sezenn slm tatlımmmopuyorumnanaktan
slm canım ay çok hoşsun sule ya koptum yazdıklarına karnım ağrıdı artıksempatiksalakcinni
ay sezen görüyosun bizim duygusallığımız bu kadar oluyo
nilaycım nasıl güzel ve anlamlı bi topik açmış biz onuda tuttuk gırgır topiği yaptıkkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ya ben buraya hislerimi yazdım ya bebeğimi çok seviyorum ama onun olmasını sağlayan kocama da bişeyler yazmak istiyorum izin verirseniz battı balık yan gider ......
Beyazıtımın babası kocam ....bazı günler beni deli etsende seni çok seviim canım benim ...senin biyerden yanlışlıkla duyma yada okuma ihtimaline karşı buraya yazamadığım şeylerden dolayı bazen seni evden atmak istiyorum ama yine de sana aşığım ....13 senedir seni seviyorum ölene kadar hep sevicem ...beyazıtı kıskansan da seni seviyorm nasıl olsa beyazımız doğunca sen bakıcaksın o yüzden bu yaptıklarını sana ödeteceğim için çook mutluyum seni çook seviyorum canım benim
arkadaşlar ya ben buraya hislerimi yazdım ya bebeğimi çok seviyorum ama onun olmasını sağlayan kocama da bişeyler yazmak istiyorum izin verirseniz battı balık yan gider ......
Beyazıtımın babası kocam ....bazı günler beni deli etsende seni çok seviim canım benim ...senin biyerden yanlışlıkla duyma yada okuma ihtimaline karşı buraya yazamadığım şeylerden dolayı bazen seni evden atmak istiyorum ama yine de sana aşığım ....13 senedir seni seviyorum ölene kadar hep sevicem ...beyazıtı kıskansan da seni seviyorm nasıl olsa beyazımız doğunca sen bakıcaksın o yüzden bu yaptıklarını sana ödeteceğim için çook mutluyum seni çook seviyorum canım benim
ay ömür alemsin ha hadi eşi de geçtin şimdi sıra kimde kaydirigubbakcemile3arkadaşlar ya ben buraya hislerimi yazdım ya bebeğimi çok seviyorum ama onun olmasını sağlayan kocama da bişeyler yazmak istiyorum izin verirseniz battı balık yan gider ......
ayy ömür valkla karnıma agrı girdi gülmektendelikafadulden güya adama duygusal bişilermi yazdıgını sanıyonkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:heee bugünkü duygularım bunlar kıı napiim bişey çıkmıyo tarlaya tohum attı diye aşk şiiri mi yazcam hergün adama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bugün kızgınım ona benalsanaalsanasmile
ay ömür alemsin ha hadi eşi de geçtin şimdi sıra kimde kaydirigubbakcemile3
ilk sayfalarda baya moda girmiştim duygusal şöle bişi yazayım diye sonrasında olayı kopartmışısız ya gülmekten bişide gelmiyo şimdi aklıma.
ilk sayfalarda baya moda girmiştim duygusal şöle bişi yazayım diye sonrasında olayı kopartmışısız ya gülmekten bişide gelmiyo şimdi aklıma.
Evet arkadaşlar
bebişlerimiz artık iyice büyüdü karnımızda hergün hareketlerini hissediyoruz ve kıpır kıpırlar maşalahhh
içimizden kuzumuza ne söylemek geliyorsa onları yazalım
ilk söylem benden oğlum YUSUF EMİR'E olsun
artık çok heyecanlıyım oğlum 31.haftamızdayız
ne zaman geleceksin doğum tarihin ne olacak bilmiyorum ama allahımdan zamanında ve sağlıkla gelmeni istiyorum
kokunu yüzünü gözlerini burnunu ayaklarını ve en çokta sesini merak ediyorum
kime benzeyeceksin nasıl bi bebek olacaksın bilmiyorum
orada rahat dur emi yavrum kıpır kıpır dolanıyon yerin rahat biliyom ama üzme anneyi kuzum
salıkla gel annesinin ve babasını meleğiiii
yaşama sevincimiz
gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
anam kaburgasına mektup yazan anaaa,, daha ne yaziim buraya nilay atıcak hepimiziii kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
he kıız modun topikine ettik resmenkaydirigubbakcemile3
şimdi ilkgün ile nilay kavga ediyo hangisi beni banlasın diyebittim ben açıyosunuz torbamı dökülüyo işte burda açtırmayın bana yaa:roflol:
ay sezen görüyosun bizim duygusallığımız bu kadar oluyo
nilaycım nasıl güzel ve anlamlı bi topik açmış biz onuda tuttuk gırgır topiği yaptıkkaydirigubbakcemile3
çok saol böylle bir topik açtığın için canım benim :1hug:
nilaycım ömüre özel topic plizzzolumunekankayizsmilekızlar çok hoşsunuz vallahi ben tüm duygusallığımla açmışken bu topiği okurken gülmekten koptum
neyse hamilelik hormonlarından olsa gerek ağlanacak şeye güler gülünecek şeyede ağlar olduk
canım senın için bi topic açayım 2010 mayıs anneleri koçişlere ne söylemek isterdiniz
diğer annişlerinde duygusallığı banlanmış kaydirigubbakcemile3
rica ederim canım ne demek :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?