bol muz yiyince ne oluyo ömür üstadımmsempatiksalakcinni
şule :) kabız olunuyor canım
senden daha yaratıcı cevap beklerdim alsanaalsanasmilekabız olunuyo diycem ama ortamın içine limon sıkmış olcam dimi lülülülülülülülülülülülü
senden daha yaratıcı cevap beklerdim alsanaalsanasmile
anam kaburgasına mektup yazan anaaa,, daha ne yaziim buraya nilay atıcak hepimiziii kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kabız olunuyo diycem ama ortamın içine limon sıkmış olcam dimi lülülülülülülülülülülülü
senden daha yaratıcı cevap beklerdim alsanaalsanasmile
ne atcakmış kızımla dertleştim ben kaburgamla değil ayvacı ana sen ye ayvaları yanağınada sürde gamzeli olsun bari aklinialirimsmileanam kaburgasına mektup yazan anaaa,, daha ne yaziim buraya nilay atıcak hepimiziii kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ömür formdan düştü sulecim yazık 2 . yide ehemen düşünüyodu bence biraz ara ver tatlım olumunekankayizsmileŞenizaynen tubacım sana katılıyorum ömür senden daha ilginç bi cvp bekliyorum
hemide sen muz yiyince kabız olursun ben bebekte ne olur onu merak ediyorum :CüvCüv:
aynen tubacım sana katılıyorum ömür senden daha ilginç bi cvp bekliyorum
hemide sen muz yiyince kabız olursun ben bebekte ne olur onu merak ediyorum :CüvCüv:
bebek de rahatsız olur bu durumdan heralde şule ittire ittire erken doğum olur bebek de ufak olur ama portakal ayva gibi besleyici meyveleri tavsiye ediyorum uzman olaraktan hee merak ettiğin şey için de beyaz leblebi yememk lazım onun dışındaki şeyler erkek bebişin mal varlığını etkilemez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beyaz leblebi konusunda çook hurafe duydum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
işte buuuuuualkisalkisalkis:lepi:
biliyodum bu konuşarda ne kadar engin bilgilere sahip olduğunukaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bol muz yiyince ne oluyo ömür üstadımmsempatiksalakcinni
şimdi ilkgün ile nilay kavga ediyo hangisi beni banlasın diyebittim ben açıyosunuz torbamı dökülüyo işte burda açtırmayın bana yaa:roflol:
şimdi ilkgün ile nilay kavga ediyo hangisi beni banlasın diyebittim ben açıyosunuz torbamı dökülüyo işte burda açtırmayın bana yaa:roflol:
:dance:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aaa olarmı hiç öyle şey burda meyvelerimizin zenginliğinden bahsediyoruzbayanssulusmile
opuyorumnanaktanşimdi ilkgün ile nilay kavga ediyo hangisi beni banlasın diyebittim ben açıyosunuz torbamı dökülüyo işte burda açtırmayın bana yaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?