teşekkürler canım bende onu almayı düşünüyorummm.çantayı beğendin demekkk...
Doğum Çantasında Neler Olmalı?
Sizin İçin:
Önden Düğmeli Gecelik
Çorap
Emzirme Sütyeni
Bir Çift Rahat Terlik
Pamuklu Çamaşır
Kişisel Temizlik Eşyaları
Bebek İçin:
Bebek Bezi
Bebek Badisi
Pamuklu Rahat Giysi
Battaniye
Şapka, Çorap, Eldiven
Temizleme Materyalleri
Hastaneden çıkarken kullanılacak bebek taşıma çantası
.özel jimer hastanesi.
benim hastanenin web inde bunlar yazıyor
selma bir şey daha buldum taçtan sonrabebeğin hastanedeki bebişğine asmak için şık bir nazar boncuğu bir benim hiç çıkarmadığım nazar boncuğu kolyem var.bir de nazar boncuklu afili bileklik....
ben hastanede giymeye uzun bir gecelik almaya karar verdim.......
bende dün kendim için pijama baktım bir iki model beğendim onlardan alıcam galiba ama hiç güzel bir gecelik beğenemedim
bide evet saçımıza taçmı takıcaz bantmı nasıl bişey alsakki sizle kokoş falan olsun diye konuşmuşsunuz hangisi rahat olurki ama illaki kokoş olucaz hastanedede bayanssulusmile
bide dün aldığımız hastane çıkışı setlerinde çıtçıtlı badi yok iç zıbın var çift olark hangisi kullanılcak hangisini giydiriyolar doğar doğmaz ben zıbın diye biliyorum ama yanımıza çıtçıtlıda alaıcaz dimi
iyi o zamn sağol hulka bende yedek çanta olrak olsun diyorum bir çantam var onu kendime hazırlayacağım hastaneye giderken aldığımı bebek için sonra ikisinide yerine göre kullanırım...
nasıl olsa alacağım ürünleri sadece pudra gereksiz görünüyor ama olsun yaz aylarında açık ayakkabı giyerken ben ayaklarımı pudralarım terleyip kaymasın diye tavsiye ederim onu da kendime kullanırım:))
aslında pudra kullanılır gıbı gelıyo bana poposuna dokulmuyomu hemen acaba..
kızlar bakın ben bu cantayı almıstım hem sık hem bebek esyalarını tasımak ıcın ıdealAvvio Bebek Çantası A-1002-SAvvio Bebek Çantası A-1003-H
Resmin tümünü görüntüle
Avvio Bebek Çantası A-1003-F
Fiyat: 65.00 TL
..
canım güzelmiş çanta boyutları nasıl peki içine apayce bişey koyabilirmiyiz.
ay git evine artık sende geldin kaldın beee . hayırlı olsun canım güle güle kullanıp eskitn inşallahtesekkurler teyzeleri.. bızımde yatak odamız bıtmıs pazartesı evımıze yollucaz ınsallahzemuszemus ama bız yokuz tabı annemler eve bırakcaklar..bızde gıdınce boya yapıp odaya yerlestırcez..ıkı hafta falan havalandırmak gerekıyomus sonrada cıcılerını yerlestırcezsositososito
bende takıyorum bilekliğinide nasıl bşeymiş o boncuk varmı resmi bi bakayım bayanssulusmileBebeklerin çoğu zamanından önce doğar. Bu yüzden doğum yaklaşırken her şeyi hazır tutmak gerekir. Doğum çantasında, bir anne adayının hastaneye gittiğinde ihtiyaç duyacağı eşyalar bulunmalıdır. Doğum çantasının hazır olması anne adayına büyük bir rahatlık verir. Normal olarak 40 haftalık bir yolculuğu olan bebeğiniz size kavuşmak için bazen aceleci davranabilir. Zaten bebeklerin çoğu zamanından önce doğar. Bazen de siz son dakikaya kadar beklettiğiniz için çantanızı hazırlarken heyecanınız nedeniyle bazı şeyleri unutabilirsiniz. Bu yüzden güvende olmak için doğum yaklaşırken her şeyi hazır tutmak gerekir. En iyisi doğumdan birkaç ay önce sakince çantanızı hazırlamanız.
Doğum Çantasında Neler Olmalı?
Sizin İçin:
Önden Düğmeli Gecelik
Çorap
Emzirme Sütyeni
Bir Çift Rahat Terlik
Pamuklu Çamaşır
Kişisel Temizlik Eşyaları
Bebek İçin:
Bebek Bezi
Bebek Badisi
Pamuklu Rahat Giysi
Battaniye
Şapka, Çorap, Eldiven
Temizleme Materyalleri
Hastaneden çıkarken kullanılacak bebek taşıma çantası
.özel jimer hastanesi.
benim hastanenin web inde bunlar yazıyor
selma bir şey daha buldum taçtan sonrabebeğin hastanedeki bebişğine asmak için şık bir nazar boncuğu bir benim hiç çıkarmadığım nazar boncuğu kolyem var.bir de nazar boncuklu afili bileklik....
ben hastanede giymeye uzun bir gecelik almaya karar verdim.......
ohhhhhhh yarasınnnbende haziranın 26 içecem doğum günümdeeeeeeedelikafadulden:asigim:
yaa zor dayanıorum zaten sağarım sütümü bikaç gün öyle veririm olmazmı:))aaaaa ne içmesi kızlarrrr emzirceniz size doğumdan sonrada yok alkol falaannnn....
bebişle aklınızada gelmez zatennnn
içelim güzelleşelim şekerim:)bi gittim geldim alkolikler toplantısına çevirmişsiniz kız Allah iyiliğinizi versin
acil bankaya gitmem gerekti canım haber veremedimkız selmaaaaaa nereye gittin biri mi geldii rahat bırakın selmayıııalsanaalsanasmile
görüşürüz tatlımben kaçtımmm
giyilir giyilirohhh neler neler konulmuş valla insan yetişemiyo okumaya...bende bişey sorucamarkadaşlar bu doğum çantasına koyuvcamız çamaşır konusunda ben zaten şuanda hamileçamaşırı kullanıyorum onlardan koyarımdie düşünmüştüm...olmazmı acaba zaten bol ye yüksek belli oluyolar malum....
çanta çok şık canımkızlar bakın ben bu cantayı almıstım hem sık hem bebek esyalarını tasımak ıcın ıdealAvvio Bebek Çantası A-1002-SAvvio Bebek Çantası A-1003-H
Avvio Bebek Çantası A-1003-F
Fiyat: 65.00 TL
--------------------------------------------------------------------------------
Üretim Yeri Türkiye
Marka : AVVİO
Renk : Füme
Deri Tutma Sapları
Alt açma bezi
Biberon termosu
Şeffaf Kirli Torbası
Omuz Askısı
Ön Cep
Geniş İç Hacim
Silenebilir Kumaş
Ürün Ebatı: Boy :30cm – En: 45cm
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?