annem ha sakın tekmeleriden mahrum etme kuzum ama kaburgamdan ayağını çeksende fena olmaz hanikaydirigubbakcemile3
napım ama çok canım yanıyo teyzesi minik ayakların kaburgamda ne işi var babası diyo sana çekmiş sende öyle kötü yatıyon hoş kaydirigubbakcemile3şu cümlenle bütün duygusallıgımın içine ettin tubişolumunekankayizsmile koptum gülmekten:lepi:
napım ama çok canım yanıyo teyzesi minik ayakların kaburgamda ne işi var babası diyo sana çekmiş sende öyle kötü yatıyon hoş kaydirigubbakcemile3
şu cümlenle bütün duygusallıgımın içine ettin tubişolumunekankayizsmile koptum gülmekten:lepi:
canım beyazıtım bayazıtım bayezidim beyazım, yusuf yüzlüm ahmetim mustafam herşeyim beniim.. kuzuu sen ne zaman doğucaksıın ne çok merak ediyorum seni anneem ....bi güzel yüzünü göstermedin ya bana hep aklımdasın canımın parçası .....küçücük ellerini , bide doktor amcanın son gittiğimde verdiği ayacığının resmini ezberledim ..
Zaman da geçmiyo pamuk şekerim, önceden hafta sayıyodum şimdi gün sayıyorum hep dua ediyorum zamanında gel sağlıklı gel diyee ... hayalimde sarısın sapsarı saçlısın pembe yanaklısın bebeğim bakalım gerçekte nasılsın (sarı ol diye bi kamyon ayva portakal yedim bakalım işe yarıycakmı) her an aklımdasın meleğim inşallah keyfin yerindedir inşallah sıkıntın yoktur bekliyorum bitanem ben seni gel minik kuzum gel gel gel...
oyy kuzuum ben seni çook seviyoruum sana aşığıımm allaha emanet ol emi bal köpüğüm,,,
Sevgi biriktiriyorum yoklugunda.
Bir garip hallerdeyim. Dokunsalar ağlayacak gibiydim ya, yok yok artık dokunmasalar da ağlayabilirim.
Seninle hayata yeniden başlamak için sen büyürken ben küçülmekteyim.
Ne çok şey var sana anlatacak.Ne çok hasret var.
Sabırla yolunu gözlemekteyim.
:roflol::roflol::roflol:ömürüm ben çok zeytin yedim bide yımırta ne olcak acabakaydirigubbakcemile3 arada kaldı yavrucakk
:lepi: şair ruhunu sevsinler çiğdemim:lepi:vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisSevgi biriktiriyorum yoklugunda.
Bir garip hallerdeyim. Dokunsalar ağlayacak gibiydim ya, yok yok artık dokunmasalar da ağlayabilirim.
Seninle hayata yeniden başlamak için sen büyürken ben küçülmekteyim.
Ne çok şey var sana anlatacak.Ne çok hasret var.
Sabırla yolunu gözlemekteyim.
:roflol::roflol::roflol:
:lepi: şair ruhunu sevsinler çiğdemim:lepi:vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ömürüm ben çok zeytin yedim bide yımırta ne olcak acabakaydirigubbakcemile3 arada kaldı yavrucakk
zeytin gözlü yumurta gibi de bembeyaz teni olsun inşallah kıı biraz da elma yi kızarsın yanakları bebenin delikafaduldendelikafadulden
siparişleri verdiniz menünüz iki ay sonra kucağınızda efendimsempatiksalakcinnizeytin gözlü yumurta gibi de bembeyaz teni olsun inşallah kıı biraz da elma yi kızarsın yanakları bebenin delikafaduldendelikafadulden
zeytin gözlü yumurta gibi de bembeyaz teni olsun inşallah kıı biraz da elma yi kızarsın yanakları bebenin delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?