2010 Mart Melekleri İçin Ek Gıda Zamanı:)

ya mesela 3 ölçek mama diyince tak kalıyorum ben orda kıvamın nası ayarlicam die:) Teşekkür ederim. şey yapim o zmn ben. daha başlmadım gerçi ama yarı süt yarı su koyuyum sütte alerji yapabilir. kendi sütümdende katarım ara ara

haklısın ama 5 ayın içinde şuan 13 gün sonra 6.aya girecek ve benim 1 ay sonra işe başlamam lazım:1no2: artı daha okuyorum tez hazırlamam lazım bu arada alıştırdım alıştırdım yoksa bakıcının elinde alışsın istemiyorum:umursamaz:.uzun bir zamanım olsa sütüm yeterli olsa keşke 6.ayın sonuna kadar hiç bir şey vermezdim.benneyaptımki

Merhaba arkadaşlar bende mart annsiyim yeni katılıyorum aranıza.Bende 4,5 aylıken başlarım meye püresiyle şimdi yavaş yavaş corbaya geciyoruz.6 aylık olunca kahvaltıyada başlacagız.Ben hazır kaşık mamalarından veriyorum daha önce aptamil veriyordum ama istemiyor artık kaşık mamalarını içine neler koyabilirim o haliyle yemek istemiyor ve pekmez vermeye başlasam çokmu erken olur

slm kızlar benim 5,5 aylık ikizlerim var ek gıdaya başladık meyve püreleri veriyorum yoğurt sebze çorbası meme bisküvisi bunları veriyorum kızlarrr size sorun olucak yardımcı olursanız çok sevinirim muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz??? tarifini yazarsanız çok sevinirim yavaş yavaş vereyim diyorum canlarıma .... Şeniz

sagol,teşekkür ederim yogurt aklıma gelmemişti yarın öyle deneyim bakalım...

hasret vermişti burda güzel bir yoğurtlu sebze çorbası tarifi ona bi baksana..

canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun...2010 mart anneleri topiğinede bekleriz...

benim oğlumda kabul etmiyor hazırkaşık mamalarını tek başına..ben ya meyveyle püre yapıyorum..yada bebelac ın pişirilen lezzetler diye muhallebileri var onlarla hazırlayıp karıştırıyorum...elimdeki kaşık mamaları bitincede almayacağım artık kendim hazırlarım..

Anladım canım. Allah yardımcın olsun. doktorun kontrolünde başlamışsındır zaten ben bagırsakları falan daha hazır olmamışz sindirmeyede o yüzden demiştim. ücretsiz izin alsaydın keşke alma şansın olsaydıda. maşş hem çocuk hem kariyer hem eğitim ne güzel. daha okulum var fln deyip güzel bebişini ertelememişsin.doktorunla gene görüşüyosundur ama bence tam yumurta sarısı ağır gelir fazla bi protein yüklemesi olur. gene yarım git sen bi süre. suyu aman bol bol ver artık..

Kaşık mamasını yemiyorsa kendin yap en güzeli bence. taze taze hazırla annesinin hazırladığını sevecektir eminim:)

oy oyy maşş allah yardımcın olsun yaa biz biriyle zor başediyoruz hatta edemiyoruz. meme bisküvisi nedir bu arada.. mamamı dicektin yoksa. ben muhallebi wermeyi çok düşünmüyorum cnm ya besleyici bi değeri yok cunku anca kof et yapıyor çoğu doktorda önermiyor. onun yerine gaz yapmicak şekilde yatmalarına 2 saat kala fln yogurt içine bisküvi fln verebilirsn bence..

meme bisküwisikaydirigubbakcemile3 pirinç unu yapıyoruz genelimiz aşağıda war tarifleri ben sütle yapıyorum koyulaşana kadar cezwede karıştırıyorum..
ha bi de ben sadece pirinçunu değil nişastalarla karıştırıyoerum

1 çay kaşığı olarak başlayabilirsin, bi, zrarı olmaz..

