canım minnacık ayı balığı ben dev aı balığıyım ama alabalık yemekle yetindim şimdi kocam bitane seni görünce iştahım iyice kabardı 1 tabakta salata ohhhhhhhh keşke birde aslan sütü olsaydı ama artık seneye
dünürüm hoş geldin kızzzzzzzzzzzzolumunekankayizsmile
evet canım zaten haftada 1 gidiyorum kaş bıyık fön için sonrasında kendim şekil veriyorum kısa olduğu için şekil vermeside kolay oluyo
kuaförüm oturduğum semte yakın değil canım annemlerin orda hafta sonları gidiyorum mecburen her hafta gidincede aldırıyorum az çıkmış olsada aldırmasam hafta içi salı çarşambadan sonra çok kötü görünüyo maymuna dönüyorum :))))))güle güle kulan selma da kaş bıyık ne bu yahu her haftaaa...
maşallah güle güle giysin canımmselam kızlar nasılsınız...
ankara sonunda beyazı gördü. heryer bembeyaz yollar falan kapandı çok güzel görünüyo heryer tabi evde olanlar için :)))
bizde dün dışarı çıktık görümcem ve kayınvalidemle beraber gezdik güzelce. önce kuaföre gittik saçımıza bi güzel fönümüzü çektirdik sonrada bebişime bişeyler aldık. babannesi 2 takım hastane çıkışı aldı 18li setlerden biri pembe beyaz biri yeşil beyaz çok tatlılar. kızıma çok yakışıcaklar inşallah :ecrin_bebek:
vay seni gidi keş ben sadece bira ve kırmızı şarapı severim yılbaşındada içemedim sevgililer günüde boş geçecek vişne suyu ile offfffffffffffffffffffffffkafamçokkarıştı ay o konuyu hiç açma ben acayip alkol severim hamilelikten önce çok içerdim hatta hamile olduğumu bilmeden de çok içtim ama neyseki çocuk iyi:)) dalga geçiyolar şimdi alkolik doğurucaksın bebeği diye:)) ama gördükçe içim gidiyo ya resmen alkole açım yani delikafadulden
selam kızlar nasılsınız...
ankara sonunda beyazı gördü. heryer bembeyaz yollar falan kapandı çok güzel görünüyo heryer tabi evde olanlar için :)))
bizde dün dışarı çıktık görümcem ve kayınvalidemle beraber gezdik güzelce. önce kuaföre gittik saçımıza bi güzel fönümüzü çektirdik sonrada bebişime bişeyler aldık. babannesi 2 takım hastane çıkışı aldı 18li setlerden biri pembe beyaz biri yeşil beyaz çok tatlılar. kızıma çok yakışıcaklar inşallah :ecrin_bebek:
vay seni gidi keş ben sadece bira ve kırmızı şarapı severim yılbaşındada içemedim sevgililer günüde boş geçecek vişne suyu ile offfffffffffffffffffffffff
iyi hayırlı olsun sağlıkla giysin meleğin
slm kızlar burda elektrık gıttı yenı geldı... bende fırsat bulmusken havada ıyıdı dısarı cıktım.. ogluma lcw den pantolon gomlek aldım cok yakıscak tosunuma...
maşallah güle güle giysin canımm
iyi hayırlı olsun sağlıkla giysin meleğin
slm kızlar burda elektrık gıttı yenı geldı... bende fırsat bulmusken havada ıyıdı dısarı cıktım.. ogluma lcw den pantolon gomlek aldım cok yakıscak tosunuma...
kızlar buarada dun chıcconun setlerınden bahsedıyodunuz.. bugun civilede ugradım orda nıvea ve chıcconun setlerı vardı.. chıcco 39 sanırım ama nıveayı hatırlamıyorum hem canytasıda guzeldı chıcconun bılgılerınıze..
akşam iş çıkışı oturur içerdim hafta sonları türkü bara çok giderdim off off şimdi kapısından geçmek bile istemiyorum. bi doğursam hemen içmeye başlıycam delikafadulden
selam kızlar bende allah nasip ederse haziran annesiyim NSA canım hangi özel hastanede yaptırdın şeker yüklemeni
canım chicchonun içindekiler neydii.
sampuan pudra sabun pısık kremi vucut losyonu temızlık mendılı bırde lacivert canta..sanırım bunlardı tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?