canım çektim fotoları,nasıl ekliycem?sen çek fotoları ben anlatırım
yya anlamadım selma nezle gibi başladı gribe döndü yaaa telefonu bir açıorum tanımıyor kimse yaa o derecee............kafamçokkarıştıhadi hayırlı olsun
ay iyileşmedinmi kız hala ben iyi gibiyim yani en azından sesin travesti gibi çıkmıyodelikafadulden
hayddaaaa niye kineee...............sezenin söylediğine göre banlanmış ve mesajlarını sildirmiş
anladım o uzun sürer şimdi yaaa...........link değil baby maker yazıyorsun,bir program indiriyorsun ordan oluyor
selam hepinize annişler nasılsınız....
benim bebişim dün doktordan sonra çok heyecan yaptı galiba bütün gece durmadı zor uyudum sabahta 7de dikti beni cadı kızım.
kızlar bebeğimin ağırlığı 830 gr normal dimi haftasına göre. dr haftasına uyumlu olduğunu söledi.
ay dün çok güzel pozlar verdi kızım cd hazırlamışlar birsürü resimlerini bakıp duruyoruz sürekli babası aynı bana benzetti bakalım doğumca nasıl olcak sırnaşık şey
özelden attımcanım çektim fotoları,nasıl ekliycem?
yya anlamadım selma nezle gibi başladı gribe döndü yaaa telefonu bir açıorum tanımıyor kimse yaa o derecee............kafamçokkarıştı
hayddaaaa niye kineee...............
.
özelden attım
geçmiş olsun canım gamzeye nolmuş bilmiyom ki sezen bukadar söyledi
sağol gökkuşakcım.
rüyamda bir iki gün içinde doğum yapıcağımı gördüm daha hiç bişey hazır değil diye ağlıyodum.
eşim benimle bebekkopat oldun artık başka bişey düşünmüyosun diye dalga geçiyo birazda haklı sanırım bütün gün onunla ilgili bişeyler okuyorum araştırıyorum evde dışarda heryerde ona endekslendim rüyalarımda hep aynı oluyo bu yüzden işte.
:içelim:bendeee öyleyimm canım öyle oluyor ne yazıkki ama onların anlaması çok zorrrrr.........kaydirigubbakcemile3
:içelim:bendeee öyleyimm canım öyle oluyor ne yazıkki ama onların anlaması çok zorrrrr.........kaydirigubbakcemile3
sesimi duyan varmış kimse yazdıklarıma cvp vermiyor üveymiyim ben ya .
devrim yaptıkların süper canım bişey sorcam şekerli olanını magnet taşırmı sence?
devrimim hepsi çok cici ne güzel olmuş çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?