şuan ücretsiz izindeyim zaten 3 aydır ama okul için dönmem lazım biraz karışık bakalım uzata bilirsem kurbana kadar uzatmayı düşünüyorum.hani bir laf varya çocukta yaparım kariyerde biraz öle oldu ama zormuş hem bedenen hem beynen yoruluyorum ama kilolarım gitmiyor anlamıyorum-tatlicadiarzu-

bende mart annesiyim oğlum 5,5 aylık oldu yaklaşık 1 aydır yoğurt meyve püresi çorba veriyorum burda tariflerde çok işime yarıyor siz bebekelrinize hangi düzxenle veriyorusunuz gıdaları yani hergün meyve püresi çorba kahvaltı yoğurt hepsden öğün olarak veriyormusunuz?

biz de tam 5.5 aylık olduk ben hergün öğünlri sırasıyla vermeye çalışıyorum.çorbalar hariç genelde yiyo artık çok şükür çorbayı da bi türlü sevemedi nasıl alışıcak bilmiyorum

Ben daha tam olarak başlamadım 15 günümüz kaldı 6 ay bitmesine o zmn başlicam ama düzenli werilmesini söylüolar kendin bi liste yap sabah uynınca emzir mesela sonra kafaltı sonra gene emzir sonra çorba sonra emzir gene sonra sebze yatarken gene emzir böle bişi olabilir..ana öğünler yemek aralar süt yani.

Çok iyi yapmışsın merak etme şimdi yorulsanda ilerde pişman olmicaksın aynen benimde kilolar betonlaştı görsen yorgunluktan ölüyorum ama gitmiolar gerçi süt için sürekli yiyorum ondan heralde.. biraz toparlansınlar bizde toparlanırız inşş

arkadaşlar sütünü sagıp içiren varmı?benim kızım emmiyor sagdıgımdada artık çok gelmiyor iyice kesilecek diye korkuyorum.sütü arttırmak için ne yapıyorsunuz?humana still tea içiyorum suda içiyorum yemekte yiyorum olmuyor bazen artıyor 1-2 gün sonra gene yerlerde.bir sagmada ortalama iki gögsümden 60cc çıkıyor 4 saatte bir sagıyorum gece sagmıyorum emmiyorda gece ne yapmalıyım?

Niye emmiyor ne zmndan beri? baya azalmış canım ya. geceleri ben bi göğsümü emince dierini de ben sağıyorum dolması hızlansın diye cunku onu tekrar emesiye 3 saat geçio. gecede emzir yada sağ gece wermemek etkiliyormuş baya. humanayı bende çok içtim artık kokusundna midem bulanıyor. artırıyordu bazen. GNC 'nin bira mayası hapı war onu kullandım tahin dere otu bulgur pilavı bunları yiyorum. sık sık emzirmeyi dene yada sağ
ben gezmeye gideceğim zaman sağıyorum yada o gece sağdıklarımı yatmadan içiriyorum dışarı cıkacağım zmnda birerona koyuyorum yolda yada gittiğimiz yerde içiriyorum...

ewet ben gece we sabah uynadığında emziriyorum sonra kahwaltı sonrası meywe we uyku uyanınca emziriyorum ondan sonrasının düzeni yok ya sebze ya yoğurt ya tahıllı mama olarak gidiyo işte.. çok takılmıyorum saatine falanına

ewet ben akşamları bazen dolu olduklarında sağıyorum uyurken weriorum yatmadan önce.. ya da babasıyla yatacaksa sağıp bırakıyorum gece uyandığında wersin die.. mama hazırlasam 1 saat ömrü war ama süt öyle değil 6 saat durabilir dışarda...
sütü artırmak içinde bana en çok soğanlı domatesli bulgur pilawı, irmik helwası, komposto, şeftali suyu falan fayda ediyor... ha bi de ballı ılık süt içince de etki ediyodu hem kalitesini hem miktarını artırır.. hatırladığım böyle
zaten 2 aydır falan hiç bişey yapmıyorum artması için falan yetiyor şükür.. normal hayatımı yaşıyorum.. kafaya takmayınca daha çok oluyor bu bi kesin:lepi:

gece uykuda dene bi kaç kere belki emmeye başlar... yada kocandan yardım istesen olmazmı.. sağmaktan çok emmek daha çok kanalları uyararak artışı sağlıyorsempatiksalakcinni

gece uykuda dene bi kaç kere belki emmeye başlar... yada kocandan yardım istesen olmazmı.. sağmaktan çok emmek daha çok kanalları uyararak artışı sağlıyorsempatiksalakcinni

denedim emmiyor geceleride süt az gelince mızıldanıyor biberona alıştı sıpa,eşimden ne istiyim omu emsin?:kedi:valla sagmaktan okadar sündüki ben bile emebilirim artıyosa yanidelikafadulden
bir arkadaş motilium diye bi ilç söyledi mide için ama prolaktin salgılama etkiside varmış onun arkadaşı kullanmış 150cc sagıyormuş onu aldım bi denicem işe yararsa yazarım size:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…