2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende dün kendim için pijama baktım bir iki model beğendim onlardan alıcam galiba ama hiç güzel bir gecelik beğenemedim
bide evet saçımıza taçmı takıcaz bantmı nasıl bişey alsakki sizle kokoş falan olsun diye konuşmuşsunuz hangisi rahat olurki ama illaki kokoş olucaz hastanedede bayanssulusmile
bide dün aldığımız hastane çıkışı setlerinde çıtçıtlı badi yok iç zıbın var çift olark hangisi kullanılcak hangisini giydiriyolar doğar doğmaz ben zıbın diye biliyorum ama yanımıza çıtçıtlıda alaıcaz dimi

iyi o zamn sağol hulka bende yedek çanta olrak olsun diyorum bir çantam var onu kendime hazırlayacağım hastaneye giderken aldığımı bebek için sonra ikisinide yerine göre kullanırım...
nasıl olsa alacağım ürünleri sadece pudra gereksiz görünüyor ama olsun yaz aylarında açık ayakkabı giyerken ben ayaklarımı pudralarım terleyip kaymasın diye tavsiye ederim onu da kendime kullanırım:))

canım taç rahat kesinlikle birde kokoş falan ama şık tabii daha iyi hissederiz kendimizi...ilk zamanlar zıbını öneriyorlar.ben gödeği düşene kadar..ama badi de giydiriliyor.

kız selmaaaaaa nereye gittin biri mi geldii rahat bırakın selmayıııalsanaalsanasmile

ohhh maşallah ne kaynatmışsınız kızlar ya bir ayrılmaya gelmiyor varya 5 -6 sayfa birden doluyor bende set almadım tek alıcam çantayı sebamedin ürünlerinde kullanabileceklerini aldım çantasını ayrı alırım.çarşıya gidince bende bakayım bari taç tokacıların ordan.

EMZıRME HEM ANNE HEM DE BEBEK SAĞLIĞI ıÇıN ÖNEMLıDıR ANNE ıÇıN FAYDALARI:

Erken emzirme ile annede doğum sonu kanamaları çabuk kesilir.
Memelerde şişme ve iltihaplanma olmaz.
Annenin üreme organlarının eski haline dönmesi daha kısa zamanda gerçekleşir, loğusalık kolaylaşır.
Annede ileri dönemde ortaya çıkabilecek meme ve yumurtalık kanserine karşı koruyucu rol oynar.
Yeni bir gebelikten koruyucu etkisi vardır.
Her emzirmede ilk gelen süt daha az yağ ve daha çok su içerir ve bebeğin sıvı ihtiyacını karşılar.
BEBEĞıNıZE EK OLARAK SU VERMENıZE GEREK YOKTUR!

Emzirmeye devam edildikçe sütün yağ oranı artar, bu süt ise bebeğin doymasını sağlar.

ıLK 6 AY BEBEĞıNıZE MAMA, EK GIDA VERMENıZE GEREK YOKTUR!

Bebek ne kadar çok süt emerse, anne o kadar çok süt üretir!

DAHA ÇOK EMZıRME = DAHA ÇOK SÜT

ANNE BEBEĞıNıN ıYı EMMEDıĞıNDEN KAYGILANIYORSA BU KONUDA BıLGıLı BıR SAĞLIK GÖREVLıSıNE BAŞVURMALIDIR.

ohhh neler neler konulmuş valla insan yetişemiyo okumaya...bende bişey sorucamarkadaşlar bu doğum çantasına koyuvcamız çamaşır konusunda ben zaten şuanda hamileçamaşırı kullanıyorum onlardan koyarımdie düşünmüştüm...olmazmı acaba zaten bol ye yüksek belli oluyolar malum....

bende bakım için sebamedin ürünlerini düşünüyorum.
bide güzel malzeme çantası almak istiyorum bebeğimle gezerken şık dursun oda yanımızda ama tebi hem şık hemde çok gözü olan kullanışlı bişey olması lazım bakalım.
küvet alan varmı aranızda kızlar ben ayaklı almayı düşünüyorum küveti nereye koyucam diye düşünmeden eğilmeden rahatça yıkayabilirim diye düşündüm nedersiniz

aslında pudra kullanılır gıbı gelıyo bana poposuna dokulmuyomu hemen acaba..

aslında pudra kullanılır gıbı gelıyo bana poposuna dokulmuyomu hemen acaba..

çok önermiyor canım doktorlar deri gözeneklerini tıkadığından kullanacaksan poposunu sık sık yıkamak gerekir kremler daha iyi yani..
ben mustelanın aldım pişik kremini....pişik kremi önemli ilk bebeğimde de kullanmadım pudrayııı.........

kızlar bakın ben bu cantayı almıstım hem sık hem bebek esyalarını tasımak ıcın ıdealAvvio Bebek Çantası A-1002-SAvvio Bebek Çantası A-1003-H

Resmin tümünü görüntüle

Avvio Bebek Çantası A-1003-F
Fiyat: 65.00 TL

--------------------------------------------------------------------------------

Üretim Yeri Türkiye
Marka : AVVıO
Renk : Füme
Deri Tutma Sapları
Alt açma bezi
Biberon termosu
Şeffaf Kirli Torbası
Omuz Askısı
Ön Cep
Geniş ıç Hacim
Silenebilir Kumaş
Ürün Ebatı: Boy :30cm – En: 45cm

URL=http://img196.imageshack.us/i/avviobebekan49af92b1985.jpg/]
[/URL]
..

Son düzenleme:

canım güzelmiş çanta boyutları nasıl peki içine apayce bişey koyabilirmiyiz.

canım güzelmiş çanta boyutları nasıl peki içine apayce bişey koyabilirmiyiz.

valla kocaman bı canta ıcıne ben bıle sıgarım zorlarsam hemde cok kullanıslı ben kırmızısını aldım tavsiye ederim..ıstersen bu markanın diger urunlerınede bakabılıursın cok guzel modeller var ama daha pahalı..

ay git evine artık sende geldin kaldın beee . hayırlı olsun canım güle güle kullanıp eskitn inşallah
bende takıyorum bilekliğinide nasıl bşeymiş o boncuk varmı resmi bi bakayım bayanssulusmile
bende haziranın 26 içecem doğum günümdeeeeeeedelikafadulden:asigim:
ohhhhhhh yarasınnn
aaaaa ne içmesi kızlarrrr emzirceniz size doğumdan sonrada yok alkol falaannnn....

bebişle aklınızada gelmez zatennnn
yaa zor dayanıorum zaten sağarım sütümü bikaç gün öyle veririm olmazmı:))
bi gittim geldim alkolikler toplantısına çevirmişsiniz kız Allah iyiliğinizi versin
içelim güzelleşelim şekerim:)
kız selmaaaaaa nereye gittin biri mi geldii rahat bırakın selmayıııalsanaalsanasmile
acil bankaya gitmem gerekti canım haber veremedim
görüşürüz tatlım
giyilir giyilir
çanta çok şık canım

ay valla kaldım buralarda... aman bayılmıyom ıstanbulunuza ben ne guzel hergun gezıyodum memleketımde... cok sıkıcı burası...az kaldı dayan gayriiiiiaklinialirimsmile cantayı begenmenize sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…