- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi hasret0587
-
ya çıldırıcam artık oğluma bir türlü çorba yediremiyorum kahvaltısını meyve püresini çok seviyo yoğurdun da içine meyve koyuyorum öyle yiyo..çorbanın içine de meyve koyarsam biraz yiyo ama böyle alışıcak diye korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım benim durumumda olanlar sizler nasıl yediriyosunuz paylaşırsanız sevinirim
selkie muhteşemsin dediğin herşeyi uyguluyorum süper oluyor öpüyrmmmmmmm
Mamasız tarif istiyorummmmm
ben 6 ay sadece süt vercem die 6 kilo alıyım o kadar stres çekiyim ek gıdadamı mama wercem imdatttt:)
kızlar mamayla yapmayın lüfen yaa yogurda çorbaya herşeye katıyorsunuz mamayı cıkartınca hadi yemezse. kaldıki çorbalar yeterince vitaminli yogurtta öle hadi muhallebyi anlıyorum. ama kahvaltı şu bu herşeye katmayın lütfen. bizim 6 ay dolmasına 15 gün war o zamana kadar meyve püresi yogurt ve azcıkda olsa çorbalarla gidicez 6 aydan sonra aranıza geliyoruz inşşş
Mrehaba arkadaşalr ben 2010 mart annesiyim arkadaşalr dün çok kötü bişey yaşadım bununla ilgili ne yapabiirim sizlerde bana destek olun lütfen
Bebedor Sebze Meyve Filesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
şu linkteki bebek filesi varya onun alltta elle tutulan yerini ağzına geçirdi bi tarafı alt çnesinde bir tarafı ağzının içinde alt damağına geçti çığlıkalrına yetiştim tabi ben çıkaramadım oynatınca daha çok ağladı allahtan abbası evdeydi o kırarak açtı .. bununla ilgili tüm olumsuz yorumalrımı herkese bildirmek istiyourm ... aslında yurt dışınd bununla ilgili firmayada büyük yükümlülük düşetr ama burası türkiyeişte..
fikirlerinizi benle özelden paylaşın lütfen ki takip edebileyim..
Mamasız tarif istiyorummmmm
ben 6 ay sadece süt vercem die 6 kilo alıyım o kadar stres çekiyim ek gıdadamı mama wercem imdatttt:)
kızlar mamayla yapmayın lüfen yaa yogurda çorbaya herşeye katıyorsunuz mamayı cıkartınca hadi yemezse. kaldıki çorbalar yeterince vitaminli yogurtta öle hadi muhallebyi anlıyorum. ama kahvaltı şu bu herşeye katmayın lütfen. bizim 6 ay dolmasına 15 gün war o zamana kadar meyve püresi yogurt ve azcıkda olsa çorbalarla gidicez 6 aydan sonra aranıza geliyoruz inşşş
merhaba benim kızımda 4ay 19 günlük ek gıdaya 1ay önce başladım şeftali ile ilk ögürdü sonra kustu ama şimdi zevkle içiyor.yogurdu sanki limon veriyormuşum gibi irkildi şimdi içine elma armut rendeliyorum pekmez katıp yediriyorum.4 gündür yumurta ve peynire başladım 2 haftada tam yumurta sarısına gelecegim bakalım.bugün kabak haşladım içine irmik kattım çok yemek istemedi cidden tadına baktım igrençti kızım iyi bir gurme olacak sanırım sebzeleri nasıl tatlandırabilirim acaba mama hariç mama zaten veriyorum
canım mama katabilirsin,yoğurtla yapabilirsin..
birde benim dr eğer sebzeyi kabul etmezse içine elmanın 4 te birini kat birazda tarcın koy daha rahat kabul edecektir demişti...benimkinde bir kez denedim öyle ..güzel yedi ama açıksası sonra böyle alışırda normal çorbayı yemez diye korktum yapmadım..şimdi et suyu falan katmaya başladım..daha lezzetlendi çorbalar..benimki 6 aylık ama seninki için erken et suyu...
ben kendim yiyemediğim şeyi yedirmiyorum oğluma...yazık ya onlara çok tatsız tuzsuz oluyor o haşlayıp yapılan sebze çorbası
merhaba benim kızımda 4ay 19 günlük ek gıdaya 1ay önce başladım şeftali ile ilk ögürdü sonra kustu ama şimdi zevkle içiyor.yogurdu sanki limon veriyormuşum gibi irkildi şimdi içine elma armut rendeliyorum pekmez katıp yediriyorum.4 gündür yumurta ve peynire başladım 2 haftada tam yumurta sarısına gelecegim bakalım.bugün kabak haşladım içine irmik kattım çok yemek istemedi cidden tadına baktım igrençti kızım iyi bir gurme olacak sanırım sebzeleri nasıl tatlandırabilirim acaba mama hariç mama zaten veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?