hemen bakayım canım oraya çünkü hevesleniyorum kendim yapmak istiyorum ben de senin gibi. bu arada sen söyleyince fark ettim 100 ü, teşekkürler... opuyorumnanaktan
oy canım benim eşine bence evde kutla daha rahat hazırlanırsın ağrı normal canım büyüyolar ya son üç ay çileler bitmicek artıkın
ya çok sevindim inş fiyatları uygundur bakarım artık
kaç değerlerin geçmiş olsun benim iyiç çıktı bende bugün yaptırdım
[
açlık : 86
1.saat tokluk : 147 çıktı, haftaya çarşamba 100lük yapılacakmış...
benim 100tane şeker,kapı süsü,altın yastığı ve sepeti 90 tl ye mal oldu,sepetim evde vardı
bence böyle çok uygun oluyor,bende bu işin ticaretine gireyim bari,evde boş oturuyorum,yapıp satim :)
ipek selmada sorun çıkmış alma sakın parasını iade etceklermiş güvenilir bir siteye bakvalla hem çok güzel olmuş hem de hesaplı,selmanın dediği siteye baktım şimdi çok şeker şeyler var, iyice bir bakıp ben de sipariş vereyim bari :)
ipek selmada sorun çıkmış alma sakın parasını iade etceklermiş güvenilir bir siteye bak
bende yapmak istiyorum yaa ama kimsem yok burda...kime vericemi...ben nikah şekerlerimide kendim yapmıştım çokta eğlenceli oluyo...
bak canım alıntı yap ın yanında no yazıyo ya önce ona bascan hangilerini alıntı istiyosan en son da en son msja alıntı yap dicen olucak canım öğrenirsin zamanlakaç tane msj yazdım hala çoklu alıntı yapmayı öğrenemedim, teknoloji özürlüyüm ben kesin :) tuğba ve devrimim, sağolun kızlar zemuszemus
bende yapmak istiyorum yaa ama kimsem yok burda...kime vericemi...ben nikah şekerlerimide kendim yapmıştım çokta eğlenceli oluyo...
bak bak çok uygun bende ordan sipariş verdim
bak canım alıntı yap ın yanında no yazıyo ya önce ona bascan hangilerini alıntı istiyosan en son da en son msja alıntı yap dicen olucak canım öğrenirsin zamanla
tülünü kurdelalı olanlardan seç bence,ben kuredalımı metreyle aldım,sonra en çok o oyaladı beni,tek tek çiçek yaptım,birde tülümüde metre işi almışdım ben oda bayağa el oyalıyor,diğer türlü atıp bağlıycan bişey yok yani :)ben de nikah şekerlerimi kendim yapmıştım, çok eğlenceli oluyor gerçekten. altın rengi melekler alıp, tüllerle süsleyip şeker koymuştum, çok güzel olmuştu. Allah nasip ederse bebiş şekerlerini de yapacağım, selmanın aldığı yerde fiyatlar da baya uygun...
aman üzülme canım,anı olarak kalır,bende yarısını kargoyla bodruma yolluycam,sende kargoyla yollarsın :)
ben de nikah şekerlerimi kendim yapmıştım, çok eğlenceli oluyor gerçekten. altın rengi melekler alıp, tüllerle süsleyip şeker koymuştum, çok güzel olmuştu. Allah nasip ederse bebiş şekerlerini de yapacağım, selmanın aldığı yerde fiyatlar da baya uygun...
tülünü kurdelalı olanlardan seç bence,ben kuredalımı metreyle aldım,sonra en çok o oyaladı beni,tek tek çiçek yaptım,birde tülümüde metre işi almışdım ben oda bayağa el oyalıyor,diğer türlü atıp bağlıycan bişey yok yani :)
tülünü kurdelalı olanlardan seç bence,ben kuredalımı metreyle aldım,sonra en çok o oyaladı beni,tek tek çiçek yaptım,birde tülümüde metre işi almışdım ben oda bayağa el oyalıyor,diğer türlü atıp bağlıycan bişey yok yani :)
Kızlar burdayım ben:) Yazmıyo değilim, sadece azcık geçmişe tıkladım. Onda da selmanın aldıkları şeyleri okudum:) Ben de o siteye bakmak istiyorum:)) Selmacım özelden yazdım sana, sitenin adını istemiştim:)
Özlem canım sen napıyosun nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?