- Konu Sahibi hasret0587
-
denedim emmiyor geceleride süt az gelince mızıldanıyor biberona alıştı sıpa,eşimden ne istiyim omu emsin?:kedi:valla sagmaktan okadar sündüki ben bile emebilirim artıyosa yanidelikafadulden
bir arkadaş motilium diye bi ilç söyledi mide için ama prolaktin salgılama etkiside varmış onun arkadaşı kullanmış 150cc sagıyormuş onu aldım bi denicem işe yararsa yazarım size:lepi:
Bende MEtpamid'i duymştm arkadaşım faydası oldugunu sölemişti. ama senin cadı emmedikce sütün verimli olmaz illaki onun ağzının sıcağı lazım yaa uuraşsan dicem ama nası inat olduklaırnı biliorm nie alıştı ki biberona çok mu sık werdin
büyüklerin inadı doymuyor bu çocuk diye mama verdim biberonla kaşıgı istemeyince sonuç bu...bida çocugum olursa kilo kaybı olmadıgı sürece emzirecem.ya bide iri gögüste süt olmazmış diyolar benimki ölede olmadı cidden artık ugraşmıyorum açıkçası psikolojim bozuldu.napayım bende hiç emmemişim en azından ona azda olsa sagıp veriyorum bunaa şükür 1-2 ay sonra işe başlıyacagım ozaman rahat ederim.meme küçültme ameliyatı yaptıracam zaten bi işe yaramıyor iyice büyüdü sündü kendimden iğrenir oldum kilomda gitmiyor eski kiloma 10 kilo var 38 beden giyerken şimdi 42 giyorum 85 takarken 110 takıyorum varın siz düşünün halimibilmiyorumkismilekötükedihüso
denedim emmiyor geceleride süt az gelince mızıldanıyor biberona alıştı sıpa,eşimden ne istiyim omu emsin?:kedi:valla sagmaktan okadar sündüki ben bile emebilirim artıyosa yanidelikafadulden
bir arkadaş motilium diye bi ilç söyledi mide için ama prolaktin salgılama etkiside varmış onun arkadaşı kullanmış 150cc sagıyormuş onu aldım bi denicem işe yararsa yazarım size:lepi:
6 aylık bebek beslenmesi
Anne sütü bebek aldıkça verilmelidir.
biberon maması ise günde iki öğün 210-240 ml verilmelidir.
Meyve püresi: 1 öğün (10.00)
Sebze püresi: 1 öğün (12.00-13.00)
Yoğurt: 1 öğün (16.00)
Muhallebi: 1 öğün (20.00)
3 gün önce başladım bende ek gıda vermeye
zaman aralıkları sarksada bazen, menüm aynen bu hasret..
ne kadar zaman bu şekilde gitmeliyim acaba çorbalara falan ne zaman geçiliyor?
yoğurt mayalamada acemiyim hazır bebek için bilindik yoğurt var mı güvenilir yoksa
ustalaşana kadar kendim mi mayalayayım?
hasretciğim affına sığınarak birşey sormak istiyorum yukarıdaki tezatla ilgili bu menüyü nereden kopyaladığını çok merak ettim nerden takip ediyorsun aylık beslenme menüsü bebeğinin neden illaki menüye mama yazmışlar anlayamadım yalnış anlama sakın sana göre değil ben sadece mama firmalarına gıcığım 6aylık bebek anne sütünü isteyecek emecek mamayı verince mecburmu emecek ben mi yalnış anladım yok doğru anladıysam resmen soyuluyoruz hem ülke olarak hemde birey olarak
Canım orda şey dio anne sütü alıosa anne sütü almıyorsa verdiğiniz mama miktarı 210 cc fln olsun dio sen anne sütü veriyorsan mama vermiceksin tabiiki. bende senin gibi gıcığım:)) anne sütüne devam kesinlikle yawaş yawaşda geçiş yapılcak
hasretciğim affına sığınarak birşey sormak istiyorum yukarıdaki tezatla ilgili bu menüyü nereden kopyaladığını çok merak ettim nerden takip ediyorsun aylık beslenme menüsü bebeğinin neden illaki menüye mama yazmışlar anlayamadım yalnış anlama sakın sana göre değil ben sadece mama firmalarına gıcığım 6aylık bebek anne sütünü isteyecek emecek mamayı verince mecburmu emecek ben mi yalnış anladım yok doğru anladıysam resmen soyuluyoruz hem ülke olarak hemde birey olarak
arkadaşlar benim oğlum 10 gün sonra 6 aylık olacak sebze çorbalarını hala yediremiyorum kkda bi arkadaşın tavsiyesi üzerine çorbasının içine meyve koyup yediriyorum meyveyi çok seviyo ama bu şekilde alışmasından korkuyorum sizce hata mı ediyorummeyve koyarak?ne yapmalıyım lütfen fikirlerinizi paylaşın
yok canım anne sütü istedikçe werilmeli anne sütü almıyorsa mama iki kez werilmeli diyor..
