbasına,yoğurdundan muhallebisine kadar herşeyini özene bezene hazırlıyorum sadece iki kaşık yiyor. Sonra o inatçı çenesini kitliyor. Öyle güzel yiyordu ki birden kesildi. Neyse gerilmiycem bende artık. TV açmıyorum. Tamam canım bende alayım o oyuncakdan, teşekkürler.
oglum atahan 25 mart dogumlu, 2 aylıkken cok net annnnnne demıstı duyan herkes sasmıstı annnnneye ek olarak annane dıyor,mem mem mem mama devam ederken 7.ayına gırdıgınden berı babba dıyor ılk baba deyısı şşöyle oldu; ona babasıyla ıkımızın nişan vıdeosunu actım ızlerken babasını gorunce babbba dedı şok oldum hemen esımı arayıp soyledım cook mutlu oldu, evde cok tekrarlıyorum babası geel gel yapıyoruz baba geldı baba gıttı baba uyuyo tarzında devamlı konustum onunla,susadıgında dudaklarını duuuuuuye düyee tarzı seyler yapıyo,bunun dısında cok soyledıgı cıkardıgı sesler heceler var yalnız bızde emeklemıyoruz sanırım yuruycez cunku hep ayakta kalmak ıstıyor dişte cıkarmadık bızımkıde tembel dr 5 aylıkken kabarmıs demstı ama tık yo, yurutec kullama konusunda kararsızın kımısı erkek cocuga ıyı degıl dıyorlar ama ben kullanmak ıstıyorum
biz de 16 mart doğumluyuz.doğduğundan beri en çok söylediği şey ıı_ıhh.ilk 3 aylıkken anne dedi bir hafta kadar sonra unuttu.şimdi net olarak mamma anne baba anneanne dede diyor .anlamsız şeyler de söylüyor.ellerinden tutunca yürüyor.ama henüz geri emekliyor bir türlü öne doğru geçemedik...
ılk kelımemız mem mem memme sonra anne sonra dede ben nını soyledıgımde sustugumda o soylemeye baslıyoo dıs hazırlıgı war ama ortada dıs yok bırde gerı gerıı emeklıyor cok komık yaaa
benimde ikiz bebeklerim var şimdilik söyledikleri bir kelime yok yalnız bir şey olunca hııı diyorlar ben mama su atta..... diye sıralıyorum onlar hıııııı yapınca anlıyoruz istediklerini gerçi evde eşim çocuklarla sadece rusça konuşuyor çift dille gitmeye çalışıyoruz emekliyoruz 2 şer dişimiz var şimdide ayağa kalkmaya çalışıyoruz yataklarına tutunup kalkabiliyorlar kısa süreliğine kollarından tutup yürütüyoruz çok seviyorlar, yürüteç doktorumuz kullanmayın dediği için kullanmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?