- Konu Sahibi hasret0587
-
valla emirhan gayet iyi..bir sıkıntısı yok..zaten öyle çokta yemiyorki,yarım ceviz,1-2 fındık...çok verilirse dokunur ama bencede...
benim oğlumun adıda emirhan
bizimki sabah uyanınca anne sütü. sonra
kahvaltı:
bir yumurta sarısı
peynir
tereyağı
bazen tahin
2 bisküvi
bunları ıslatacak kadar inek sütü
sonra 2 kere daha anne sütü
öğlen
büyümix
danino 1 er adet
bir bisküvi
tekrar 2 kere emme
arada 70 cc fln inek sütü
akşam
çorba
sonra hep anne sütü
öğlen ki menümüz br gün meyve püresi birgün yogurt olarak değişiyor akşam kide birgün çorba birgün patates yada başka sebzelerle değişiyor.
çorbamıza kıyma kattım öğürdü et daha yemedi öyle öğünlü olarak. aralara fazla bişeyler sıkıştıyırım dersem yemiyor. akşam corba içmedi mesela tahıllı mama yaptım onuda yemedi paso emdi. şimdilik böyle gidiyoruz bakalım...
bende yazayım barimmm
gece boyunca mam içtiğiiçin kahvaltımızı erken yapıyoruz 8:30 9 gibi
sabah
kaşar peyniri
1y.sarısı
muz
elma
mandalina yada portakal suyu
keçi sütü
ceviz
1t.kaşığı pakmez
1ç.kaş.tahıllı kaşık maması
arada 120cc mama
öğlen
kendi yaptığım çorba yada sebze püreleri kemik suyu katıyorum yada kıyma koyuyorum
yoğurdu hiçbir şekilde ağzına sürmüyo iine neler neler kattım yok istemiyo doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama danino veriyorum günde 2 kutu
arada yine 120cc mama
akşam keçi sütüyle muhallebi
gece boyunca yine mama
günde bir kez keçi sütü veriyorum gece yada gündüz hem sütün tadına alışsın diye hemde yoğurt yemediği için
şimdilik böle işte bütün bebişlere yarasın yedikleri mamalar afiyet olsun
bende yazayım barimmm
gece boyunca mam içtiğiiçin kahvaltımızı erken yapıyoruz 8:30 9 gibi
sabah
kaşar peyniri
1y.sarısı
muz
elma
mandalina yada portakal suyu
keçi sütü
ceviz
1t.kaşığı pakmez
1ç.kaş.tahıllı kaşık maması
arada 120cc mama
öğlen
kendi yaptığım çorba yada sebze püreleri kemik suyu katıyorum yada kıyma koyuyorum
yoğurdu hiçbir şekilde ağzına sürmüyo iine neler neler kattım yok istemiyo doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama danino veriyorum günde 2 kutu
arada yine 120cc mama
akşam keçi sütüyle muhallebi
gece boyunca yine mama
günde bir kez keçi sütü veriyorum gece yada gündüz hem sütün tadına alışsın diye hemde yoğurt yemediği için
şimdilik böle işte bütün bebişlere yarasın yedikleri mamalar afiyet olsun
8 ay1 haftalık ablası valla doktorlara kalsa herşey için erken 1 yaşına gelincede yok şuna alıştırın buna alıştırın robot ya bu çocuklar şimdiden alışsınlar işte bende sordum keçi sütüne hayır dedi ama herzaman değil zaten toplasan günlük içtiği keçi sütü miktarı 150cc ancaktır yani bende az veriyorum bütün öğünleri değil dedim bişey demedi ozaman eğer bi sıkıntı vermiyorsa bence verilebilir ben veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?