evet selmacım biraz gösterişli bir taç hazırlatıyorum evitayı bilirsin hoş taçlar var bir velim var o hazırlayacak benimkini çok hoş bir model olacak dedi kokoş işi yani...bence en rahatı taç.....
kurdela çok kayar bir de basit duruyor bence çok klasik canımmm......
bende netten baktım şimdide çok hoşlar ya bide sezeryan olursam saçlarımıda yaptırırım doğumdan önce oh süper olur :kedi:
evet baktım hoşlarrr.benimkide öyle olurrr sürpriz olsun dedi....bencede süper olurrr:lepi:
ay bende alayım eksik kalmiyim:)
çok saol canım ben devlete gideceğim orda yapacağım özelde 50 60 arası benim devletteki doktorum da çok iyi orda yapacağım sadece 8 tl sen özeldemi yaptın canım
al al kuşum doğumdan sonrada şöyle 2-3 hafta sonrasındada hemen saç rengimi değiştireceğim açtıracağım platinnn...bir de uzuyorlar şöylee yine çıtır günlerime dönmem lazım
çıtıra baaakkkkk iki çocuklu çıtııırrrdelikafadulden
ne bileyimm akıldım işte beslenemz falan diye amaaa...balık yağını nedne bırakmıyosun canım ben hiç kullanmadım
doğru diyosun ben konuyu hiç düşünmemiştim daha neler çıkıcak bakalım aklımıza gelmeyen
ne bileyimm akıldım işte beslenemz falan diye amaaa...
beslenir yahu ben hiç kullanmaıdm açmı kaldı bebeğim doktor da bırak demiş hem şekildende görüldüğü gibi bebeği değil seni beslemiş sırnaşık şey
kkookkkooooşşş........atlamazdın bence sen bu konuyuuu..
kkookkoooşşşşşşş........
bende koyu renge boyatmıştım hamileyken uzamıştı da çok gözüküyodu dipler siyah altlar sarı kestirdim bide kulak altında ama bu modeli çok tuttum victoria modeli arkaları kısa önleri uzun
ooooo havalı yaniiii.......
bende işte karameldi dipler çıktı koyuu.....bende boyadım kendi rengine şimdi platin sarı istiyorum ama balyaj şeklindeee..............
evet çok havalı valla ilk defa bu kadar kısalttım ama hiçde pişman olmadım baya bi zaman kullanırım bu modeli gibi geliyo :) doğum bi geçsinde kim tutar biziiiiiiiiiibayanssulusmile
hem bebişşlede rahat olur kullanımı ama fön istemiyor mu selmaaaaa
kimsenin tutamayacağıı kesin vallahiii....
canım minnacık ayı balığı ben dev aı balığıyım ama alabalık yemekle yetindim şimdi kocam bitane seni görünce iştahım iyice kabardı 1 tabakta salata ohhhhhhhh keşke birde aslan sütü olsaydı ama artık seneyeafiyet olsun keşke yemekten sonra baksaydın iştahın kapanmasın şimdi delikafadulden miniminnacık ayı balığını görünce sırnaşık şey
selam kızlar bende allah nasip ederse haziran annesiyim NSA canım hangi özel hastanede yaptırdın şeker yüklemeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?