2010 Mayıs anneleri bebeğinize bugün ne söylemek isterdiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nilay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
:1shok::1shok::1shok::1shok:
:1shok::1shok::1shok:
:1shok::1shok:
:1shok::sm_cool:

slm canım ay çok hoşsun sule ya koptum yazdıklarına karnım ağrıdı artıksempatiksalakcinni

ay sezen görüyosun bizim duygusallığımız bu kadar oluyo
nilaycım nasıl güzel ve anlamlı bi topik açmış biz onuda tuttuk gırgır topiği yaptıkkaydirigubbakcemile3

tamam sizden duygusallık beklemiyordumda bu kadarda odunluk olmazki beni,m gibi duygusal birini ne hale getirdinizalsanaalsanasmile

nilaycım nasıl güzel ve anlamlı bi topik açmış biz onuda tuttuk gırgır topiği yaptıkkaydirigubbakcemile3

evet çok duygusal bir topik
vede gırgır lı topik ne güzel meyvaların faydalarını öğreniyoruz

arkadaşlar ya ben buraya hislerimi yazdım ya bebeğimi çok seviyorum ama onun olmasını sağlayan kocama da bişeyler yazmak istiyorum izin verirseniz battı balık yan gider ......

Beyazıtımın babası kocam ....bazı günler beni deli etsende seni çok seviim canım benim ...senin biyerden yanlışlıkla duyma yada okuma ihtimaline karşı buraya yazamadığım şeylerden dolayı bazen seni evden atmak istiyorum ama yine de sana aşığım ....13 senedir seni seviyorum ölene kadar hep sevicem ...beyazıtı kıskansan da seni seviyorm nasıl olsa beyazımız doğunca sen bakıcaksın o yüzden bu yaptıklarını sana ödeteceğim için çook mutluyum seni çook seviyorum canım benim

ayy ömür valkla karnıma agrı girdi gülmektendelikafadulden güya adama duygusal bişilermi yazdıgını sanıyonkaydirigubbakcemile3

boshayallersmile

ay ömür alemsin ha hadi eşi de geçtin şimdi sıra kimde kaydirigubbakcemile3

bende yazmak istiyorum
al işte şimdide okları kocaya çevirdikaklinialirimsmile

ayy ömür valkla karnıma agrı girdi gülmektendelikafadulden güya adama duygusal bişilermi yazdıgını sanıyonkaydirigubbakcemile3

heee bugünkü duygularım bunlar kıı napiim bişey çıkmıyo tarlaya tohum attı diye aşk şiiri mi yazcam hergün adama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bugün kızgınım ona benalsanaalsanasmile

ilk sayfalarda baya moda girmiştim duygusal şöle bişi yazayım diye sonrasında olayı kopartmışısız ya gülmekten bişide gelmiyo şimdi aklıma.

heee bugünkü duygularım bunlar kıı napiim bişey çıkmıyo tarlaya tohum attı diye aşk şiiri mi yazcam hergün adama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bugün kızgınım ona benalsanaalsanasmile
:roflol::roflol::roflol:

çok saol böylle bir topik açtığın için canım benim :1hug:

anam kaburgasına mektup yazan anaaa,, daha ne yaziim buraya nilay atıcak hepimiziii kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

he kıız modun topikine ettik resmenkaydirigubbakcemile3

şimdi ilkgün ile nilay kavga ediyo hangisi beni banlasın diye bittim ben açıyosunuz torbamı dökülüyo işte burda açtırmayın bana yaa:roflol:

kızlar çok hoşsunuz vallahi ben tüm duygusallığımla açmışken bu topiği okurken gülmekten koptum
neyse hamilelik hormonlarından olsa gerek ağlanacak şeye güler gülünecek şeyede ağlar olduk

canım senın için bi topic açayım 2010 mayıs anneleri koçişlere ne söylemek isterdiniz

ilk sayfalarda baya moda girmiştim duygusal şöle bişi yazayım diye sonrasında olayı kopartmışısız ya gülmekten bişide gelmiyo şimdi aklıma.

diğer annişlerinde duygusallığı banlanmış kaydirigubbakcemile3

çok saol böylle bir topik açtığın için canım benim :1hug:

rica ederim canım ne demek :asigim:

nilaycım ömüre özel topic plizzzolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…