- Konu Sahibi hasret0587
-
herkese selam aradığım siteyi sonunda buldum kim düşünüp hazırladıysa allah razı olsun :))) benim bebeğim 6.5 aylık 5.5 aylıkken ek gıdaya baladım bugüne kadar gayet iyi yiyordu ama son zamanlarda biraz fazla yese kusuyor ne yapmam lazım kilo alması falan çok iyiydi ek gıdaya başladığımı 1 ay içerisinde 1 kilo almış ama şimdi kusmalar falan başladı acaba neden olabilir genelde sebze yiyor sıkılmış olabilirmi acaba hazır hiç bişiy vermedim henüz herşeyi evde kendim yaptım acab yediklerinden mi sıkılmaya başladı((( konu hakkında bilgisi olan varmı
kızlar,kahvaltıda hangi peyniri kullanıyosunuz?ceren sadece labne peynir yiyor,beyaz peynir parçacıkları öğürtüyor. yumurtayı da rafadan yiyor,katı bişi yediremiyorum.öyle ekmek filan hiç denemedim daha.
slm kızlar benimde ebir oğlum var ismi emirhan 8 mart da doğdu ek gidaya başlayalı çok oldu mesela buğünkü yediği menüyü sayıyım
kahvaltısı saat 10.30 yedi
kiri nin kaymaklı krem peyniri
5 adet bebe bisküvi
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı tereyağı
milupanın 7 tahıllı kahvaltısı
1 yumurta sarısı
hepsini karıştırıp çatalla eziyorum
çorbası 13.30 da yedi
yarım havuç
4 çiçek kadar karnıbahar
birazda kereviz
birzda burgur bunları pişirdim içersine zeytinyağı koydum blendırdan geçirdim
16.30 yoğurt
daninonun mavisinden 3 adet yoğurt
18.00 çeyrek şeftali
20.30.da milupanın muhallebisi
01.20 da milupanın mamasını içicek
sabah 06.30 tekrar mama
işte böyle günlük beslenmemiz nasıl kızlar eksiklerimiz varmı veya eklencek olan bişey öneri ve görüşlerinizi bekliyorum :)
gmerhaba benim oğlumunda adı emirhan.. :))
15 şubatta dogdu..
beslenmesi güzel..ama daninoları verdirmiyor enim dr..hem danino yoğurt değil,peynir,,içeriğine bakarsan orda yazıyor..onun yerine bence yoğurt ve cicibebe blendırda ezip versen..hem daha besleyici olur...meyveli tahollı yoğurtta yapıp verebilirsin.....
slm adaşlar yani hemde aynı yaşıtlar ne güzel içeriğine bakmak hiç aklıma gelmedi sadece danino değil sütiş in yoğurdunu veriyorum içerisine veyva rendeliyorum 2 tane falanda bebe bisküvisi eziyorum öylede veriyorum yoğurdu kendim mayaladım yemedi sevmedi galiba o dediğin yoğurt nasıl yapılıyor
senin bebişinin günlük beslenmesinide yazarmısın opuyorumnanaktan
slm adaşlar yani hemde aynı yaşıtlar ne güzel içeriğine bakmak hiç aklıma gelmedi sadece danino değil sütiş in yoğurdunu veriyorum içerisine veyva rendeliyorum 2 tane falanda bebe bisküvisi eziyorum öylede veriyorum yoğurdu kendim mayaladım yemedi sevmedi galiba o dediğin yoğurt nasıl yapılıyor
senin bebişinin günlük beslenmesinide yazarmısın opuyorumnanaktan
tahıllı yogurt nasıl yapılıyor ebrucum?
ben sabah kahvaltı karışımı veriyorum...içine 1 çorba kaşığı 8 tahıllı ballı mama,yarım muz.1 çay kaşığı tereyağ..bir tatlı kaşığı krem peynir,3-4 kuru üzüm.yumurtann sarısı,yarım ceviz,1-2 adet fındık katıp ,bir tatlı kaşığı pekmez rondadan geçiyorum,
arada,1 meyve bazebde kavanoz mamalarından meyve
oğlen çorba,,kafama göre onun yiyebileceği çorbaladan yapıyorum,çorbayı pek sevmiyor,,bende içine meyve katıyorum,r yediremezsen öyle yap demişi,öyle yapıyorum bende.
arada yoğurt ,cici bebeli meyveli veya tahllı falan olyor,sede yemiyor illa bişey katıyorum içine..
akşamda bir yemek tabağı muhallebi veya kaşık maöası..sonra acıkırsada biberon mamasıyla devam ediyoruz...her yemek arasında su veriyorum birde...
CANIM YOĞURTDUN içine tahıllı kaşık mamalarından katıyorum karıştırıp veriyorum..bazende meyve de katıyorum blendırdan gçirip veriyorum..bazen cici bebbe katıyorum içine..sade vermiyorum yoğurdu çünkü yemiyor....
meywe olarak üzüm we armut püresi wer rahatlar... ve kahwaltısına 1 ç.k tereyağı atabilirsin..
Selkine bebeğin kaç aylık? benim oğlum 3 mart doğumlu ceviz vermek bende istiyorum ama daha erkenmi diyede teredüteyim sen ne zamadır veriyorsun 8 aylık olsun veriri diye düşünmüştüm.
benim dr.daha erken dedi ceviz fındık için daha 2gün önce ağır gelir rahatsız olur dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?