2010 Mart Bebeklerinin İlk Kelimeleri....

anne dedirtmeye uğraşıyorum bir kaç gündür ama dün na na ne ne da da dedi anne dermi sizce?

anne dedirtmeye uğraşıyorum bir kaç gündür ama dün na na ne ne da da dedi anne dermi sizce?
emelcim kamil bi haftadır sabah akşam bababababa diyo merte ama benim oğluşum anne diyo bizde şaşırdık:44: iki gündür anne, bab (baba demek istiyo sanırsam) allah allah diyo (ben allah allah yaw diyorum beni taklit ediyo) dede gel ve attayı 6 aylıktan beri söylüyo.bide beni isteyince mamamama diyo
ayşenur nananene yi anne dediğini sanarak söylüyodur mertte ilk başta garip şeyler söylüyodu iki gündür anne diyo denemeye devam:13:

Evet canım anne demeye çalışıyormuş gerçektende artık çok net anneanne anne diyor ve çok komik bakıyor yüzüme bunu söylerken.Eşim sinir oldu tabii baba kızım baba diyor ayşenur kaçıyor...

benim kızımda ilerleyeceği yerde geri gidiyo tekrar agulamaya başladı

arkadaşlar kızım bir iki hafta öncesine kadar sürekli konuşuyordu yani babababa dedee mamama bunları söylüyordu şimdi sustu hiçbişey demiyo bunu yaşayan oldumu hiç

benim oğlumda ilk önce baba dedi. anne dedirtmeye çalışıyorum. ama o aaaaa - ba demekte ısrar ediyor. biliyorum çocuklar ilk önce ba ba , de de , ma ma gibi basit heceleri söylerlermiş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…