2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet selmacım biraz gösterişli bir taç hazırlatıyorum evitayı bilirsin hoş taçlar var bir velim var o hazırlayacak benimkini çok hoş bir model olacak dedi kokoş işi yani...bence en rahatı taç.....

bende netten baktım şimdide çok hoşlar ya bide sezeryan olursam saçlarımıda yaptırırım doğumdan önce oh süper olur :kedi:

al al kuşum doğumdan sonrada şöyle 2-3 hafta sonrasındada hemen saç rengimi değiştireceğim açtıracağım platinnn...bir de uzuyorlar şöylee yine çıtır günlerime dönmem lazım

bende koyu renge boyatmıştım hamileyken uzamıştı da çok gözüküyodu dipler siyah altlar sarı kestirdim bide kulak altında ama bu modeli çok tuttum victoria modeli arkaları kısa önleri uzun

bayanssulusmile bayanssulusmile ne bileyim ayol hakkaten yahu sanırım annelik böle bişey delikafadulden

bende koyu renge boyatmıştım hamileyken uzamıştı da çok gözüküyodu dipler siyah altlar sarı kestirdim bide kulak altında ama bu modeli çok tuttum victoria modeli arkaları kısa önleri uzun

ooooo havalı yaniiii.......
bende işte karameldi dipler çıktı koyuu.....bende boyadım kendi rengine şimdi platin sarı istiyorum ama balyaj şeklindeee..............

ooooo havalı yaniiii.......
bende işte karameldi dipler çıktı koyuu.....bende boyadım kendi rengine şimdi platin sarı istiyorum ama balyaj şeklindeee..............

evet çok havalı valla ilk defa bu kadar kısalttım ama hiçde pişman olmadım baya bi zaman kullanırım bu modeli gibi geliyo :) doğum bi geçsinde kim tutar biziiiiiiiiiibayanssulusmile

evet çok havalı valla ilk defa bu kadar kısalttım ama hiçde pişman olmadım baya bi zaman kullanırım bu modeli gibi geliyo :) doğum bi geçsinde kim tutar biziiiiiiiiiibayanssulusmile

hem bebişşlede rahat olur kullanımı ama fön istemiyor mu selmaaaaa

kimsenin tutamayacağıı kesin vallahiii....

afiyet olsun keşke yemekten sonra baksaydın iştahın kapanmasın şimdi delikafadulden miniminnacık ayı balığını görünce sırnaşık şey
canım minnacık ayı balığı ben dev aı balığıyım ama alabalık yemekle yetindim şimdi kocam bitane seni görünce iştahım iyice kabardı 1 tabakta salata ohhhhhhhh keşke birde aslan sütü olsaydı ama artık seneye
selam kızlar bende allah nasip ederse haziran annesiyim NSA canım hangi özel hastanede yaptırdın şeker yüklemeni

dünürüm hoş geldin kızzzzzzzzzzzzolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…