- Konu Sahibi hasret0587
-
hayatım mama katmana gerek yok ki zaten içlerine.. kendi sütünle de hazırlayabilirsin bütün bunları yada normal sütle.. weya hiç süt koymayıp su ile de yapabilirsin.. şart değil yani biz daha besleyici olması açısından eklioruz kahwaltısına falan diğer şeylere katmıyorum zaten yoğurdu sütle yapıyorum çorbalarınada mama katmıyorum e meyweye zaten katılmaz.. şart değil yani mamakaydirigubbakcemile5
Niye o kadar erken başladın ki ek gıdaya daha çocuk kafasını tam tutamazken çiğneme nedir bilmezken senin gıdana ihtiyacı varken... öğürmesi çok normal.. bagırsakları ve böbrekleri 4. aydan sonra fazla proteini fln anca süzebiliyormuş. çok erken başlamışsın.. yumurta sarısının tümü çok ağır gelmez mi minicik bünyesine. doktorlar 6 aydan sonra yarım yumurta sarısı dio. çok zorlama bebişini bence mamadan alır zaten o...
bilmiyorum ya çok erken yükleniyorsunuz bebişlerinize kıyamıyorum ben wala. kendimi onların yerine koyuyorum ben kafamı tutmamın etrafı keşfin derdindeyken alakam olmayan gıdaların zorla yedirilmeye çalışması. tepkide veremiyosun anca öğürebiliosun..yawaş yawaş werin kızlar inş ömürleri boyunca yicekler zaten gıdaları.
sagol,teşekkür ederim yogurt aklıma gelmemişti yarın öyle deneyim bakalım...
Merhaba arkadaşlar bende mart annsiyim yeni katılıyorum aranıza.Bende 4,5 aylıken başlarım meye püresiyle şimdi yavaş yavaş corbaya geciyoruz.6 aylık olunca kahvaltıyada başlacagız.Ben hazır kaşık mamalarından veriyorum daha önce aptamil veriyordum ama istemiyor artık kaşık mamalarını içine neler koyabilirim o haliyle yemek istemiyor ve pekmez vermeye başlasam çokmu erken olur
haklısın ama 5 ayın içinde şuan 13 gün sonra 6.aya girecek ve benim 1 ay sonra işe başlamam lazım:1no2: artı daha okuyorum tez hazırlamam lazım bu arada alıştırdım alıştırdım yoksa bakıcının elinde alışsın istemiyorum:umursamaz:.uzun bir zamanım olsa sütüm yeterli olsa keşke 6.ayın sonuna kadar hiç bir şey vermezdim.benneyaptımki
Merhaba arkadaşlar bende mart annsiyim yeni katılıyorum aranıza.Bende 4,5 aylıken başlarım meye püresiyle şimdi yavaş yavaş corbaya geciyoruz.6 aylık olunca kahvaltıyada başlacagız.Ben hazır kaşık mamalarından veriyorum daha önce aptamil veriyordum ama istemiyor artık kaşık mamalarını içine neler koyabilirim o haliyle yemek istemiyor ve pekmez vermeye başlasam çokmu erken olur
slm kızlar benim 5,5 aylık ikizlerim varek gıdaya başladık meyve püreleri veriyorum yoğurt sebze çorbası meme bisküvisi bunları veriyorum kızlarrr size sorun olucak yardımcı olursanız çok sevinirim muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz??? tarifini yazarsanız çok sevinirim yavaş yavaş vereyim diyorum canlarıma .... Şeniz
meme bisküwisikaydirigubbakcemile3 pirinç unu yapıyoruz genelimiz aşağıda war tarifleri ben sütle yapıyorum koyulaşana kadar cezwede karıştırıyorum..slm kızlar benim 5,5 aylık ikizlerim varek gıdaya başladık meyve püreleri veriyorum yoğurt sebze çorbası meme bisküvisi bunları veriyorum kızlarrr size sorun olucak yardımcı olursanız çok sevinirim muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz??? tarifini yazarsanız çok sevinirim yavaş yavaş vereyim diyorum canlarıma .... Şeniz
Anladım canım. Allah yardımcın olsun. doktorun kontrolünde başlamışsındır zaten ben bagırsakları falan daha hazır olmamışz sindirmeyede o yüzden demiştim. ücretsiz izin alsaydın keşke alma şansın olsaydıda. maşş hem çocuk hem kariyer hem eğitim ne güzel. daha okulum var fln deyip güzel bebişini ertelememişsin.doktorunla gene görüşüyosundur ama bence tam yumurta sarısı ağır gelir fazla bi protein yüklemesi olur. gene yarım git sen bi süre. suyu aman bol bol ver artık..
bende mart annesiyim oğlum 5,5 aylık oldu yaklaşık 1 aydır yoğurt meyve püresi çorba veriyorum burda tariflerde çok işime yarıyor siz bebekelrinize hangi düzxenle veriyorusunuz gıdaları yani hergün meyve püresi çorba kahvaltı yoğurt hepsden öğün olarak veriyormusunuz?
şuan ücretsiz izindeyim zaten 3 aydır ama okul için dönmem lazım biraz karışık bakalım uzata bilirsem kurbana kadar uzatmayı düşünüyorum.hani bir laf varya çocukta yaparım kariyerde biraz öle oldu ama zormuş hem bedenen hem beynen yoruluyorum ama kilolarım gitmiyor anlamıyorum-tatlicadiarzu-
arkadaşlar sütünü sagıp içiren varmı?benim kızım emmiyor sagdıgımdada artık çok gelmiyor iyice kesilecek diye korkuyorum.sütü arttırmak için ne yapıyorsunuz?humana still tea içiyorum suda içiyorum yemekte yiyorum olmuyor bazen artıyor 1-2 gün sonra gene yerlerde.bir sagmada ortalama iki gögsümden 60cc çıkıyor 4 saatte bir sagıyorum gece sagmıyorum emmiyorda gece ne yapmalıyım?
ewet ben gece we sabah uynadığında emziriyorum sonra kahwaltı sonrası meywe we uyku uyanınca emziriyorum ondan sonrasının düzeni yok ya sebze ya yoğurt ya tahıllı mama olarak gidiyo işte.. çok takılmıyorum saatine falanınabende mart annesiyim oğlum 5,5 aylık oldu yaklaşık 1 aydır yoğurt meyve püresi çorba veriyorum burda tariflerde çok işime yarıyor siz bebekelrinize hangi düzxenle veriyorusunuz gıdaları yani hergün meyve püresi çorba kahvaltı yoğurt hepsden öğün olarak veriyormusunuz?
arkadaşlar sütünü sagıp içiren varmı?benim kızım emmiyor sagdıgımdada artık çok gelmiyor iyice kesilecek diye korkuyorum.sütü arttırmak için ne yapıyorsunuz?humana still tea içiyorum suda içiyorum yemekte yiyorum olmuyor bazen artıyor 1-2 gün sonra gene yerlerde.bir sagmada ortalama iki gögsümden 60cc çıkıyor 4 saatte bir sagıyorum gece sagmıyorum emmiyorda gece ne yapmalıyım?
gece uykuda dene bi kaç kere belki emmeye başlar... yada kocandan yardım istesen olmazmı.. sağmaktan çok emmek daha çok kanalları uyararak artışı sağlıyorsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?