aynen senle o paylaşımlarımızdan sonra bnde gıcığım mama firmalarına we aynen senin dediğin gibi inek sütünü gönül rahatlığıyla weriyorum.. we hiç bişey de olmadı olacağını da sanmıyorum.. hepimiz sütle büyüdük...
mamayı çoğu yer öneriyor içinde demir, kalsiyum witamin değerleri daha yüksek die.. bnde weriyorum kaşık mamalrını, biberon mamasıda weriyorum bizim kız çok sewerek içmiyor henüz sütü..
arkadaşlar benim oğlum 10 gün sonra 6 aylık olacak sebze çorbalarını hala yediremiyorum kkda bi arkadaşın tavsiyesi üzerine çorbasının içine meyve koyup yediriyorum meyveyi çok seviyo ama bu şekilde alışmasından korkuyorum sizce hata mı ediyorummeyve koyarak?ne yapmalıyım lütfen fikirlerinizi paylaşın
ya arkadaşlar merhaba ben sebze püresi yapıyorum bebeği 5,5 aylık kendi suyunda blenderdangeçiriyorumy yanlışmı yapıyorum düdüklüye falanda koymuyorum haşlanınca geçiriyorum hatamı yapıyorum meyveleri cam rendeden geçirip tülbentle szüzüp meyve suyu gibi veriyorum posalı sevmiyor hatalımıyım
arkadaşlar ben 1 hafta sonra okula başlıyorum dolayısıyla kızım ek gıdaya başlıycak.bakıcı ablamız ilgilenecek....ek gıdaya başlayan annişler rica etsem bana 1 günlük beslenme programınızı ve miktarını(örneğin 5-6 kaşık..) yazarmısınız??opuyorumnanaktan
sütü bebekler soğuk daha çok seviyor hasret soğuk dene birde ayrıca şuan bebeklerimizin günlük 500ml süt veya süt ürünleri alması gerekiyor kalanını ek gıdayla tamamlayın bence benim oğlum 18 aylık şimdiye kadar kahvaltısı dışında 1 öğün meyve yada sebze 1 öğün et grubu tavuk - balık- kırmızı et dışında hep yoğurt sütle idare etti çünkü bebeklerin gelişimleri için en çok kalsiyum ve proteine ihtiyacı var 1 öğün meyve yada sebze vitamin işini görür beni yalnış anlamayın sizin geçtiğiniz yollardan 1 yıl önce deneme yanılma yöntemiyle geçtim ve bebekleriniz için size ne kadar yardım edebilirsem çok mutlu olurum ve bence sütünüzün yettiği yere kadar anne sütüyle devam edin 6. ayda ek gıdaya başlanacak başlanmazsa yemek yemede zorluk çeker işleri boş benim oğlumun dişleri çıkana kadar çiğneme işinde çok zorlandı halada bazı şeyleri yutamayıp çiğneyemeyip çıkardığı oluyor
rabbim meleklerinize sağlıklı uzun ömürler versin
arkadaşlar ben 1 hafta sonra okula başlıyorum dolayısıyla kızım ek gıdaya başlıycak.bakıcı ablamız ilgilenecek....ek gıdaya başlayan annişler rica etsem bana 1 günlük beslenme programınızı ve miktarını(örneğin 5-6 kaşık..) yazarmısınız??opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?