2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemen bakayım canım oraya çünkü hevesleniyorum kendim yapmak istiyorum ben de senin gibi. bu arada sen söyleyince fark ettim 100 ü, teşekkürler... opuyorumnanaktan

benim 100tane şeker,kapı süsü,altın yastığı ve sepeti 90 tl ye mal oldu,sepetim evde vardı
bence böyle çok uygun oluyor,bende bu işin ticaretine gireyim bari,evde boş oturuyorum,yapıp satim :)

benim 100tane şeker,kapı süsü,altın yastığı ve sepeti 90 tl ye mal oldu,sepetim evde vardı
bence böyle çok uygun oluyor,bende bu işin ticaretine gireyim bari,evde boş oturuyorum,yapıp satim :)

valla hem çok güzel olmuş hem de hesaplı,selmanın dediği siteye baktım şimdi çok şeker şeyler var, iyice bir bakıp ben de sipariş vereyim bari :)

valla hem çok güzel olmuş hem de hesaplı,selmanın dediği siteye baktım şimdi çok şeker şeyler var, iyice bir bakıp ben de sipariş vereyim bari :)
ipek selmada sorun çıkmış alma sakın parasını iade etceklermiş güvenilir bir siteye bak

kaç tane msj yazdım hala çoklu alıntı yapmayı öğrenemedim, teknoloji özürlüyüm ben kesin :) tuğba ve devrimim, sağolun kızlar zemuszemus

bende yapmak istiyorum yaa ama kimsem yok burda...kime vericemi...ben nikah şekerlerimide kendim yapmıştım çokta eğlenceli oluyo...

aman üzülme canım,anı olarak kalır,bende yarısını kargoyla bodruma yolluycam,sende kargoyla yollarsın :)

kaç tane msj yazdım hala çoklu alıntı yapmayı öğrenemedim, teknoloji özürlüyüm ben kesin :) tuğba ve devrimim, sağolun kızlar zemuszemus
bak canım alıntı yap ın yanında no yazıyo ya önce ona bascan hangilerini alıntı istiyosan en son da en son msja alıntı yap dicen olucak canım öğrenirsin zamanla

bende yapmak istiyorum yaa ama kimsem yok burda...kime vericemi...ben nikah şekerlerimide kendim yapmıştım çokta eğlenceli oluyo...

ben de nikah şekerlerimi kendim yapmıştım, çok eğlenceli oluyor gerçekten. altın rengi melekler alıp, tüllerle süsleyip şeker koymuştum, çok güzel olmuştu. Allah nasip ederse bebiş şekerlerini de yapacağım, selmanın aldığı yerde fiyatlar da baya uygun...

tülünü kurdelalı olanlardan seç bence,ben kuredalımı metreyle aldım,sonra en çok o oyaladı beni,tek tek çiçek yaptım,birde tülümüde metre işi almışdım ben oda bayağa el oyalıyor,diğer türlü atıp bağlıycan bişey yok yani :)

bende lavantalı magnetli yapmıştım..kelebekli...hatta kızım olsa yine küçük kelebekten yapardım...

hazır tül aldım bende kesilmiş ama kudelasız kurdelasını ayrı alıyorum tülün 100 tanesi 6 lira kurdele zaten bedava gibi:)) özellikle kurdelesiz aldım ben belki daha küçük yaparım yada daha büyük diye

Kızlar burdayım ben:) Yazmıyo değilim, sadece azcık geçmişe tıkladım. Onda da selmanın aldıkları şeyleri okudum:) Ben de o siteye bakmak istiyorum:)) Selmacım özelden yazdım sana, sitenin adını istemiştim:)
Özlem canım sen napıyosun nasıl gidiyor?

teşekkürler, aklımda olsun öyle alayım, çok da el oyalamasın di mi zemuszemus

yazmıyosun işte alsanaalsanasmile geçende gördüm seni yazdım gene cevap yazmadınalsanaalsanasmile canım o ürünler gelmedi paramı iade edicekler malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…